- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
sejtettem, hogy gőzöd nincs mennyit eszel. Nem kritika meg semmi a posztod első fele alapján teljesen mindegy mit mondunk. Így valóban "nehéz" dolgod van. idézőjelbe azért teszem mert attól függ nyilván mi a célod. Ettől függetlenül sztem te vagy a szerencsésebb típus.
Amit nem mérsz abból nem tudsz semmi következtetést levonni.
Nyilvánvaló nem sokan akarnak tudnak ezzel olyan formában foglalkozni, hogy le lehessen pontosan és következetesen "mérni" a dolgot.
Én kétszer főzök egy héten, pontosan tudom mennyit eszek. De nekem nincs bajom azzal, ha ugyanazt kell ennem minden nap meg három nap múlva, de elhiszem hogy nem akarod így. Ha nem így csinálnám vagy nem menne akkor tuti hagynám a faxba mert biztos nem főznék minden nap. De mivel családos átlagember vagyok akinek nem ez az élete, eszek más is, hétvégén főleg ezért tartok ott ahol, de ennyire nem érdekel, így is qrvára antiszoc a dolog.
Mondjuk én annyira imádom a kaját amit főzök, hogy alig várom mikor ehetem, és annyira nem kívánok más. Amikor mást eszek általában inkább megbánom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!