Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114045) kigyi_23 válasza rayoliviero (#114041) üzenetére


kigyi_23
addikt

Hát nem vagy egyszerű eset :DDD már értem azt a 10K hozzászólást a profilodnál :D

A hangok azért szólnak így, mert valószínűleg sztereó jelet kap és azt is fog kapni egy zene lejátszásánál, ha csak nem véletlenül DTS, vagy DD5.1 zenei anyag. Állítsd be a ProLogic-t, vagy DTS NEO-t ahhoz, hogy egy sztereó jelnél a többi hangszóró is szóljon. Én nem szeretem ezeket a beállításokat a két front nálam sokkal szebben szól mint ha kiküldeném külön minden hangszóra feleslegesen. ARC-opn nem biztos, hogy minden TV ki fogja tolni pl. a DTS jelet, nagyon sok esetben azon nem megy ki, de pl. a DD5.1-et is láttam már ARC-on fennakadni, mert a TV csak sztereó jelet volt hajlandó kiküldeni, míg az optikai kimenetén kiküldte a DD5.1-et is.
Nekem ilyen gondom nincs külön médialejátszót használok erre a célra egy popcorn A210 személyében így mindent helyesen küld ki és szólaltat meg az erősítő.

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.