- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szőröscica #183080 üzenetére
Probald meg azt hogy drop seteket elkezdesz csinalni hatra, szinte minden gyakorlatodnal. Miutan vegeztel a 8-as, vagy akarhanyas seteddel, csokkentsd a sulyt 20%-kal es csinald tovabb, de lassan, kontrollalt mozgassal. Mikor mar ez sem megy, akkor csinald tovabb form failurelel es koncentralj a visszeengedesi szakaszra, mert akkor erre meg mindig lesz erod. Ha csinalsz ilyeneket akkor vedd ugy hogy nem irtam.
Vallban nekem is nagyon nehez izomlazat eloidezni. Azt kb nem tudom tuledzeni. Ezert is csinalok lateral raiseket hetente 2 alkalommal, birja a volume-ot es igenyli is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Update 04.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest