Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

válasz m3ss #185373 üzenetére

sejtettem, hogy gőzöd nincs mennyit eszel. Nem kritika meg semmi a posztod első fele alapján teljesen mindegy mit mondunk. Így valóban "nehéz" dolgod van. idézőjelbe azért teszem mert attól függ nyilván mi a célod. Ettől függetlenül sztem te vagy a szerencsésebb típus. :K

Amit nem mérsz abból nem tudsz semmi következtetést levonni.

Nyilvánvaló nem sokan akarnak tudnak ezzel olyan formában foglalkozni, hogy le lehessen pontosan és következetesen "mérni" a dolgot.

Én kétszer főzök egy héten, pontosan tudom mennyit eszek. De nekem nincs bajom azzal, ha ugyanazt kell ennem minden nap meg három nap múlva, de elhiszem hogy nem akarod így. Ha nem így csinálnám vagy nem menne akkor tuti hagynám a faxba mert biztos nem főznék minden nap. De mivel családos átlagember vagyok akinek nem ez az élete, eszek más is, hétvégén főleg ezért tartok ott ahol, de ennyire nem érdekel, így is qrvára antiszoc a dolog.

Mondjuk én annyira imádom a kaját amit főzök, hogy alig várom mikor ehetem, és annyira nem kívánok más. Amikor mást eszek általában inkább megbánom. :D

Új hozzászólás Aktív témák