Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Ma voltam a Duna Plázában a Saturnban kicsit nézelődni az átépítés után.
Hááát mit mondjak nem tett jót ez az átalakítás, sokkal kevesebb házimozi cucc van. Volt pár db erősítő meg pár rendszer összerakva, amikor hol szóltak hol nem.
Viszont van 1-2 jó akciójuk szerintem. Persze csak a belépőszinten keresgélőknek, akik most kezdenék az ismerkedést ezzel a hobbyval.A következőket láttam:
- Onkyo HT S 3405 5.1 szett 89 990 HUF
- Denon DHT-1311XP szett 99 990 HUF
- Denon 1312+Eltax Experience 5.0 szett 109 990 HUF
- JBL CS-178 5.1 hangfal szett 49 990 HUF (utolsó darab, az egyik front sarka picit sérült)
- Eltax Experience 5.0 hangfal szett 39 990 HUFSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz stifi82 #4600 üzenetére
Zenehallgatáshoz nulla, viszont ha nem akarsz rá többet szánni filmezéshez kezdetnek jó lehet. Legalább lesz egy tűrhető erősítőd amihez később vehetsz akár normális hangfalszettet is. Másik lehetőség, hogy veszel egy használt av erősítőt+használt hangfalpár, később azt is bővítheted 5.1-re.
Viszont a spiky03 által előbb említett "Denon 1312+Eltax Experience 5.0 szett 109 990 HUF"-el jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #4598 üzenetére
Hány szerencsétlen, tudatlan állítja azt, hogy abban sem lehet különbség, mert az egyesek és a nullák...
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiky03
veterán
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #4611 üzenetére
Mondtam, hogy a gotham egy rakás..elnézést, akinek az van most... azt is egyre kevésbé hiszem el, hogy valakinél pedig jó..
-
Tamoo
MODERÁTOR
Gotham kábelek nekem se jöttek be se ic (gac3) se hangfalkábel (spk2x2.5). Pedig bíztam benne.
-
ginola
addikt
Ezen nem lepődök meg...
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Minden HT-S3405, TX-8030, TX-8050, TX-8225, TX-NR1009, TX-NR5009, TX-NR609, TX-NR709, TX-NR809 és TX-SR309 Onkyo erősítővel rendelkező fórumtársamnak javaslom nézzen rá az Onkyo weboldalára, mert visszahívást hirdetett egyes modelleire.
Itt a tájékoztató, itt pedig meg lehet nézni, hogy érintett-e a készülék.Abban nem vagyok biztos, hogy magyarországi modelleket érinti, de gondolom egy gyártósorról látják el Európát.
[ Szerkesztve ]
-
priusz
aktív tag
10e Ft alatt milyen elfogadható digit IC kábelt tudsz ajánlani ami elfogadható? Vagy ilyen összegből inkább valami DIY kábel ami szóba jöhet?
Csak azért neked címezem mert, ahogy olvasom elég sokat kipróbáltál.Tonyo Ok, szoktam nézegetni. Na de a kérdés még mindig kérdés marad. Milyet?
Használtból van olyan ami általánosan jól illeszthető a legtöbb rendszerbe?[ Szerkesztve ]
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #4622 üzenetére
Van nálam kétféle AudioQuest tápkábel, az egyik, AQ-NRG10 176000 Ft.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
minden elismerésem
Én a forest családot lőttem be magamnak, ennyit még áldoznék rá (HDMI és Optika)
A lemezlejátszóhoz pedig a G Snake-et nétem, bár ha tudsz nagyjából ebben az árban félmétereset amit érdemesebb az analóghoz használni...? (Pro-Ject Debut III)
"in medias res"
-
Peak
addikt
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyenem. Új hangfalakat nem szeretnék venni, úgy gondolom, hogy elég jól tudnak szólni, a kérdésem az lenne, hogy mivel gyakran használom filmnézésre (ki szeretném használni az 5.1-et de csatlakozók híján ez aligha megoldható) és zenehallgatásra, úgy gondoltam esetleg érdemes lenne beruházni egy erősítőre. Milyet lenne érdemes venni a max 100k szegmensbe? köszönöm előre is!
-
törölt tag
A legolcsobb is lehet nagy neki. Mennyi volt ráirva a fejegységre teljesitménynek és áramfelvételnek?
Vedd meg a legbelépőbbet aztán csínján a hangerővel. Talán a Sony legolcsóbbak elég kicsik, de azok nem szednek HDMI-ről hangot vagy esetleg a Yamaha. Egyéb: Pioneer, Denon, Onkyo, H/K szétküldi. Még az egydobozos Onkyo és Denon is. -
knorbi77
tag
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
Ettől a cégtől rendeltem meg az SACD blu ray tesztlemezét.
De amúgy kössz alinket
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz cassius.clay #4634 üzenetére
Hozzáértőkből itt nincs hiány, pusztán a kérdésedet rossz topicban tetted fel.
Az a szett amit vettél/kaptál tökmindegy, a genius 5.1-el egyszintü kb, ami a Pc topicba való.
Sok sikert az új cucchoz
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Volt audiolandon egy teszt-szerűség digi kábelekről.
Ott magasba húzónak találták a furut. Akkor én ezt jitteres hangnak véltem, ezért kértem Néhaitól, és Valhallától digi kábeleket,és nem foglalkoztam a furuval. Furu csak nagyon alacsony ára miatt lett. Ehhez képest, simább, zeneibb a hangja,mint a gothamnak. Valhallával, Néhaival igazából csak úgy vetettem össze, hogy melyiket kellemesebb hallgatni. Ezért lett Valhalla, de nem foglalkoztam ennél konkrétabban a dologgal(ugyanannyiba kerül a Néhai újonnan, mint a Valhalla használtan)
Hétvégére szétszedtem a láncot, hogy tudjak szabadon kábelekkel játszani.
Végre kipróbálom normális körülmények között a DIY kábeleket is.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
priusz
aktív tag
válasz bajnokpityu #4640 üzenetére
Köszi az infót! Rémlik valami teszt az audiolandról, csak nem tudom mennyire elfogulatlan.
Néhai ad letét ellenében kábelt? Mert akkor lehet írok neki, vagy tényleg kivárok míg felbukkan valami bestbuy a AVX-en.
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
priusz
aktív tag
Na, közben lejárt a szerkesztési idő.
Ahogy nézem a Kimber IC-je mindenkinél sikert aratott, az ezt követő sorrendben már nincs egységes vélemény.
Azt viszont látom, hogy 10-nél többet kell rászánnom ha végleges megoldást akarok.
Na mind1, remélem ez tényleg egyszeri kiadás lesz.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
bajnokpityu
félisten
-
priusz
aktív tag
Nos igen, gondolom a Furuval nem járnék rosszul. Az a baj a kábelteszteknél annyi minden befolyásolja a tesztelőt, hogy nehéz objektív, tárgyilagos véleményt találni.
Látod azt írják sokan a Furura, hogy magasba húz. Másnál lehet ezt úgy jelentkezik, hogy eltűntek a nem odavaló mély-kiemelések, kevesebb pontosabb mélyeket kapott.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
törölt tag
válasz cassius.clay #4634 üzenetére
Se DPL II, semmi extra, pedig a HDMI mellé beleférnének. 5 centinél kissebb hangszórók, fejegység 2 kilónál könnyebb súlya, 3-al kezdődő tipusjelzés, mélynyomó kb 6 nm.es szobába elég erősen felejtőssé és tpoikon kivülivé teszi ezt a gépet: Low- end, gagyi kategória, annak is az alja. Komolyabb dobozoktól elsülne az erősitőrésze.
Hát lehet nem értünk hozzá, de vásárláskor elkerüljük az LG-polcot. Bottal se piszkálnám és az ellenségemnek ajánlanám.. vannak jobb vételek, maradjunk annyiban ha már ilynre vágytál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest