Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15946) HS 2142 válasza Bazsee71 (#15820) üzenetére


HS 2142
őstag

Szintén BGL3B210-t választottam még tavaly december végén. Én a Bosch honlapján regisztráltam is, jött az automatikus e-mail, hogy

"Köszönjük, hogy regisztrált a Bosch 5 év garancia promócióban!

A regisztrációt az alábbi adatokkal rögzítettük, feldolgozás után postai úton megküldjük Önnek a módosított jótállási jegyet."

Amúgy elégedett vagyok vele, érzésre jobb műanyagokból van összerakva, mint mondjuk a hasonló kategóriás porszívók, amikkel családi körben összefutottam. Egyik szobában van padlószőnyeg, azzal sem volt gondja, nem jött ki érezhetően a használata közben számomra, hogy most egy gyengébb motorú porszívóval lenne dolgom. Ami tény mondjuk, hogy extra tartozékok tekintetében a Sencor SVC 8 YL többet nyújtott volna, de nekem általános használatra, normál üzemben megfelel az alapfelszereltsége a Boschnak. Illetve HEPA szűrő, nem tudom jelentene-e különbséget, de ha amellett döntenél, meghallgatnám a tapasztalataid. :)

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.