Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24825) Joezyka válasza blattida (#24819) üzenetére


Joezyka
senior tag

a whirlpoolokkal az a baj, hogy nem kivehető és mosható rendesen az adagolója. Nekünk otthon van egy olyan (majd 15 éves) de szerintem 10 éve úgy mosok vele, hogy az adagolója a kukában van, mert sikerült belerohadnia az öblítőnek (akkor még nem igazán figyeltünk az ilyenre :S ). levehető, persze, van "kis ablakocskája" is amin "mosható" de kb az összes eladó azt mondta, hogy ott se fogod tudni kimosni rendesen sosem. Ezért +1 az elektroluxnak.

(#24824) Filithey2016 : Ha a mosási idő ennyire zavar, akkor ne vegyél kb mosógépet. szinte az összesben ilyen hosszú programok vannak. Mi electroluxot vettünk most, és az asszony majdnem elsírta magát amikor tekergette és a farmer programra 6 órát írt ki :D. DE!! szinte mindegyik program rövidíthető, van rajta egy kis timer amit nyomkodsz és lejjebb lehet venni a mosási időt.

[ Szerkesztve ]

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.