Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50623) tchriss válasza Gömbike (#50617) üzenetére


tchriss
tag

A nagy problémám, hogy régi neves gyártók is egyre jobban csak a márkák mögé bújva használják ki a jóhiszeműséget pl. mostani házban két daikin klíma van eredeti japán, viszont az új házba is a jó bevált márkára gondoltunk de mint kiderült az alsó szint ami elég lenne már törököknél van gyártva és nem hozza már a régi minőséget. és +100k val drágább mint mondjuk egy Fuji. Vagy szerszámokban a nagy Makita aki már sok cuccát romániában gyártatja...

Itt is a miele -ével kezdtem mert szeretek rászánni akár pár hetet is kiválasztani ár értékben a legjobbat, a régi miele gépek hibátlanok ez tény, több ismerősömnek is van ebből abból.

De hogy a mostaniak mennyit fognak bírni + felárért ez egy nagyon jó kérdés :D

amit kinéztem mosogató gép pl: Neff S516I80X1E vs G 4932 SCU Series 120 között 90ezer a különbség, ez elsőre 5 év a miele -ére pedig 2 év majdnem 50%+ ért.

A gondolataim ott keringenek, hogy a miele még mindig azon a színvonalon gyárt mint a 2000 években vagy már ott is megy a hanyatlás a profig maximalizálás végett, valamint ha annyira penge a cucc mért csak alap 2 év van hozzá?

Győzettek meg mert alapba miele párti lennék :) de ne a 20 éves cuccokkal hanem mondjuk egy 5 évessel :D

(#50616) Csabroncka : árban mindenképp :D

(#50620) daver88: ez is erősen elgondolkodtató, de a konyhapultot ami vagy gránitból lesz vagy corianból, nem szeretném szétvereti 3-5 évente:d vagy keresni valami alternatív eszközt mert csak az fér be :)

tényleg corian anyagból konyhapult valakinek?

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.