Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17711) gycs02 válasza ribarszki (#17708) üzenetére


gycs02
tag

Szia!

Köszi, de valamit elnéztél. Az első és a harmadik linken ugyanaz a porszívó szerepel. Azt furcsállottam, hogy ez egy kifutó modell, s mégis már az új csökkentett szabványú teljesítménnyel árulták. Bár itt: [link] pl. azt írják 2016-os modell. Úgy gondoltam, hogy ez elírás, lehet, s ezért kerestem infót a celebrationról. Volt egy kis időm szétnézni, több helyen is 700W szerepel, tehát valszeg ez igaz lehet (sajna a miele honlapján már nem szerepeltetik a teljesítményt, csak minimális infó van). A parkett twister ehhez is jár, már ha igazak azok az infók, amit a forgalmazók írnak.
A gari az tényleg érdekes, mert úgy gondoltam, hogy az edigital hivatalos forgalmazó, de nem. Viszont a mediamarkt igen és ott is csak egy év szerepel.
Végül is annak szerettem volna utána járni, hogy 55-ért a celebration vagy 60-ért a Parquet éri meg jobban. Gondolom a nagyobb teljesítmény és a plusz gari miatt inkább a Parquet lehet a jobb választás.

Köszi gycs

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.