Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
Érdekes linkek vannak ezen az oldalon a HM erősítők "tuningolásáról", Némelyik ötlet nem is rossz
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #67298 üzenetére
"Csabitól kaptam egy jókora szett mahagóni fakockát."
Ahhhaaaa! Ez szuper! Szóval még az sem fontos, hogy egyben legyen az alátét! Tehát 2x4 db. 10x10cm-es keményfa kocka is jó lesz?
-
zolaas
senior tag
válasz liszi70 #67287 üzenetére
Én megmondom a frankót. Vidéken vagyok, innen merítek. Simán villanypásztor a gyermeke(i)m ellen. ( Hajnyírásra, fodrászra sincs gond ) . A felmosásra: Én felvertem a betont, leszórtam 10-12 cm vastagon homokkal és macskaalommal., majd erre tettem 2-3 cm vastagon ilyen apró kavicsot (amit az akváriumokba is szórnak), majd erre állítottam a dobozokat, szigorúan tüske nélkül (minek, hisz a kavicsok is eléggé hegyesek) . Ezt az egészet (kb 1nm) a dobozok körül, ezt veszi ugye körbe a villanypásztor. Úgyis arra jár, kutya, macska, kígyó, béka, sün azt jól belehuggyoznak, kakálnak, legalább egyúttal a megfelelő páratartalom is megvan. Jah és az asszony a piszkos, szutykos, stb vizet is ideönti, mert a homok ugye jó nedvszívó. Gondolkoztam már rajta, hogy a zuhany alatt is ilyesmit telepítek....
Amúgy viccet félretéve, a hi-fi-t én takarítom ( a dobozok környékét is...).
[ Szerkesztve ]
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
bajnokpityu
félisten
válasz liszi70 #67302 üzenetére
ezek 3x3x3cm körüli kockák. szálirány legyen függőleges, ebben az irányban jól vezeti a rezgéseket a fa.
Végfok alatt voltak ettől nagyobbak, mert elfértek.hangdoboz alatt meg úgy csinálom, hogy ennek a tetejére teszek tüskét, és alátétet. Messze nem tökéletes, berezgeti az állványt,asztalt, de nem teljesen biztos, hogy ez baj... ahogy a monitor dobozok alatti állvány is a saját rezgésével hangolja a dobozt.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #67304 üzenetére
Akkor ez nekem is jó lesz, csak nagyobb kockákkal fogom megoldani. Szóval szálirány függőleges és tüske is legyen alátéttel. Köszönöm!
(#67303) zolaas
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz JohannZimu #67312 üzenetére
Nem és nincs.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
SpaceKombajn
aktív tag
Arcam AVR 350 és Primare A10 hangja milyen egymáshoz képest? Jó, egyik HM, másik sztereó erősítő.
Érdemes egy jó sztereó erősítőt venni és egy közepes HM erősítőt vagy inkább egy nagyon jó HM erősítőt, (mert lehet, hogy az első verzió olcsóbban is kijöhet és még jobb is.)spacetime
-
z123456789
addikt
válasz JohannZimu #67310 üzenetére
B*meg! De rohadt vicces ez a hülye macska!
Jó hogy meló előtt olvastam el ezt a sok hülyeséget, jól indul a nap.[ Szerkesztve ]
-
robim
tag
válasz z123456789 #67316 üzenetére
Csatlakozom, még jó, hogy rajtam kívül nincs még senki az irodában...
-
Toten
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problemam a rendszeremmel, es kivancsi vagyok, hogy van e ra barmilyen megoldas. Bekapcsolas utan halk sipolas veszi kezdetet. Hangero fuggetlen, es allando, mindegy melyik bemeneti jelet hasznalom. A kabelekre, vagy esetleg vmilyen halozati? zajra tudok gondolni, de nem vagyok nagy szaki. Erdekelne mit gondoltok.
SONY STR-DG520 + H/K HKTS 7, praktiker gagyi kabelezes
Udv, es elore is koszonom a segitseget!
TTNRegisztrált: 2005-03-28 17:54, azaz újonc
-
Dorian
félisten
Ki lehet cserélni. Javítani nemigen lehet/érdemes. Rossz minőségű táp, határértékeken lévő alkatrészekkel, az olcsó termékek ismérve.
Most eszembe jutottak a ~15évvel ezelőtti számítógépes "Vargáné"-féle robbanós tápok. Ki is rázott a hideg.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz hétalvó #67332 üzenetére
Nem moziztam azóta, de sima dokumentumfilmnél is hallani.
Azt is hozzá kell tenni, hogy a center eleve hendikeppel indult, hiszen nem eleve hifi-állványon volt: az Ikeás Lack tévéállvány, amin van, anyagánál, felépítésénél fogva kiemeli a mélyközepeket.
[ Szerkesztve ]
-
Kamikaze240
tag
ELAC sub 101 vagy canton as 10? Ti melyiket választanátok?
-
Dorian
félisten
-
mandju
senior tag
Minden csak átmeneti megoldás lenne, ami nem rx1... addig, amíg nem találok használtan dió színben. Hátterek nélkül nem jó mozizni... még egy BX is jobb lenne szerintem a semminél..
Egyébként most értem haza az rx-ekkel... már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz hazai környezetben...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #67339 üzenetére
Nyilván a dobozra ragasztja az ember a tüskét (már csak azért is, mert a tüske nehezen áll meg a csúcsán )
És be is lehet játszani az alátétet. De ha nem akarja az ember, hogy az alátéten csúszkáljon az egész cucc dobozostól, akkor az alátétet le kell ragasztani. Tüske alá kétoldali ragasztóval ellátott alátétet bejátszani úgy, hogy mm pontosan első mozdulatra oda tegye az ember (mert utána fix), bevallom számomra nehéznek tűnik.
Megoldás ha körberajzolja az ember először ragasztó nélkül a helyén lévő alátétet ceruzával vagy ilyesmi.Ricsik:
Egyszer elpukkant egy a gépemben, vitt magával pár dolgot... Szerettem nagyon[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
válasz Sefter #67346 üzenetére
CA 650R van itthon és Pioneer LX82.
Amelyikkel jobban tetszik, az marad.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
hétalvó
addikt
válasz gyurczy #67337 üzenetére
1x: milliméter pontos magasság kell hogy beférjen, mivel döntöm hátul kisebb tüske kellene.
de necces 2x: mert puhafa és a tüske elég csúnyán beleáll
marad a jelenlegi sufnitunning ajtóütköző
mandju: lehet nem kellett volna eladni a denont a robinak
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest