- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Ilyen összehasonlításkor először is az alapvető életszükségleteket veszik figyelembe, mint élelmiszer, lakhatás, ruházkodás.
Ezeket alapul véve élünk jobban mint 93%, nem az alapján hogy hány colos az okostelefon kijelzője.Pár éve hallottam egy mondást egy öregtől, azóta is igyekszem magam tartani hozzá:
"Annak kell örülni, ami van, nem amiatt bánkódni, ami nincs"Amolyan félig üres v. félig tele van a pohár? alapon, ki, hogy nézi ugyanazt a poharat.
Én jelenleg viszonylag boldog vagyok, holott nem vagyok se gazdag, se izmos, se házam, se feleségem.
De megtanított az élet értékelni, azt amim van és igyekszem a lehetőségeim /vagyonom folyamatosan bővíteni, mindemellett az igényeim szűkíteni.
Így egy összefele tartó viszony alakul(t) ki közöttük, tehát egyre kevesebb egységnyi anyagi áldozat szükséges ahhoz hogy jól érezzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest