Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Hungaroring
All→M8
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
LOTR
addikt
Bud Spencer és Terence Hill újra osztják a pofonokat 2014-ben
nem tudom mennyire lehet igaz, de érdekesOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz callmeakos #15558 üzenetére
nem állítottam, hogy a cikknek magas az igazságtartalma (van egyáltalán?), de attól még érdekes
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
leslieke
Jómunkásember
válasz callmeakos #15551 üzenetére
Jaj!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TazLeacher
nagyúr
Die Hard 5
Na, ez is meg volt. Elsősorban sokan írták már előre, hogy kevés lesz a 97 perc. És igazuk lett. Sajnos a bevezetés, mint olyan, eltűnt, ami azért 6 év kihagyás után nem jött volna rosszul, hogy kicsit elkapja az ember a feelinget. Simán elbírt volna még egy kényelmes fél órát a film, mert bár eddig ez a legrövidebb, ebbe próbáltak a lehető legtöbb dolgot belesűríteni. Sok helyszín, folyamatos pörgés, nincs a filmben kb. 2 perc, amikor nem robban, vagy lő valaki, kicsit olyan, mintha a filmstúdió demója lenne, hogy mekkora f@sza robbanásokat/akciójeleneteket tudnak összerakni folyamatosan, akár 1,5 órán keresztül. Ha már ragaszkodtak ehhez a játékidőhöz, nem kellett volna mindenáron 30 helyszínen forgatni, az előzőek is elég jól működtek e nélkül. Szerintem hiba volt, hogy még egy "tesztoszterongyárat" raktak be Bruce mellé. A 3. részben Samuel L. Jackson nem volt "akcióhős" simán elfért mellette, de ez itt most nekem kicsit sok volt. Egy ilyen filmbe egy vagány elég lett volna, főleg úgy, hogy a film első felét nem Bruce uralja, ami szerintem egy Die Hard filmél erős hiba. Az akció jelenetek parádésak, jól megcsináltak, a történettel sincs gond, csak az utóbbi időben elszoktunk már attól, hogy röptében érintjük csak a filmet és már vége is. Mindettől függetlenül jól szórakoztam, jó film volt. Alapvetően mondjuk erős nosztalgiafaktor is emelte a pontot, de azt mondom, hogy ha nem Die Hard lenne, csak egy akciófilm, akkor adnék rá egy sima 6-ost (a Looper szintjét simán hozza), de John McClane és a múltja miatt nálam ez most megér egy 6/10-et, aki 4.0-át meg tudta emészteni, annak ezzel sem lesz gondja. Dicséretes, hogy azért az 5. rész után még mindig jobb folytatást sikerült kicsikarni ebből, mint mondjuk a Taken-nél a 2. részből...
[ Módosította: Eagle16 ]
-
Devid_81
félisten
Wreck-It Ralph (Rontó Ralph)
Trailerbe belenezve, ezt inkabb hagytam volna a gyerekeknek megnezesre, mert nem az a Shrek-Ice Age kategoria, hogy szinte "barkinek" ajanlhato.
Egyalltalan nem bantam meg, hogy ravettem magam.
Az otlet nagyon jo, persze minden kiszamithato volt, de megis nagyon jo.
8/10Szerk: meg a zeneje is jo egynek!
[ Szerkesztve ]
...
-
tween
őstag
Az Argo-akció (2012) : huhh...majd be sz@rtam az izgalomtól a vége fele 9/10
-
pohár
félisten
április 11.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
válasz littlelion21 #15565 üzenetére
Én szoktam, szóval pacsi a megnyilvánulásért, sokszor futok lukra, pedig tudom, hogy volt tréler/kritika.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
leslieke
Jómunkásember
De annyira jónak se tűnik, szerintem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ígyvanferi
addikt
És ha a trailer helyett/elé írtad volna, hogy Oblivion? Ja várj, akkor nem teheted hozzá a megjegyzésed.
-
littlelion21
addikt
válasz ígyvanferi #15569 üzenetére
Gratulálok, okosan levezetted.
Így legalább célba talál néhányaknál. -
Viszlát
addikt
Amerikai bemutató május végén, Európa ne is számítson rá július előtt... Nah mindegy, addig is egy kis vigasztaló a berlini filmvesztiválról: [link].
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
littlelion21
addikt
Trance trailer (from Danny Boyle) - hűha...
-
gyuromoj
veterán
(500) Days of Summer
Általában messzire kerülöm a romantikus filmeket, de ez most tetszett. Főleg hogy nem kőkemény romantika volt. A magyar cím pedig orbitális nagy baromság...
7/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
Boszorkányvadászok
Hajaj az a baj hogy megint magamra maradok ezzel a véleményemmel. Vártam a filmet, de nem vártam sokat tőle és azt maradéktalanul teljesítette. Egy igazi boszorkányhentelős film a javából. Akinek elég magas az ingerküszöbe annak nem ajánlom, mert csak ócsárólni fogja és követelni fogja az a bő másfél órát amíg tartott a film.
Aki viszont szívesen beül egy ilyen filmre kikapcsolni az agya értelmesebb felét és csak nézni egy szórakoztató filmet, annak merem ajánlani.8/10
Idei listámról 1/10 ami bejött
All→M8
-
baluka26
nagyúr
Apa ég 4/10
Nem tudom miért töltöm ilyesivel az időmet.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
batai15
félisten
Hát remélem jó helyen járok .
SZóval ezeket találom idén érdemben nézhetőeknek. :
acél ember
Tűzgyűrű
Z világháború
Oblivion
The Prototype
The Last Stand
After Earth
star trek
Now you see me
gi joe 2
Jack the Giant Slayer
The mortal instruments
Warm Bodies
The Last Days
robocop 2013
Kihagytam valamit? nagyjából le is fedi a lista hogy miket is szeretek .
Másik: nem tud valaki jó filmet amik már" nézhetőek" akció, scifi , fantasy, vígjáték érdekelne. Semmi felmet nem találok a neten ami jó lenne. Köszöntem -
HuMarc
veterán
Jaj ne már! A Comedy Central-on az S.O.S Szerelem megy Adnák inkább a Videómániás kritikáját.
-
LOTR
addikt
2001: Űrodüsszeia után érdemes megnézni a 2010: A kapcsolat éve folytatását?
csak azért nem akarom, mert "folytatás" és a 6.7-es imdb pont sem győz meg a dologbanOne Ring to rule them all
-
spammer
veterán
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Tudnátok ajánlani nekem valami film sorozatot/trilógiát?
Pl: Harry potter, Gyűrűk ura, Karib tenger kalózai.. <---ezeket most fejeztem be..Ami hidegen hagy: Mátrix, Startrek, Starwars ezeket nem kérem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tom-ot annyira nem komálom, de ez kezd tetszeni.
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
Az egyetlen film amin majdnem elbőgtem magam. És ez nagy szó nálam... És az egyetlen film amelyben megtűröm az érzelgősséget. Azt azért nem mondanám hogy a kedvenc filmem mert olyan erős hangulata van hogy 2x egymás után nem tudom megnézni, mégis gyönyörű. Hozzá teszem hogy az istentelen erős hangulathoz Zimmer papa is jócskán hozzájárult. Na meg a jóhaverunk Miki Bay. Kitett magáért. Nem csoda hány díjat söpört be a film.
Ez az a film ami mindenkinek kötelező darab, mert hatalmas klasszikus....
11/10
Most nézem milyen díjakat kapot. És mi az hogy nem kapta meg a film a legjobb filmzene Golden Globe-ot. Mi volt az ami elhappolta előle a díjat?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
törölt tag
válasz callmeakos #15592 üzenetére
11/10?
-
Viszlát
addikt
2 Days in New York (2012): anno nagyon bejött a párizsi előzmény és Delpy valószínűleg úgy volt vele, hogy minek piszkálni ami működik, úgyhogy a folytatás is teljesen jó lett. Nem mondom, hogy behatóan ismerem a franciákat, de némi tapasztalatom azért van, és ez szerintem kell is, hogy az ember igazán értse és élvezze a szituációs humort. Nem állítom, hogy enélkül élvezhetetlen a film, de kicsit az a kategória, mint ahogy a magyar filmekkel se boldogulnak azok a külföldiek, akik nem ismerik a magyar természetet és humort. Mindenesetre én hatalmasakat röhögtem, jól mulattam végig, igazán kellemes kis vígjáték volt. Sajnos Chris Rock meg sem közelítette Adam Goldberget az úristen mibe csöppentem szerepben...
7/10
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
zoo8800
veterán
Die Hard 5
5/10
bevezetés nincs a filmben, egyből a közepébe.
közhelyes sztori, itt-ott béna rendezés, hatalmas ökörségek, a végén valami érzelgős trutyival leöntvede az akciójelenetek egész jók.
rip and tear, until it is done
-
spammer
veterán
Még egy kis Die Hard 5 [link] Nem pontozták, azért ez elmond valamit a filmről
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest