- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Timmcsy #81564 üzenetére
Nem olyan veszélyes a dolog, gyakorlatilag ahogy fogod a gépet alapbol ranyomsz/ráfogsz a gombra, erő se nagyon kell hozzá. Cserébe ha leteszed azonnal kikapcsol a reteszesen meg nyomogasd a gombot ha le akarod tenn egy pillanatra. Mindkettőnek megvan az előnye, megindokolható mindkét tervezés.
-
BB9000
senior tag
válasz
Timmcsy #81361 üzenetére
Ha a két akku-hibás porszívó közül legalább az egyik minden egyéb szempontból még megfelelő, akkor ne mondj le róla! A javítása akkucserével megoldható. Őket tudom ajánlani: akku-elem kft. Személyes jó tapasztalatom van velük. Hívd fel őket, vagy e-mailben kérj árajánlatot a javításra. A készülék gyártója és pontos típusszáma alapján tudni fogják, hogy milyen akkupakk kell bele. Bármilyen akkupakkot össze tudnak rakni! Javaslom, hogy mondd/írd meg nekik, hogy az akku tartóssága fontos szempont, és megfizeted a minőségi cellákat. (Samsung, LG)
Ha neked nem esik útba a Váci úti boltjuk, akkor a porszívó oda-vissza szállítását is meg fogják oldani. -
Nagya21
addikt
-
Davidkoma
tag
válasz
Timmcsy #32512 üzenetére
Így van, ahogy előttem is már írták, betonvágós/fúrós cégek végzik, nekik van ehhez megfelelő gépük (felfogatják a fúrógépet a falra, még tartaniuk sem kell, míg fúrja).
Mikor nyáron itt voltak falvágási ügyben, akkor kérdeztem rá, azért tudom, hogy menyi.Gondolom nálatok 120-as a luk, azt kellene a szokásos 150-esre felfúrni.
Van pár ilyen vállalkozó, dobj rájuk egy mailt.
-
Arni9010
aktív tag
válasz
Timmcsy #32512 üzenetére
Panel? Ha igen, vannak rá speciális géppel cégek, például ez.
-
pomk
őstag
válasz
Timmcsy #32228 üzenetére
Főleg általános jellegű tapasztalat érdekel. Fogyasztás, tisztítása, inox tisztítása, mennyire hangos? Ill. olvastam egy hozzászólásban valahol, hogy oldalt adja le a hőt. Ez mennyire jó / rossz, zavaró, kellemetlen? Mennyire melegszik fel az oldala?
Láttam, hogy no frost-os, de sajnos inoxot ilyen árban, ilyen elrendezéssel, ennyi garanciával a jobb márkák közül nem találtam. Vagy esetleg tudtok ajánlani valamit? Esetleg egy Whirlpool? -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Timmcsy #27197 üzenetére
felültöltősön sokat nem érsz a mosószertálcával, ahogy lecsukod kifolyik az egész.
@Pumma: ez ilyen. lecsukom, elindítom, beindítja a szivattyút, teker párat a dobon, és ha minden rendben akkor kezd el tölteni. az meg vicces lenne, ha másodpercre mérné a vízszintet, nem nagy truváj belerakni egy gombát, de ha más a víznyomás vagy a keresztmetszet máris dili a buli ha időre tölt.
de legközelebb öntök bele egy liter vizet indítás előtt és megnézem mi megy ki a lefolyón.
-
ribarszki
őstag
válasz
Timmcsy #26355 üzenetére
Szia!
1, Először fusd át ezt a hozzászólásomat, próbáltam jól összeszedni az alapokat.
2, Nekem nem ez az Aldis volt, hanrm az RVC5000 sorozat, ami gyakorlatilag a kínai iLife cég A4-es robotja. Amit mától árulnak, az az iLife X5-ös gépe. A különbség, hogy ennek nincsen alul főkeféje, csak szívótorok. Ha van szőnyeged, akkor ez nem lesz jó. Azért sem, mert a kerekek rugóútja meglehetősen kicsi, és baromi nehezen küzdi fel magát a szőnyegre. Ha csak kemény burkolatra kell, akkor tökéletesen elég!
3, Megfelelő-e? Nem tudom. Ha azt akarod, hogy az egész lakást bejárja, akkor nem. Ha van küszöböd, és te rakod át szobáról szobára (ami egyáltalán nem nagy meló, mert előtte úgy is össze kell pakolni kicsi) és a szobában nincsen szőnyeg, akkor igen elég! Volt ilyen X5 gépem is, csak annak volt főkeféje alul. Aldi RVC3000 néven futott. Visszavittem 2 hét után, mert nem boldogult a szőnyeggel. Akkor váltottam az 5000-es Aldira (iLife A4). Így tapasztalatból mondom, hogy az iLife A4-es gépe sokkal-sokkal jobb mint a mától árult Aldis. Erősebb, tovább tart az akksija, főkefés, és majdnem mindenre felmászik.
Persze a döntés a tiéd!
(Lehetv iLife A4 gépet EU raktárból is rendelni!)
-
törölt tag
válasz
Timmcsy #24971 üzenetére
Próba cseresznye.
Abban kész van 8-10 perc alatt, vagy amennyire szükséges, majd ki kell tapasztalni, hogy neked milyen szinten megfelelő, és fontos hogy ne legyen túlsütve. A gázsütőben pedig csak az előmelegítés ennyi idő. YT-on is vannak Crisp tálas mikrós receptek. Nekünk bevált mindenesetre.
-
ribarszki
őstag
válasz
Timmcsy #24429 üzenetére
Nem, felejtsd el. Az Aldi 5000es sorozatú gépe, ami egy ilife a4, 50k-ért sokkal jobb vétel. Fényév távolság.. De pl a 3000es Aldis már nagyon nem jött be, alig mászott fel a szőnyegre.
róla lenne szó, patent gép nagyon.
Az Aliexpressről meg fillérekért kapsz alkatrészt, hepa szűrőt.
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Timmcsy #24429 üzenetére
Nézz körül itt, utóbbiról egy elég jó cikk jelent meg....
CineDOG1
(#24427)Csodálkoztok, hogy megél a sok lomis és még az állampolgár is jól jár
-
Zeki
nagyúr
válasz
Timmcsy #24429 üzenetére
Nem egy mai modell, 44-ért volt az edigitalban, de kifutott.
Hogy mennyire jó, passz. -
polonic
félisten
válasz
Timmcsy #22310 üzenetére
Van két hausbach edényünk, az egyik egy böszme, a másik kisebb. Ugyanaz a szériából vagy hogy mondjam. Rajta van, hogy incukcióshoz használható. A nagy működik is rendesen. A kisebb egyáltalán nem.
Mágnes természetesen tapadt a kisebbikhez is, de hiába. Nem értem miért... -
zoltan6
addikt
válasz
Timmcsy #20569 üzenetére
Tényleg?
Az akció részletei
Vásároljon Electrolux szabadonálló vagy beépíthető, kétajtós kombinált hűtőszekrényt 2016. augusztus 25. és december 25. között a promócióban résztvevő partnereinknél. Regisztrálja vásárlását legkésőbb 2017. január 6-áig és 25 hónap extra garanciát adunk, a 2 éves gyári garancián felül ajándékba, új készülékére. A promóció részleteit megtalálja a Promóciós- és adatkezelési szabályzatban. -
Zeki
nagyúr
válasz
Timmcsy #18753 üzenetére
Aha, nos van valami teszt a neten füsttel (vagy mivel), nem sok gép van benne, de a Miele SEHOL sem engedte vissza a levegőbe, amit beszívott.
Esetleg ilyenekre keress rá -
Zeki
nagyúr
válasz
Timmcsy #18750 üzenetére
Az van, hogy valóban brutál sok háztartási termék van, de ki az aki ezeket nekiáll tesztelgetni, hogy félévente lecserélje mindent, hogy elmondhassa melyik a legfaszántosabb, de mire 3 félével végez, az első már nem is kapható, mert megvan az utódja...
A másik baj, hogy fogyasztói társadalom van. Nem az a cél már, hogy a készülékek évtizedeket működjenek, jó ha a garancia alatt nem romlik el. Vannak prémium gyártók, mint a Miele, de van az ismerősi körben akinek a Miele sütője romlott el a garancia idő alatt. Pedig az már durván drága.
Akinek meg elment az xy gépe 3 évet már hibátlanul, azt már hiába keresed a boltok polcain, illetve lehet hogy csak éppen kifogta.
Vedd azt ami neked a legjobban bejön, és vedd olyan helyen, ahol tudsz hozzá vásárolni extra garanciát. Max 5 évig így nem kell zsebbe nyúlnod, ha elromlik. -
Timmcsy
csendes tag
válasz
Timmcsy #18597 üzenetére
Ezek szerint senkinek nincsenek általános tippjei, vagy tud kiemelni olyan bestbuy készülékeket, hogy csak azokat érdemes megvenni ès semmi mást?
Túl nagy a kínálat, túl sok gép kell egyszerre és nem akarok befurodni valamivel azért mert jó vételnek tunt, szimpatikus volt, de aztán par hónapon belül cserben hagy, vagy túl hangos/hasznalhatatlan! Kosznom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest