Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23302) Joezyka válasza Morris (#23270) üzenetére


Joezyka
senior tag

előmosogatás csak azért kell, mert sok edényt nem használunk, és most is úgy rászárad a cucc néha, hogy "öröm" kaparni :D Anyám mondja mindig a mosogatásról: aznap örömmel, másnap körömmel. Az előmosogatás célja ha jól tudom, hogy berakom amit épp használtam, átlocsolja, és nem szárad az agyára a kajamaradék. Mintha kb elöblögetném. (vagy tévesek az információim? :F )

(#23267) Timmcsy és (#23275) Sinisi : Amint megláttam az evőeszköztartót, kb "beleszerettem", aztán meg olvastam is, hogy tisztábbak lesznek az evőeszközök (ezt is jól olvastam ugye? :) ).

Már csak azon múlik, hogy helyben mit kapok, mit hoznak meg nekem. (van itt egy kereskedő, aki az internetes legalacsonyabb árhoz képest számol valamit, egész korrekten áraz).

indukciós téma: Nekünk kb 10 éve volt az indukciós főzőlapunk, sima 1 lap 220-as dugaljjal. Akkor már megvolt a kerámia főzőlapunk, de csakis kizárólag az indukciósat használtuk. Sokkal jobb vele főzni, gyorsabb, gyorsabb a reakció ideje, nem lesz tőle forró az edények fülei, és sokkal szélesebb a hőmérséklet skálái (értsétek: pl húslevesnél amikor épphogy csak rotyogtatod, azt itt könnyebben megoldottuk, mint kerámián). Ezenkívül a nagy előnye amit fent is írtak, ha véletlenül a gyerkőc (akinél van pici) bekapcsolja, akkor se égeti meg magát, mert csak edényre reagál. Apu anno németországban vette, és kitapostuk a belét szegénynek :( De megérte!

[ Szerkesztve ]

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.