Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én se politizáltam akkor mikor anyum utoljára került kórházba és a megyei jogú város kórházában az a ct ami neki kellett volna NEM működött. Kb 30km-es körzetből idejár mindenki és nem, nincs másik gép, de a plakátokra meg a sz@rra mrd-ket ellocsolni az van. Belüket kitapostam volna az egész bagázsnak ha elém kerülnek. Anyum sokszor mondta mikor ezek hazidozásai szóba kerültek, "öreg vagyok de nem hülye" ((( :135e körül volt az utolsó nyugdíja egy ledolgozott élet után. Mert sok helyen nem jelentették be és évek múlva derült ki. lol b+. És neki kellett ezeket bizonygatni. Röhej az egész amit itt leműveltek, de innentől lesz@rom, ráhatásom már nincs. Talán Péter úrban tényleg van némi gerinc, és a többi emberben aki vele fog dolgozni. Személy szerint engem túlzottan orbánc további ámokfutása sem érintett volna - én nem sűrűn járok kórházba) -, de vagyunk itt pár millióan. A légkör viszont fullasztó volt, hogy ilyen senkiházi férgek hazudnak még a kérdéseikben, eltapossák aki az útjukba áll. Megnéztem az m1-es riporter nénit Péterrel, hát, most megehetik amit főztek. Remélem ezeknek a férgeknek sehol senki nem ad munkát. Ha tudnak csináljanak egy vállalkozást, ha ügyesen letagadják ki a tulaj talán találnak alkalmazottat)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
A politika szerintem az, hogy melyik úton jutunk el adott célhoz. Jobb esetben ez a nép boldogulása. Tehát én se politizálok.
Az meg józan paraszti gondolkozás, hogy korházba nem megdögleni szeretnék.
Hogy ne tankot kelljen venni ahhoz hogy közlekedni tudjak a megyében.
Hogy egyesek 0 munkával ne keressék magukat gennyesre stb stb. Ez barátom nem politizálás.
Jogos érdek és elvárás a 21-ik században egy kicsit gondolkodó embertől. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem is tűrte ha más csinálta)
Ha valaki túl sokat hazudik már nem tud különbséget tenni a hazudozásai és a valóság közt.
Apánk is belekeveredett párszor, Lázár elvtársról nem is beszélve. Az agy ezt nem tolerálja a végtelenségig.
Plakát és közterek takarítása életük végéig bőven elég lenne nekik teljes vagyonelkobzással. Hadd lássa mindenki hogy járnak a hazaáruló férgek.
Vmelyik riportban láttam, nem kell itt feltétlen nyomozgatni. Az állam visszavehet dolgokat államérdekre vonatkozva, jogos.
Életemben először és utoljára voltam szavazni. Akire én szavazok az biztos nyer) de innentől a politikától elhatárólodok ahogy eddig. Petitől sem várok csodákat, pofázni azt tud, majd kiderül mi valósul meg belőle. De talán az agymosottak is felébrednek végre és elindulhat valami tényleg demokrácia-szerű dolog. Én meg nyugodtan csinálhatom a dolgom) -
Chaser
legenda
Ennél rózsásabb csak akkor lesz ha eltakarítják az okádék plakátokat.
Ráhel hazajöhetnentényleg.
- Kislányom! Vóna' itt egy kis munka.
:d -
8th
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Ó, én nem bánom azt a röhejes propagandát. Szerintem konkrétan abba buktak bele a hordóék meg az 1000 forintos benzinárral való riogatásba. 2026-ot írunk és két kattintásból ellenőrizhető infókról beszélünk. Ez már a választópolgárok olyan szintű lenézése és hülyének nézése volt ami tuti sok jobboldalinak is sok volt. Na meg abszolút nem számoltak a fiatalokkal. Őket nem lehet ilyen baromságokkal meghülyíteni.
-
8th
addikt
-
Gyuri27
félisten
Hát na. Vagy annyira gazdag vagy vagy annyira csóró ogy mindegy.
Én meg a boltban is válogatok mert nem mindegy.Optimus: végülis ha nincs az ember zsebében semmi mindegy mi nincs benne.
Meg ha elég idős Andris akkor a régi dalokra emlékszik. Nem kell újra megtanulni.
"A pártal a néppel egy az utunk. A jelszavunk munka és béke"
De én ezeket már nem éneklem.
-
8th
addikt
Jó reggelt.
[kép] -
8th
addikt
-
Chaser
legenda
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
"Rossz pálinka nincs, csak józan ember. "
Olyankor mindegy mit iszol, láttam olyat, hogy valakinek vizet öntöttek, és nem vette észre a csalást.
Pálinkával olyannal nem találkoztam. Persze régen voltak aromásított sherrry Brandy társaik, Becherovka, gyakran találtunk kiszámíthatatlan helyeke dugi Unicum ot.

-
zoltanz
nagyúr
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Dog Rolls Royce:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest