- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Lenne egy buta kérdésem. Még fiatal koromba edzettem rendesen 6 évet, egy elég jó szintet elértem, de abba kellett hagynom, most az élet úgy hozta, hogy megint tudok rendesen edzeni, kajálni stb stb... Úgy kb mindennel tisztába vagyok, viszont anno nem szerettem a lencsét, de azóta megkedveltem. BBgasztroba nem találtam semmilyen lencsés kaját. A kérdésem az lenne, hogy veszek egy lencsekonzervet és megcsinálom? Akkor rizs helyett mehet, vagy zacskós lencse, és vízbe kifőzöm? Ennyi? Tehát, ha hetente 1 nap mondjuk rizs helyett lencsét eszek az teljesen okés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 2042
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest