Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz cassius.clay #4537 üzenetére
Gagyi bögreszett, köze nincs a házimozihoz, ennek a topiknak a lakói bottal sem piszkálnák meg.
(#4538) Patice
Tavaszi lemosó permetezés.
Szerinted a Norma Revo nem eléggé jó sztereó rendszer? Mostantól az AVO referencia készülékei.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Patice
nagyúr
válasz cassius.clay #4537 üzenetére
Szerintem ne vedd meg.
Mekkora helyiségben használnád? Milyen anyagok lennének hozzá terítéken? Mennyit tudnál egy házimozi rendszerre szánni, ha eltekintesz az LG-től?
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Peak
addikt
válasz cassius.clay #4540 üzenetére
uhúúú... /popcorntime
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
TCr
veterán
válasz cassius.clay #4547 üzenetére
Én meg azt látom, hogy nem értetted a hasonlatom, vagy legalábbis nem jutott el a mondanivalója.
Szar, ne vedd meg, nem ér többet, mint a tv-be épített hangszórók, pénzkidobás.
Ezt így megérted?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
BBéci
legenda
válasz cassius.clay #4547 üzenetére
Általános véleményt kértél, azt kaptál.
Már értem, miért vagy kiakadva, azt nem árultad el rögtön, hogy már megvetted. Akkor finomabban fogalmaztam volna, de az igazságon nem változtat.
Pénzkidobás kategória, még akkor is, ha egy 2x3 méteres hálófülkében használod.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz cassius.clay #4552 üzenetére
Százszor jobban járnál egy ugyanannyiba kerülő fejhallgatóval.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
TCr
veterán
válasz cassius.clay #4549 üzenetére
Talán ha ezzel kezdted volna, akkor mi is másképp álltunk volna a dologhoz.
Nem szaroznám le, nem lennék ilyen nyers, de azt gondoltam (és azt hiszem jogosan), hogy egy ilyenre szeretnél beruházni és ezért váltottam "szarozó" módba, hogy lebeszéljelek.
Ha ingyen volt, akkor örülj neki, de a véleményem ettől nem változik meg.Amikor még nem volt házimozirendszerem, akkor sem vettem hasonszőrű retkeket, hallottam nem egyet szólni, undorodtam a hangjuktól, inkább hallgattam a tv saját hangszóróját.
szerk: ahogy látom egy véleményen vagyunk, így viszont nem értem a felháborodásod okát.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Patice
nagyúr
válasz cassius.clay #4552 üzenetére
Ha ingyen "vetted", akkor csak haszonnal tudnád eladni!
Használt piacon néha egész jó és olcsó szetteket is ki lehet fogni.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
nebulo5
senior tag
válasz cassius.clay #4549 üzenetére
Rosszul fogalmaztál "zsenikém"!
Talán, ha úgy írod, hogy: a nyakamba varrtak egy házi mozinak becézett zajkeltőt....
Akkor szolidaritásból / együttérzésből, megpróbáltunk volna vigasztalni, hogy nem is annyira ..@.. az a nagyobbik doboz... Pl.: asztalkának is használhatod...stb...
"kategóriáján belül" ezen mit értesz? Valaki tévedésből elnevezte h.m. rendszernek, de sajnos átvertek vele. "zsenikém"!
Esetedért a "villámhárítót" ne a fórumlakók közt keresd, állj inkább a tükör elé.[ Szerkesztve ]
Üdv: nebulo
-
sirfer
aktív tag
válasz cassius.clay #4562 üzenetére
Szerintem ezzel kár összeszemetelni a topikot. Választ kaptál és ennyi.
Fentebb megkaptad a választ, konkrét dolgot nem írtál azon kívül ,hogy neked ilyen van.
Ezért írtam, hogy ennyi....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cassius.clay #4562 üzenetére
Talán szedjél vissza: olvasd el az illetők a hozzászólásait mielőtt válaszolnál. Vagy ennyire sürgős magad kitiltatni?? Vagy sportot űzöl abbol hogy megutáljanak? Fel nem foghatom..
Kaptál választ, ennyi ebből szürd le a konklúziót.
Se DPL II, semi extra, pedig a HDMI mellé beleférnének.5 centinél kiseb dobozok, fejegység 2 kilónál könnyebb súlya, 3-al kezdődő tipusjelzés: erősen Low- end. Gagyi kategória.Ingyen kaptad akkor elpasszolandó és helyébe/árában olcso sztereó+2 hangsugárzó mellé és naygságrendekkel több élvezetet kapsz.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz cassius.clay #4634 üzenetére
Hozzáértőkből itt nincs hiány, pusztán a kérdésedet rossz topicban tetted fel.
Az a szett amit vettél/kaptál tökmindegy, a genius 5.1-el egyszintü kb, ami a Pc topicba való.
Sok sikert az új cucchoz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cassius.clay #4634 üzenetére
Se DPL II, semmi extra, pedig a HDMI mellé beleférnének. 5 centinél kissebb hangszórók, fejegység 2 kilónál könnyebb súlya, 3-al kezdődő tipusjelzés, mélynyomó kb 6 nm.es szobába elég erősen felejtőssé és tpoikon kivülivé teszi ezt a gépet: Low- end, gagyi kategória, annak is az alja. Komolyabb dobozoktól elsülne az erősitőrésze.
Hát lehet nem értünk hozzá, de vásárláskor elkerüljük az LG-polcot. Bottal se piszkálnám és az ellenségemnek ajánlanám.. vannak jobb vételek, maradjunk annyiban ha már ilynre vágytál. -
MaTTeS
senior tag
válasz cassius.clay #4709 üzenetére
Jó döntés volt.
Mi lesz helyette? -
törölt tag
Jól tetted. Inkább sztereót vagy jobbat vegyél rajta.
-
Ed Parker
nagyúr
Ha nem arcoskodsz a topicban sztem szívesen segítenek a "hozzá nem értők" itt neked,hogy ha házimozit akarsz merre is kellene elindulni,egy jó rendszerhez.
-
Dorian
félisten
válasz cassius.clay #4726 üzenetére
Nos, nem mindig az izomerő számít, így a XXI. sz.-ban egyre kevésbé
Részben megértelek, mert tájékozatlan embernek nem feltétlen nyilvánvaló, ami a topiklakóknak köztudott a bögreszettekről, szerintem mindenki lehiggadt már annyira, hogy normális hangnemben folytassuk tovább.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
Na érdemes volt mefogadni a tanácsunkat: sztereóval jobb minőséget érhetsz el. Aztán ha összegyülik a pénzed és netalán megnő a szobád (de ha nem nő meg akkor is) szólj és segitünk, feltéve ha kulturált marad a hangnem. Én is béketűrő vagyok az életben is. Fa sugárzók Pana erősitővel azért jó választásnak tünnek..
-
Ed Parker
nagyúr
Akkor jó, de igazából ennek semmi jelentősége,hogy mekkora vagy egy fórumon.
A lényeg hogy meg lett beszélve a dolog.Dorian: nekem a távirányítón a movie módnál tudtam kiválasztani a pro Logic II movie
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest