- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz
kona005 #76350 üzenetére
Pont ezt mondtam neked, hogy nyugodtan edd meg, de nem kell ugy felfogni, mint egy gyógyszeres kezelést!
Egyed szépen napi 10 grammjával.Nekem bevált és az is tény alapvetően, hogy működik. Mindenki tudja, hogy hogyan, az más kérdés kinek mennyire. Teljesen jól hidratálódnak a sejtek, és nagyobb teljesítményt tudsz leadni.
Viszont ma voltam lent edzeni, és amit láttam, muszáj volt lekameráznom..... megpróbálom feltenni, de ezt nem akartam elhinni...
a lényeg, van egy srác aki lejárogat edzeni, van egy átlagos fizikuma. Edzésterve: Lehető legnagyobb súlyokkal a legszarabbul kivitelezni a gyakorlatokat, igazából a tárogatás és egykezes fekvenyomás egy új hibrid kombinációját is bemutatta ma. Múltkor a felhúzást fűszerezte meg a merev lábú felhúzással. De maradjunk a mellezésnél, a fekvenyomását vettem fel, 90kg-al fél mozgástartományba lehető legjobban belehidalva meg tekeregve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest