Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
1 hete láttam a mammut saturnban 39900ért yamaha 5.1es házimozi erősítőt HDMI bemenettel. pontos tipust nem tudok.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
zsolnai25
tag
Üdv
Házimozit szeretnék vásárolni 10-50-ezer forintos értékben. Kinéztem egyet de nem igen vagyok ebben témában otthon.
Ez lenne az [link]Mi a véleményetek erről?
Előre is köszönöm
-
BBéci
legenda
válasz zsolnai25 #4906 üzenetére
10000 forintból egy alapkategóriás rendszer kábelezése sem hozható össze.
Sokan összetévesztik a 6 hangdobozkából álló "valamiket" a házimozi rendszerekkel. Igazság szerint közük nincs hozzá.
Arról az elgéről az a véleményem, hogy 10 forintot sem ér.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dorian
félisten
Minek kell gúnyolódni? Házimoziként adják el ezeket a szarokat, logikus, hogy szerencsétlen ide jön kérdezni a házimozi topikba.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
TCr
veterán
Én nem gúnyolódtam, csak felidéztem az elmúlt csütörtöki (vagy pénteki?) itteni eseményeket.
Akkor sem tettem / tettük, csak a kedves fórumtárs reakciója volt érdekes, mivel a negatív hozzáállás sem ellene irányult, hanem afelé a termék felé, amely (mint utólag kiderült) neki sem tetszett.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
BBéci
legenda
Még szerencse, hogy elhangzott, mert képesek lettünk volna azt hinni, hogy egy unintelligens, izomagyú barommal állunk szemben, de így egész más a helyzet.
Örülhetünk, hogy más számokkal, hosszal és vastagsággal nem dicsekedett.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz axwel18 #4923 üzenetére
Akusztikus zenére, énekre nekem az RTi sem igazán tetszik, sokkal inkább választanám az A7 helyett a Dali Lektor 6-ot, bár picivel (10000 Ft/db) drágább.
Az meg egyértelmű, hogy a TSi még szerényebb képességű.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
knorbi77
tag
válasz zsolnai25 #4906 üzenetére
Ha később nem tudsz többet rákölteni, akkor semmiképp se LG-t vagy ilyen kis nyomit vegyél, hanem valami jobb számítógéphez valót, pl.Logitech De ebben a topicban nem is foglalkoznak ilyenekkel, tehát itt ez sem javasolt. Az oka, hogy ezt javaslom inkább, az, hogy azokba az LG/Sony/Samsungok-ba nem raknak magassugárzót, csak szélessávút, ami nagyon rossz..Ebben pedig mindegyikben van magas is és közép is, ez jobban szól sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz axwel18 #4923 üzenetére
Mint mondtam nem hallottam még a Dalikat, de tervezem azokat is meghallgatni, hogy milyenek. Nekem, meg havernak is tetszettek a Polkok. Ezek voltak úgymond az első komolyabb hangfalak amiket hallgattunk eddig.
Persze az itthoni Eltaxoktól úgy sincs komolyabb cucc.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz Viper26 #4932 üzenetére
Nem értem, miért nevezed viccnek. Nem olcsó, de reális az ára.
A Norma Revo IPA 140, ami nálam vendégeskedik, olaszoknál 4500 euróba kerül, itthon kicsit többe.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
stifi82
aktív tag
Néztem ezt az erősítőt
http://www.edigital.hu/Hazimozi_rendszer/Pioneer_HTP_101_csomag_%28VSX-421_+_Pioneer_S21W+S11_hangfalszett%29-p278912.html?bid=&partner=10002#none
hdmi vinném be a laptopról a képet és a hangot az oké hogy lesz dolby digital hangom , de mivel továbbítom a képet a tv felé mert ez a leírás nem írja hogy lenne rajta hdmi kimenet.
Vagy rosszul gondolom?
Közben olvasom 1 másik helyen ott meg írják hogy van hdmi kinenet akkor ezek szerint okés a cucc?! -
Tamoo
MODERÁTOR
Nekem is megvan a heti fejlesztés 2db 2m-es álló sarokpolc személyében. Végre relatíve ideális helyre kerülhettek a surround-ok. Na meg felszereltem 24db banándugót, az is jó kör volt.
(#4942) stifi82: Ne vegyél ilyen szettet. Szappantartók bűn szarok.
[ Szerkesztve ]
-
putyu10
aktív tag
Nem tudok dönteni : Wharfedale Powercube 12+ aktív szub VS DALI Concept SUB aktív szub . Ötlet?
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
ricsik
őstag
Ne légy ilyen érzékeny, szerintem jó poén volt, senkit sem sértettek meg a srácok, egy kis csipkelődés belefér. Ha tudnátok mik mennek nálunk pókernél. Egy kicsit érzékenyebb ember világgá szaladna .
Valaki magyarázza már el nekem ezt a /popcorntime-ot, meg Jackót, mert ezek szerint nekem nincs 130-as iq-m, nem értettem .
-
stifi82
aktív tag
Nem tervezem (még) csak azt néztem ilyen láda meg az erősítő külön többe kerül mintha így veszem.
Igazából akkor vennék valamit ha az enyémet elpasszolom yamaha rxv 357.
Meg vannak hozzá hangfalak conan 5.0, meg 1 Yamaha YST-SW030 ha valaki 1ben vinné akkor kellene mindent vennem azért nézegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest