Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35143) saelin


saelin
veterán

Sziasztok!

Szeretnék venni most egy új porszívót a mostani zsákost lecserélni, mert porszívózás után olyan por szagot csinál hogy szellőztetni kell mindig. Hangos és még durván fűt is (ami télen egész jó).

Szóval nézegettem hogy mik lehetnek az utódok, de hamar belezavarodtam... Addig jutottam hogy nekem tartályos kell, mert olyanom nem volt még. Láttam van "vízszűrős" is, de az kicsit macera.
Amit tudni kell a lakásról:
- 35 négyzetméteres panellakás és nagyon tud porosodni. Van egy macskám is, annak a szőre hullik, úgy minimum 2x muszáj porszívózni a házban. Máskülönben szőr lesz mindenütt. És mivel van egy cica is, így az sem hátrány ha nem olyan hangos a gép, mert mostani samutól a csengőt nem lehet hallani... :D
Az összeg legyen 20-55 ezer forint. Ettől többet nem tudok szánni rá, mert nagy háztartásigép csere van nálunk ez évben. Úgyhogy jövök még ide.

A válaszokat előre is köszönöm. :R

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.