Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57769) powerwade válasza peppe79 (#57764) üzenetére


powerwade
senior tag

Nem titok, Edigital. Szájkaratéztam egyet az ügyfélszolgálattal, de nem jutottam előrébb. Tény, hogy 20e olcsóbb volt mint az új, de használt-bontott terméknél belefére ez a csökkentett ár. Csak épp használhatatlan a töltő nélkül :) Ha beleirják, hogy töltő nélküli akkor nem veszem meg. De igy félre lettem vezetve, de ez senki nem érdekel. Fogyvédhez nem akarok fordulni, nem ér annyit, simán visszaveszik majd, de az idő amit elcsesztem vele (üzletben vettem át) azt nem kárpótolják, kedvezményt se adnak a kövi vásárlásra.

ribarszki: Persze, online vettem, ki vásárol fizikai boltban manapság ilyen cuccokat? :D A vége visszaküldés lesz. Ez a 14 napos elállás jó dolog, van vele bőven tapasztalatom.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.