Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz TazLeacher #7209 üzenetére
Nekünk is valószínűleg ez a kettő lesz. Illetve a Looper nekem trailer alapján nem jön be annyira, úgyhogy lehet, hogy inkább a Lawless-t helyette.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz TazLeacher #7403 üzenetére
kezdik jo csinalni, egyre szarabb filmeket valasztanak ki
a lincoln-os majdnem olyan jo lett, mint az eredeti (azzal sem volt komoly baj, jo kis b kategorias vampirirtas), a battleship feldolgozasuk meg egyenesen jobb volt, mint az alapmu (ami borzasztora sikeredett)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
littlelion21
addikt
válasz TazLeacher #7709 üzenetére
Az első Jack Nicholson és a Something's Gotta Give.
A második Meryl Streep és a The Hours.
#7711: több volt az cameo-nál, de érdemes megnézni, különös hangulatú film.
[ Szerkesztve ]
-
tornas
őstag
válasz TazLeacher #8154 üzenetére
A sebhelyesarcú. Nálam 10/10. Nagyon komoly Al Pacino játéka.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
pohár
félisten
vagy a Boardwalk Empire
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zirowe
nagyúr
Ilyen avatárral nem is csodálkozom.
Új sorozatát bepróbáltad már?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #8162 üzenetére
És ismét hasonló témakör.
Nem kicsit úgy van beállítva amúgy a trailer, mintha a nagy sorozat spinoffja lenne, csak komikusabb hangnemben.
Persze a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.
Netflix sorozata, én most fogom elkezdeni.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tornas
őstag
válasz TazLeacher #8160 üzenetére
Szemtől szemben és A törvény gyilkosa. Ezekben meg Pacino és De Niro játszanak együtt. Mind a kettő jó filmek. A Szemtől szemben is nálam 10/10.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
dokee78
félisten
válasz TazLeacher #8217 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe.
Akinek ez jobban tetszett azok ismerik a kepregényt. -
Kasza08
őstag
Nincs Nem olvastam. De már értem, hogy mi a bajotok Tobyval és miért tetszik jobban ez. Nekem viszont ez így nem gyere be. Nekem kevésbé tűnik szuperhősnek ebben a formában.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Jaja, a karóba húzott, fatökű Tobey után már tuti felüdülés lesz, szerintem ma neki is ülünk az asszonnyal megnézni
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #8234 üzenetére
Az mind a sonyn múlik, nála vannak a jogok, és szerintem nem sok esély lesz erre, amíg nála lesznek, hiszen már "karakter" cserékbe is alig vagy csak nagyon nehezen mentek bele.
Ezért is siettek a reboottal, mert ha nem, mentek volna vissza a marvelhez.
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #8240 üzenetére
Én úgy tudom, hogy már avengers előtt próbáltak tárgyalni, felajánlottak karaktercseréket, de a sony nem sok kompromisszumra hajlott+ugyebár ki volt kötve a jogvesztés, hogy ha egy bizonyos dátumig nem hoznak ki új pókember filmet, akkor mennek vissza a jogok, ezért siettek ezzel.
Nyilván a kölcsönadás kevesebb pénzt jelent, mint amennyit pl: most kaszáltak a pókkal.
-
pohár
félisten
válasz TazLeacher #8358 üzenetére
éhgyomorra, ébredés után nehezen meg mégy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spammer
veterán
válasz TazLeacher #8521 üzenetére
Láttam, szerintem nagyon jó kis film, kutyabarátoknak, kutyatartóknak ajánlott
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
baluka26
nagyúr
válasz TazLeacher #8899 üzenetére
Igen, te vécézel széllel szemben, de jó találkozni egy hozzászólással tőled, emrt az utóbbi időben nem láttalak itt a fórumon
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz TazLeacher #8904 üzenetére
Azért az itteni vélemények alapján többeknek tetszett
Amúgy igazad van, én is csak néhány topikot látogatok aktívabban
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Vangelis
félisten
válasz TazLeacher #8910 üzenetére
Szoktam én itt érdeklődni eddig még mindig válaszra méltattak
Maradok itt ha nem zavarok
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
törölt tag
válasz TazLeacher #9949 üzenetére
-
törölt tag
válasz TazLeacher #10004 üzenetére
Nagyrészt egyetértek. Köszi ezt a listát
Ebben mindenképpen különbözünk. Van olyan film, ami lehetne akár 10 pontos is nálam, de nem nézem újra. Viszont van olyan sokszor nézős, ami viszont nem 10 pontos
És hogy ez miért? Mert egy agyatlan agyeldobós vígjáték nálam nem kiemelkedő / 10 pontos film, viszont pihenésre, szórakozásra kiválóan alkalmas mindezt anélkül, hogy használni kéne az agyamat vagy hogy komoly filmalkotásként kellene értelmezni.
Persze kategóriájában lehet, hogy az egy nagyon jó film, de nem kategóriák szerint pontozok.Szóljatok, ha már unjátok a sok gépelésemet
brownus (#9981) ugye ez nem komoly, hogy egy segg miatt tetszik a SZÍNÉSZnő?
(#10005) whaler nekem az első 3 film nagyon tetszett. Lehúzták őket? Miért? Hol? Ki volt? Megverjük?
Bakker lecsúsztam a 10000-ről
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TazLeacher #10064 üzenetére
Nem én állítom, hogy a 10-es film tökéletes, hanem a topiklakók egy része
zoltanz mindenesetre én maradnék inkább a kerek kifejezésnél
whaler üdv köztünk, te is filmfüggő lettél?
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz TazLeacher #10563 üzenetére
az alapsztori jó, de nem pg13-at kellett volna csinálni, bár már az alapsztori miatt sem engedtem volna a pg13-at, minimum r16! lásd battle royal, az amcsik soha a büdös életben nem fognak tudni kemény és beteg filmeket készíteni. ehhez csak a ferde szeműek értenek meg a franciák
pl. ott van a tetkós lány, az is egy felhígult változata az eredeti svéd filmnek csodálkoztam is, hogy miért remakeli... vagy a let the right one in,az is jobb mint a remake.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Spoiler
A gazdagok a minél nagyobb csicsát szeretik.
A bírák adnak pontszámot, ezzel mutatják a világ és a többiek felé, hogy mennyire vagy veszélyes/mennyi potenciál van benned, ezzel tudsz már az elején sok sponzort szerezni, akik küldik be neked a cuccokat (lásd: ejtőernyős orvosság; ahogy esnek ki az emberek, úgy lesz minden egyre drágább).
Na majd a 75. ünnepi viadal!
Srácnak ez volt a skillje, mondja is, hogy a torták díszítése közben tanulta meg, bőségszaruban meg direkt ilyen eszközöket raktak.
Haverkodott a menő csoporttal, így betudta zsebelni a megfelelő dolgokat+ugyebár a többiek nincsenek tisztában a másik skilljeivel.A kis fekete nem gyilkos, csak kényszerből, elsősorban túlélésre és csapatjátékra hajtott, nem győzelemre.
Könyvben sokkal durvább a nem létező szerelmi szál+érzelmi nyavalygás.
Író kijelentései szerint egészen a megjelenés utánig nem hallott a BR-ről, Cabin pedig utána jelent meg.
Amúgy ja, érdemes előtte/utána elolvasni a könyveket, ha vkit érdekel a téma, mert sok háttérinfót adnak, viszont a filmben is volt pár újdonság (irányítóterem és Seneca kibővítése).
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
SPOILER előfordulhat
A szponzorokat azért kell elkápráztatni, hogy később a mentor finanszírozni tudja a viadal közben kívülről adott segítségeket (étel, gyógyszer stb.). Lehet hogy a filmben ez így nem jött le, már nem emlékszem, rég láttam, de a könyvben egyértelmű volt. Ezek a segítségek rendkívül drágák, és ahogy a viadal a végéhez közelít úgy lesznek egyre drágábbak. Minél több pontot kap valaki, annál több szponzort szerezhet.
Ez még csak az első rész volt, még lesz kettő, szóval a lezárás azért ilyen.
Fellépő ruhán mit értesz? Amikben bemutatkoztak? A Kapitóliumban máshogy öltöznek, ott épp az a divat, ott nincs szegénység, ezt jelképezi a sok csili-vili ruha meg a sok smink.
A néger fiú azért kegyelmezett meg neki, mert Katniss segített Ruta-nak, illetve tisztességesen eltemette mikor meghalt. (Ruta ugyanabból a körzetből jött ahonnan a néger fiú) Most nem emlékszem hogy ezt ő honnan tudta, de tudta Rég olvastam már az első részt.
A könyvet én a második rész közepe felé abbahagytam, vannak jobb olvasnivalóim is jelenleg Ez a szerelmi vívódás nekem enyhén szólva nem jön be. Nem rosszak a könyvek, egyszer el lehet őket olvasni és kész, de semmi különös szerintem. A film(ek) pont ilyenek (lesznek), így az első rész alapján. Kicsit olyan semmilyen az egész, nem elég merész, megragad egy bizonyos szinten.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
mephi666
nagyúr
válasz TazLeacher #10577 üzenetére
nekem tetszett a film, tényleg vannak benne béna dolgok, de mindenesetre nem unatkoztam rajta és bejött nekem speciel kedvet csinált ahhoz, hogy elolvassam a könyvet és megnézzem majd a másik 2 részt is
a fekete srácot megértem: oké, nem sokan voltak már a végén és, ha a csaj lett volna a másik utolsó túlélő, akkor "összecsapnak", de ezzel kifejezte ő is a tiszteletét, amiért az íjászlány a körzetéből érkezett kiscsajt eltemette, stb és nem ölte meg... megtehette volna ott helyből, de ezzel, hogy elengedte, szerintem az összes körzetből megértették a tettét apropó: a körzetek nagyjából egyikük sem önszántából ment oda... mindegyiküket kiválasztották (esetleg önként is beállt valaki más helyett, mint a főszereplő) ...ilyen szempontból ők sorstársak és, ha rajtuk múlt volna, akkor nem is gyilkolnak... mint ahogy a főszereplő tette, vagy a néger kislány... egyedül az erre kiképzett nagypofájú "elitgyerekek" voltak, akik az ölés élvezete miatt és a dicsőségért kerültek be
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #10577 üzenetére
Spoiler
Mégiscsak az elnök, legyen kicsit visszafogott, bár mintha a könyvben nem lett volna ennyire.
Csóró, de már a felvonuláson és az interjú alatt meg kell mutatnod magad, ki kell tűnnöd a tömegben, hogy már ott megszeressenek, hiszen utána már harc van.
Azért az első óra nagyon nem csak ezzel ment el.
Kiválasztás, utazás, bemutatás, kiképzés (ne felejtsük el, képzetlen emberek, sose volt rendes fegyverük, ez volt az első alkalmuk, hogy mesterekkel konferálhattak+spéci fegyőkat forgathattak), ismét bemutató, pontozás és harc.
Mindezek alatt megemlítve, hogy fontos kitűnni, mert később ezen múlhat az életed.Könyvben van leves, égési seb, meg friss kenyér (kislány szektora küldi hála jeléül).
Mások is kapnak, arról is tesznek említést.Jó, film, el kell fogadni, hogy ennyire ügyes.
Akkor a többi (génmódosított állatok, posztapokaliptikus világ, stb) nem szúrt szemet?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #10589 üzenetére
Spoiler
Miről beszélsz?
Kapitóliumon kívül szegénység, áram és élelem alig, nem hogy csicsás ruhák.Amint megérkeztek a vonattal, mindenkit kezelésbe vett a személyes divat guru, jött az új imázs felépítés (+a szőrtelenítés, erre nagy hangsúlyt fektettek a könyvben ) és onnantól minden egyes perc azzal telt, hogy megnyerd a nézőket.
Mit nem lehet ezen érteni?!
Ha egyszer a könyv is így van felosztva: fele az út+a kiképzés, fele a harc.
Nyilván nem lehetett hosszabbra csinálni, de így is ki kellett hagyni csomó mindent.Mit kell ezen nem érteni?
Ez egy film, abből is elvileg egy scifi féle.
El kell fogadni, hogy a srác ennyire ügyes a sminkkel.
A méhek meg a végső farkasok génmódosított állatok voltak, a fecsegőposzáta is, erről is szót ejtettek a filmben, ezt is el kell fogadni.Ha figyelted a filmet, akkor tudnád, hogy nyilván nem azért kapta a 11pontot, mert hú de ügyes, sőt, az elején el is rontja, hanem azért kapta mert pimasz és merész volt.
Mit vártál pg-13tól?
Pov emberáldozatokat?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #10605 üzenetére
Főleg azért éhezők viadala, mert a győztes és családja élete végéig bőséges ellátást kap (nem kell többet éheznie), azt hiszem testvéreinek nem kell részt venni a sorsoláson+1éven keresztül a körzete is több kaját kap.
Sorsoláskor pedig annyiszor több kajajegyet kapnak az egyes gyerekek, ahányszor pluszba belerakják a nevüket (erről szerintem nem volt szó), Katniss több tucatszor rakta bele.Baromság, de ez a történet.
Még mindig nem érted az egész rendszert: a mentor, aki már ugye megjárta egyszer a viadalt győztesen, azért van, hogy felkészítse a gyereket lelkileg arra, ami várni fogja őt a Kapitóliumban és a viadalon+egyengeti a pályáját amíg bent harcol, szerez szponzorokat, nyilatkozik a nevében, stb.
A pont az csak egy kiindulási pont a szponzoroknak, hogy mennyi potenciál van a gyerekben, semmi másra nem jó, ezért neki cserébe semmi nem jár.
A szponzorok döntik el a látottak alapján, hogy kit mikor mivel szponzorálnak, ezen döntésbe segít a mentor, aki tarhál a mentoráltjai számára.
Minél tovább tart a játék és minél kevesebben vannak, annál drágább bejuttatni bmit is.
Aztán a cuccnak a potenciálját is kell nézni.
például a kenőcsre azt hiszem azt mondták a könyvben, hogy egy kisebb vagyon lehetett, de a kenyérre is az egész körzetnek kellett összeadnia a pénzt.Ha visszaemlékszel a kiképzés alatt is gyakorolta a gyerek, mutatták is a kezét.
Volt alap ügyessége+az ottani mester megmutatta neki, hogyan lehet jobb.
Ennyi.Nem igazán a földből nőttek ki, hanem a föld alatti ketrecekből lettek kiengedve.
Igen, ez nem volt kifejtve teljesen, a könyvben az volt a lényeg, hogy minden egyes farkasnak a vonását egy már kiesett versenyzőjéhez tették hasonlóvá (tekintet+szemszín, emberi szemek)+a nyakukba raktak vmi jellegzetest arról a versenyzőről, hogy azt higgyék, hogy aki kiesik, azzal ilyen kísérleteket végeznek és felélesztik.
Mind ezt azért, hogy még jobban megbolondítsák a még élő versenyzőket.Nem te csináltad, de te nézted meg.
Nyilván nem volt keret arra, hogy jobban megcsinálják az éhezős részt+már így is rohadt hosszú volt a film.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz TazLeacher #10673 üzenetére
Szerintem a 2009-es reboot-tal, a többinél lehet egy életre megutálnád
(mondom ezt úgy, hogy filmek közül mindet, sorozatok közül majdnem mindet láttam...)
-
Zirowe
nagyúr
TNG-sekkel szerintem (ST: Generations), azok már elég jók.
Nosztalgiából bevállalhatod az elötte lévőket, azok még az első crew-val vannak, de nagy tolerancia kell ahhoz, hogy eltűrd Shatner bűn rossz "színeskedését" és ripacskodását.Amúgy szerencsére nincs olyan nagy összefüggés a filmek között (max a Wrath of Khan egy régebbi tos rész folytatása), az új pedig új idővonalat hozott létre, szóval teljesen független.
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz TazLeacher #10675 üzenetére
Igen az!
Más a történet, mint az eredeti első részé, de igen, ez az "első" rész!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
madgie
titán
válasz TazLeacher #10675 üzenetére
Inkább reboot (majd rájössz, miért, nem spoilerezek. a lényeg, hogy az előzmények nélkül is érthető... persze azért hozzátesz az élményhez, ha a régiekből ismered a szereplőket).
Jóval emészthetőbb, mint bármelyik előző mozifilm, az asszony azelőtt öt perc ST-t nem viselt el semmiből, ezt meg már háromszor láttuk.
-
ClayMore
aktív tag
az attól függ, h a sorozatokból érdekel ami mai gyomorral emészthető és jó vagy a filmek?
ha sorozat akkor, HA
-a jóbarátok + vallás + scifi akkor ->deep space 9
-a számkivetett + scifi akkor->voyager
-a falu + az időutazó felesége + sci fi-> az új enterprise
-a discovery channel + sci fi ->the next generationa sorozatoknál mindegyik sorozat kicsit mást ad és másban jó illetve máshogy unalmas néha nyomokban (egy laikusnak persze, mert vannak akik nem tudják megunni)
ha film akkor a sorrend nálam
-the undiscovered country
-star trek 2009
-first contact
-generations
-nemesis
-és a többi kb nálam egyre megy.atike: én mindig átugrok a sárga vonalig és ha vége a trailernek már le is nyomom, nem várom meg a végén kiírtakat. ezt szívtam meg most
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Integra
titán
válasz TazLeacher #10681 üzenetére
igazság szerint rengeteget kéne nézned ahhoz, hogy összerakdt az st univerzumot, kezdve az eredeti shattner-es sorozattal. aztán a többit, majd a mozifilmeket is.
a reboot nézhető nélküle, több ismerősöm is csak azt látta és valóban élvezték. de mi több helyen nyerítettünk végig, mert értettük az apró finom visszautalásokat korábbi szereplőkre, stílusra, beszédekre. ismerni kell a karaktereket és a köztük fennálló kapcsolatot ahhoz hogy igazán élvezni lehessen....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
7-10, a Shatneres részek borzasztóak, de a Patrick Stewart-os részeket imádtam
(#10686) alratar ómájgád én ettől a képtől teljesen kész vagyok, nagyon durva lett így Bana bácsi...
-
atike
nagyúr
válasz TazLeacher #10765 üzenetére
Nyerne a nyereséges "párbajon" a Blair Witch Project...
-
mephi666
nagyúr
válasz TazLeacher #10848 üzenetére
na igen, nemesis szerintem is visszaadott valamit a játékból "STAAAAARSSSS" ...kiráz a hideg, ha eszembe jut: játékban is amikor megérkezett, rendesen tele lett a gatya anno 3. meg 4. résztől viszont pislogtam nagyokat: amikor beválasztották pl scofield-et chris redfield szerepébe, amikor chris az 5. részre elég rendesen ki lett gyúrva, scofield-nél pedig még én is keményebb kötésű vagyok... hát ott is néztem... egyszerűen katyvasz lett az egész, mint pl az avp filmek... holott elég hálás az alapsztori és baromi nagy balféknek kell lenni, hogy úgy elb@sszák sorban, mint ahogy azt teszik
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #10949 üzenetére
Főleg, hogy a Birodalom visszavágban van...most néztem, hogy hülyeséget írtam...
-
Jhonny06
veterán
válasz TazLeacher #11448 üzenetére
Mondom, annak ellenére, hogy alapból nem jön be a LotR, ez trailer alapján teljesen nézhetőnek és aranyosnak tűnt. Meg is lett volna, ha nem basszák el.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #11716 üzenetére
Pedig elég sok példát látni arra, hogy pár "okos" befészkelődött, és bizonyos összeg alatt fújoz/szaroz és nem segít.
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #11733 üzenetére
Akkor ne lenne ajanlva az elso hszben kiemelten csomo kompakt rendszer, ha utana vki rakerdez es elhajtjak a busba erte.
Vegyek ki oket es irjak oda, hogy kompaktrol szo sem lehet itt.
Segitseggel es iranymutatassal en is osszeraktam egy nagyon jo rendszert kompakt aron.
112k volt, ennel tobbet mar nem fogok ra kolteni, nem vagyok denever.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #11741 üzenetére
A nevuk nem valtoztat azon, hogy mit keresnek ott, ha aztan bkit, aki rajuk kerdez, elhajtanak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz TazLeacher #11793 üzenetére
Thornál inkább a család drámára akartak menni, ezért is választották azt a rendezőt (ami teljesen meglepett).
Amúgy a sorrendben nálam Thor csak utolsó előtti, a legutolsó az Amerika Kapitány, mert szerintem az egész karakter és a koncepció egy nagy kalap trágya.
Pókember viszont jelen állás szerint kb soha nem lesz filmbeli avenger.
Amúgy amint bekerül Darázs meg Hangyaember, onnantól lesz nevetséges az egész.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz TazLeacher #11849 üzenetére
Mármint a Samsara vagy a The Tree of Life? Ha az előbbi, akkor egy milkáért/sörért cserébe elkunyiznám
mod az előző hszemhez: Bocsi, reggeli kávé előtt nem szabad hszt írnom. A tree of lifet kevertem a The fountainnal.
A Tree of life nem fogott meg annyira, bár ... hát nem tudom. Érdemben nem nyilatkoznék róla, elég sok érzelmet váltott ki belőlem. Untam, érdekesnek találtam, tetszett, utáltam, elszomorított, felvidított, csinált az mindent, úgyhogy meg kéne nézni még egyszer majd talán."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz TazLeacher #11855 üzenetére
Sok sikert hozzá, nekem is kellett idő míg rákészültem, utólag azt mondom okkal. Érdekes film...
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
dokee78
félisten
válasz TazLeacher #11955 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz TazLeacher #11955 üzenetére
Sose fogom megérteni a Holtak Hajnalában azt az illúzióromboló dolgot, ahogy a zombik sprintelnek.
De sajnos ilyen lesz a WWZ is trailer alapján... Az lényegtelen, hogy a könyv teljesen eltér ettől, de kell a látványosság a népnek.
-
baluka26
nagyúr
válasz TazLeacher #11990 üzenetére
3D+48 FPS? Jó hányást
-
baluka26
nagyúr
válasz TazLeacher #11993 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
TV-n is van 100 Hz Motion Plus funkció (C650), de köszönöm, nem kérem.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz TazLeacher #12152 üzenetére
Amúgy sikeresen összekevertem a még drágább az életeddel Olyan egyformák ezek a címek
mod: Azon én is pislogtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest