- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz userxy #104489 üzenetére
Á nem kell, csak a sületlenségeket nem érdemes szajkózni.
Lajkó ez a 30 perc szabály is egy szabály. Ha nem akarod betartani, elmész a csarnokhoz, azt körberohangálhatod ahányszor csak akarod. Fasza futópálya, el lehet lökni a csajokat és ismerkedni velük.
Mondjuk van szabályzat a törülköző használatára, és a cipő hordására is, azokra is szarnak a parasztok, mer némelyik képes mezítláb vagy strandpapucsban edzeni. Ezek engem sokkal joban zavarnak, bár én teszek az aerobra.
Egyébként én eddig három teremben voltam, és mindegyikben kompromisszumot kellett kötni. A Cutlerben még nem jártam, de ott is biztos lenne amit zavarónak találok. Sajnos ez ilyen, ha az embernek nincs otthon teljesen felszerelt edzőterme.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZEN.com
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest