- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Amit én a vízzel kapcsolatban letettem magamban és ez vegyésztechnikus és orvos családtagtól jött,hogy értelmetlen és lehúzás a drága sok ásványianyag tartalmú ásványvizet venni,mert szervetlen dolgokat tartalmaz...egy víz legyen minél tisztább a szó legszorosabb értelmében mert az egyik legfontosabb funkciója,hogy hígítsa a vért ami így könnyebben szállít és a legkevésbé dolgoztatja a vesét.
Ehhez a legjobb alternatíva tényleg a desztvíz,de nem a benzinkutas,mert az teljesen ipari,nem emberi szervezetbe valók,de én sem ezt iszom, vagy teljesen tisztított (nem visszasózott) ozmo víz vagy ha nem vagyok a közelében Mizse ávíz.Ha lenne desztvíz gépem, valszeg azt innám.
De ez egy olyan dolog,hogy mindenki azt iszik amit akar,én erről nem akartam senkit meggyőzni,én így döntöttem és majd elválik,hogy jól döntöttem e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro