Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topa00
tag
Vagy elegendő lenne hozzá a 1312-es is? Aztán amikor később leváltom a hangcuccot akkor vele együtt az erősítőt is. Ott lesznek HD hangok?
Valamiért az van bennem, hogy egy drágább erősítő szebb hangot hozna ki a polk-ból, mozira használnám javarészt, nem lenne agyon hajtva.[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
Hát ha ez neked ruhaszárító kötél....
Miután a megrendelő már feliratozta sírva kérnél belőle. Szerinted az általad használt kábelt vajon melyik gyár csinálta? Kb 20% valószínűséggel ők, ha high end kábelt használsz..... (2x2.5, 2x4 illetve 2x6mm2)Oks, értem, nem vagytok partnerek, ha nem kerül legalább 2000 Ft/m. Bár szerintetk pl. a Kácsa maga gyártja a kábelét???
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
Specifications
High End Speaker cables and wires. Various designs in stock or can be custom manufactured to customers specifications.
Sunshine Wire offers a wide range of audio, speaker and instrument cable designs to choose from. Customers can modify our existing designs or we can build custom cables based on their specifications or requirements. With an emphasis on sound performance, leading edge design and strict attention to detail our company has been chosen to manufacture for some of the leading Audiophile companies in the world.We offer constructions in Pure Silver, OFHC, Enamelled Wire, Litz constructions, Teflon Insulated and use a variety of high quality materials imported from Europe, Japan and North America in the manufacture of our cables and wires.
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
gorbep
senior tag
Ehhez a ruhaszárítóhoz sem lenne kedved ugye????
És 50cm-től 10m-ig kérheted a méretet!
De részemről befejeztem ezt a kábel dolgot. Bocsánat ha kicsit szét " offtopicoltam" a beszélgetést.
[ Szerkesztve ]
-
-
Szabikaa20
őstag
Látod,de hülye vagyok!Ezt meg se próbáltam! Igen az USB kulcs is FAT32 és az Ipod Shuffle-is...És azt honnan tudom meg,hogy mennyi áramot vesz fel? Típus: Samsung S2 Portable 500GB USB 2.0 (HXMU050DA/G22)...Már kerestem,de nem találtam!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Gabesz87
veterán
Minél kevesebb annál jobb elvet részesítem előnyben Korábban felsoroltam pár típust. Lényeg, hogy USB-ről, vinyóról is játszon le lehetőleg dolgokat, bár lehet hogy majd úgyis szerzek be médialejátszót. Jó lenne ha már wifis lenne. (nem feltétlenül beépített, hanem wifi-ready). Ezek a fő szempontok. LG-ről olvastam, hogy jó gyorsak. Már nem tudom pontosan melyik típust, de párat láttam hardverapron 30-35ért...
-
Peak
addikt
Elképesztően elegáns külsőre ez az erősítő! Pariban a H/K-val az inkább olyan extravagánsan futuriszikus és dögös. Tudásra szinte egyforma, hangra meg ízlés kérdése.
bence77: Termi16 kollegát meginvitáltam mára egy hallgatózásra szerény hajlékomba, ha még nem vette meg a Denont, szívesen látlak Téged is, csak hozz muzsikát olyat, amit ismersz és szeretnéd hallgatni.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
vilmaboy
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Magam is ezen a véleményen vagyok, de nem vagyok már szakértője a mai dolgoknak. 10 éve amikor a szettet vettem még foglalkoztam vele sokat.
Ez a video-audio processor mire is kell nekem egész pontos? A digi hangok átalakítására analógra? Vagy mi is ez pontosan?Este vagy holnap megirom nektek, hogy pontosan milyen wharfedale hangfalaim vannak hozzá. Ezekkel nincs semmi gondom, csak az, hogy mind a 6 hangfal kb 1,30 magas. A régi házamban /ahova anno/ vettem a szettet simán elfértek. Azóta sajnos egy kissebb helyre kellett költöztetnem a cuccot. Kellene nekem hozzá valami olyan hangfal szett, amit nem nyom szét az erölködő, ámde mégiscsak "csúcs" minőségben szólnak, és nem túl nagyok. Akkoriban beleástam magam a témába rendesen, de mára már megkopott a tudásom.
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Gál István
senior tag
Köszönöm!
Gabesz87: A tv "feljebb" van Én MA gyári állványokat használok link ez elég drága, de lehet kapni Atacama Nexus 6i állványt jóval olcsóbban: link
TCr: A hengereket Fodesztől link vettem, kemény szivacs anyagúak. Nekem maradt még belőle 20-30 darab, ha kell akkor odaadom ingyen, csak nem a világ közepén lakom... "Mester" nevű ragaccsal rögzítettem a hengereket.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
akkor itt zárhatjuk is,mert én csak erre reagáltam, a többi része biztosan jó.
A sigma procik már elvileg vannak,csak még lejátszó nincs.erre gondolsz?
na ez már komolyabb
csak hát az ár... -
-
Dorian
félisten
Köszönöm előre is!
Azért is esett erre a választás, mert a használt piacot nézegetve valahogy senki nem nagyon akar megszabadulni tőle, ez jó jel. (Ill. tényleg „mindent” tud)
Ahol veszem, ott eleve tesznek bele 2Gb memóriát. (+1,5-es „luxus” HDMI kábelt adnak– na erre kíváncsi vagyok, bizonyára illatokat is átvisz )
A linkelt firmware ugye nem béta vagy ilyesmi? (A linken jelenleg csak krikszkrakszokat látok)[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Azt a linkelt oldalt nem tudtam megnyitni, de máshonnan leszedtem ezt:
"dune_firmware_hdsmart_d1_120329_2012.dff" Sorszámból ítélve ugyanaz.Nem teljesen értem ezt az ajándék kábelt, a dobozban volt egy (gondolom szériatartozék) és külön adtak még egyet, amiről egyenlőre csak annyit tudok mondani, hogy jóval vastagabb, igényesebb rajta a felirat és a zacskóján forgalmazóként A.I.D.A. Audio Kft-s matrica van
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Peak
addikt
válasz robi-k #10095 üzenetére
valóban úgy van ahogy mondod. a 12 bitet informatikában használják meg professzionális cuccoknál. sima egyszerű "mezei" bluray júzernek pont tök jó a 8bit is
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Oehlbach XXL Masterclock USB feszültség-stabilizáló/órajel-generátor! Ideális DAC-hoz!
- Jamo s606 7.0
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- TV fali tartó, 2 karos fali konzol 32-65" minen irányba dönthető eladó Hama 118619 32-65"
- Új Wanbo (Xiaomi) Mini Pro HD (új modell: natív 720p,de 1080p is) LED projektor. Android 9 okos TV!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest