Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
-
8th
addikt
Amikor a védett állat lelegeli a védett növényt.
[link] -
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az se 11 kompatibilis"
Jaja, de azért fel lehet hackelni rá.
Engem jobban aggaszt, a telefonok drágulása, api-k bezárulása, gyártók kisajátítják a környezetet, ki kap validálást a futttáshoz stb.
Usa törvényhozók a szegmensben a piaci szelet érdekében beáldozák az elöbbieket. -
zoltanz
nagyúr
Munkahelyin is Win 10 van . Mindjuk nem C2D noti mint az enyém hanem asztali i5 Haswell. 4 fizikai mag.
-
8th
addikt

-
zoltanz
nagyúr
Két konzol generációra vagyunk a film szerű grafikától (Ggi) azaz 2035-ben jön.
Azután már csak sebességre lehet gyúrni. -
Gyuri27
félisten
válasz
shteer
üzenetére
Persze. Lehalt b150 night elf. Aztán 20 körül nem akartam 8+ éves 150-250-es lapot venni +posta. De 12-15k-ért h-s lapot se. Vettem vatta új 520-t 22k-ért. Ramok ott voltak. Csak procit kellett venni. Akkor még volt boltba (lehet most is) 1151v3 lap. Az ára se vészes. De hivatalosan 8-9 gen. Elvileg lehetséges a mókolás, azt viszont nem akartam. Persze ezt mi már akkor is beszéltünk.
Biosban nem kapcsoltam ki a tpm-et utólag vissza gondolva. Viszont akkor se kellene magától eldönteni hogy ő most települ.
-
zoltanz
nagyúr
-
8th
addikt
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Sexi a kultúra
-
8th
addikt
Csak a szokásos...
-
zoltanz
nagyúr
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
zoltanz
üzenetére
Szerintem ha az informatika teljes világát nézzük (nyilván a számok alapján) több intel, ibm szerverproci döglött már meg eddig mint amd.
Mindegy, hogy amd párti vagyok vagy sem. De céges szervert nem építek 1 darab szerverre. Mindegy milyen procit rakok bele. Mert ezer más dologtól megdögölhet bármi. És akkor meg ki lesz a hibás?
Kettő és ez a legfontosabb. Ha nem a jézusszívebt a cégem 3 géppel és 0 adatbázissal hanem egy "komoly" cég akinek ezek kellenek mert ebből van a bevétel. Akkor ennél kicsit jobban figyelek a mentéseimre.
De persze az amd tehet róla. -
Gyuri27
félisten
Az nem az amd hibája. Egy pc-ben, főleg egy szerverben bármikor bármi megdögölhet. Ezért épitünk redundás rendszert. Tudom neked az adatbázisban ez ellenség. Nekünk barát. El lett mondva, le lett írva, hogy jaj a csúnya pénz. Pedig a gondolkodás nem pénz kérdése. Tegyük fel volt egy szerver 64 maggal csilló rammal. Jobb lett volna ha két 32 magos szerveről müködik a rendszer. Nem nagyon lett volna drágább a dolog. Az adatbázis részéhez nem szólok mert nem értek hozzá.
Az biztos, hogy Andris sok okosságáért kár. Sajnáljuk, hogy elvesztek.
-
shteer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ha meg nem akkor sántít
Azért van egy izlésed.