Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84862) Peterhappy válasza HKorn (#84859) üzenetére


Peterhappy
őstag

+Studi: Köszönöm :R
AZ VOLT :K
Mókás volt, mert nálunk aludtak a barátaink gyermekei (+3 lány, így összesen 5 lány 1 fiú itthon), akkora zsivajt rendeztek, hogy na mondom ebből hosszú futás lesz :D

Én sem bírtam volna talán, ha nem hallgatok zenét. Bár a mocsok fülhallgatóm 2/3 távnál megadta magát.
Amúgy zenére, vagy társaságban bármeddig el tudok futni. Tegnap viszont hat pici kört futottam az erdőnkben (1.5km-es karikák) és borzalmas volt, mindegyik karika végén hazafordultam volna szívem szerint. Bár az az utóbbi idők legpocsékabb futása volt, zenével azért lehet, hogy jobban esett volna - csak itthon felejtettem a fülest.

@Hi!King: Ezt a nagyvárost felfedezős kocogást sokan csinálják, zseniális lehet, sajnos én nem igazán utazgatok, de biztosan így csinálnám én is. A rekord döntésben igazad lehet, így jobban belegondolva, épp fenti gondolatomat magam ellen fordítva, társaságban bármeddig elfutok (jó, ez erős túlzás), lehet hogy egy ilyen tömegrendezvényen simán bevonzana a társaság. Igen, azt hiszem igazad van.

Én egyszer a jövőben Ironmant szeretnék teljesíteni, ha az égiek is úgy akarják. Szerintem az nagyon a távoli jövő (ha jövő egyáltalán), de épp azt találtam ki a minap, hogy valamikor egy fél Ironmant letolok csak úgy - reggel 2km az uszodában, onnan valamerre eltekerek egy nagyot, ~90km után meg még futok egy félmaratont, ha bírok (most biztosan nem menne). Nekem az épp elég, ha hazaérek, a Családom megölelget, hogy megcsináltam, meg veletek megoszthatom a sikereimet :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.