Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121364) arminlok


arminlok
senior tag

Sziasztok!

Nem rég használok két Jamo cornet 70 IV-et egy Hitachi HA-5700-al. Pár napja megjött a 2,5ös van damme kábel is hozzá. Viszont arra lettem figyelmes hogy a jobboldali hangszóró mintha kevésbé szólna. Átdugdostam a kábeleket, hogy kideritsem a hangszóró hibája-e. Minden variácioban azt vettem észre, hogy igen. Kicsit olyan mintha nem is halkabb lenne hanem kevesebb hangtartomány hallatszódna. Megnéztem mindhárom membrán müködik ettöl eltekintve. Viszont az ilyen tucc tucc zenéknél derült ki, hogy mélyek nagyon elenyészőek. Mi lehet a baja? Nem mai darabok gondolom a kondik simán gallyra mehettek Hova tudom ezt vinni Pécsett nem tudja valaki? Mi az ára egy ilyen javitásnak (feltéve ha nem a membránok mentek tönkre)? Érdemes azért mindkét hangfalat elvinni?
Köszi előre is a válaszokat!

Üdv,
arminlok

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.