Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
válasz bajnokpityu #66074 üzenetére
gondoltam hátha jobb mint az ALCES-em.... csak egy egyszerű szűrő.....
Sanci: prototipus nyák marónknak 5 perc max...... ja és akkor nem 200 mikronos a réz, mint ezen...... Ja és nem akarom gyártani, csak kipróbálni, de ha valaki megrajzolja a nyákot, csinálok neked egyet, és elküldöm....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #66098 üzenetére
Egyébként, ha már a csevely elején szétválasztottad volna az aktívot a passzívtól, akkor nem tartanánk itt.
Tudom, te így gondoltad, de én nem vagyok gondolat olvasó...még....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
arcitec
addikt
válasz #09634560 #66061 üzenetére
Rendben , köszönöm a válaszokat , de most kerültem hintába rendesen, azt hol lehetne megtudni, hogy kül. árkategóriákba , miben érdemes gondolkodni - gondolok itt erősítő/hangfal párosokra és főleg a jelenlegihez képest, mert valóban ha kicsit lesz csak jobb sok pénzért az nem biztos, hogy jó választás - , na az lenne a jó , illetve hova menjek meghallgatni , ahol esetleg nem beszélnek rá épp arra a cuccra , mert éppen az van ...Persze utoljára írtam marad , de azért csak egy gondolat bánt engemet , ami eleve ide hozott....Ja és apropó említettem a dinamikát, nos azt nem én találtam , hanem a már említett hozzáértő ..
Köszönve ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
ginola
addikt
Yamaha 3800-ról milyen véleménnyel vagytok, eddig nem hallottam Yamaha erősítőket, mi a rájellemző karakter?
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #66102 üzenetére
egyik szűrő,másik regenerátor.
egyébként van még egy harmadik, az aktiv módon beavatkozó szűrő, de ebből nem sok létezik.
eladó topping dac
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #66105 üzenetére
Az egyik polcomon van egy....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
axwel18
senior tag
Popcorn A110-es médialejátszóról milyen véleménnyel vagytok ? Valakinek esetleg használt már ilyet itt a fórumon ?
-
törölt tag
válasz arcitec #66103 üzenetére
Dinamika: itteni jelentése nem a "basszus minél több" vagy lendület,stb, mi a dinamikán mást értünk: leghalkabb és a leghangosabb hangok közöti különbség/arány, tehát képletesen értsd úgy hogy az ágyúdörgés alatt meghallod a madárfüttyöt is. A HD-ra is ilyen dinamkus valamint részletező hangfal szükséges. Valamint itt a vezeték sem elhanyagolható tényező, már a tescós, vagy villamosipari kábelek nem elegendőek se hangfal-erősitő se lejátszó-erősitő konnektben. Tehát a kicsit jobb sok pénzért nem is biztos hogy kicsit jobb, mert megfelelő kábelezéssel, odaafigyelő elhelyezéssel, akusztika javitásával-ne drága lelemekre gondolj,hanem polcok,virágcserepek elhelyezése, valamint öszefüggő csupasz felületek eltakarása- óriásit is dobhat.
Ginola. semleges már-már zenei karakter jó sztereó leképezéssel meglepő előadásmóddal már-már denonhoz hasomló karaker (mig az alsó modellek Onkyo felé húznak). Mindenevő. Onkyo-,Mararntz felett helyezném el (csucsmodelleket nézve).[ Szerkesztve ]
-
kufirc
tag
[link] erről esetleg egy véleményt valaki ????
-
Csabroncka
addikt
Valakinek van tapasztalata, esetleg hallotta ezt a kábelt? egy PIO-Zensor párosítású középkategóriás rendszerbe menne.
"in medias res"
-
axwel18
senior tag
válasz Csabroncka #66112 üzenetére
Én is ilyen kábelt akarok kipróbálni a rendszeremben. Teszt alapján jónak tűnik.
-
kufirc
tag
[link] erről kéne némi infó , vélemény .....
-
-
xtremetuning
addikt
Bréking nyúz van Husky ügyben Pityu !!!
Felkerültek az árak a kacsa honlapra.
A Wild Dog ára azért odab@sz....
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
törölt tag
válasz xtremetuning #66125 üzenetére
Ezek a négylábúak tetszenek.
Hát igen, a Wilddogok árazásánál bizony vastagon fogott a ceruzájuk...Wolffok is hűségesen követik...[ Szerkesztve ]
-
f8enter
aktív tag
Milyen olcsó sub kábelt ajánlotok egy 50eFt-os subhoz? Sajnos min. 5m-es kell.
-
xtremetuning
addikt
válasz #09634560 #66126 üzenetére
Kell egy 2 és egy 3 méteres WildDog. Szerinted ? Már abban az esetben ha jó a hangja.
Már telesírtam egy 100-as zsepit....
Wolf ára még so-so, de annak a hangja meg még nem elég.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xtremetuning #66129 üzenetére
Nekem nem is lenne elég egy zsáknyi zsepi sem... Szerintem letétbe vigyél Farkast is.. bár a JL-ek tuti mghálálják a Nagykutyát...Hoz anyit mint a Farkas vagy a jelenlegi kábeled? Mert a leirásodnól kihagytad..
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz #09634560 #66132 üzenetére
A leírásban azért nem volt WildDog, mert azt nem kapott Béci.
A Wolfig bezárólag egyik sem volt jobb itthon tesztelve az enyémtől.
Már csak a WildDog marad, viszont az árazás még nekem is sokkk.
Persze azért meghallgatom, ha lehet....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Sefter
veterán
válasz xtremetuning #66129 üzenetére
A két kábelért betolhatnám az A4-et, mit szólnának hozzá...
Psn ID: sefter_hun
-
törölt tag
válasz xtremetuning #66137 üzenetére
Reménykedj benne hogy a kábel is tuningos.
-
xtremetuning
addikt
-
törölt tag
válasz xtremetuning #66139 üzenetére
Elképzelhető hogy tényleg nem hoz akkora javulást... Wolfnak is kellett volna javitania.. de egy próbát megérhet elhozni... csak járatni is kell mert anélkül szerintem nem releváns.
-
bajnokpityu
félisten
válasz #09634560 #66140 üzenetére
a modern AQ drótoknak valamiért nem jellemző a nagy mértékű járódása. Hallottam már csomó kábelt bejáródni, de ezeknél egyáltalán nem feltűnő.
Egyébként USBnél a coffe és a diamond is hasonló ár arányú. Diamondot használva észreveszi az ember a Coffee apró hiányosságait,de messze nem feltételezi az ember a dupla árat.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
xtremetuning
addikt
válasz #09634560 #66140 üzenetére
Wolfnak a térleképzése volt csak jobb egy nagyon kicsivel. Cserébe nem volt annyira ütős, dinamikus, ami mozinál alapfeltétel.
-
ricsik
őstag
válasz bajnokpityu #66141 üzenetére
Amúgy az AQ más drótjai is ilyen jók, mint az USB és sub?
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #66141 üzenetére
Ez nem a 72V DBS miatt lehet ?
-
xtremetuning
addikt
válasz ricsik #66143 üzenetére
Szerintem nem. Nekem csak a kiegészítőik jönnek be. Valószínűleg azért, mert más cég nem nagyon fejleszt azokra. IC - táp - hf kábelei nekem nem tetszenek. Bár nem engem kérdeztél.
-
Norbi 72
veterán
válasz xtremetuning #66125 üzenetére
Hmm,érdekes...
(#65889) BBéci : Azokból KáCsáéknál még február 15-ig lejön 20 %!!!
Az álltalam linkelt extremeaudio 100-500 forintos különbséggel adja a kábeleket.A 20%-os akciós árakat hol tudom megnézni a Kácsa honlapján?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Norbi 72 #66146 üzenetére
Amit linkeltél, az egy viszonteladó. Az AudioQuest magyarországi disztribútora a KáCsa Audio.
Szomorúan veszem tudomásul, hogy nem olvasod az Audio & Vision Online honlapot: AudioQuest akció.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Norbi 72
veterán
válasz xtremetuning #66147 üzenetére
Köszi!
Akkor most kéne beruházni AQ kábelekre.Neked van ajánlatod Hdmi,hangfal,táp,sub,50 pénzig?
Vagy inkább más márka?Bár ez is rendszerfüggö...nehéz ügy ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest