- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A The Raid/Headshot/The Night Comes for Us-hoz hasonló minőségi ázsiai akciót/thrillert tudtok ajánlani? Még a Merantau talán, amit nem láttam ezekből, de más színészgárda is jöhet. Bár nem ez a topic, de sorozat is érdekel. Köszi!
-
Jhonny06
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik

pohár: Szintén!
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Az utóbbi 2-3 évből tudtok jó vígjátékokat mondani? Tipik amcsik is jöhetnek, csak ne ebből az ultragagyi fajtából.
Fontos, hogy már magyarul is elérhető legyen. Köszi! -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó skandináv drámákat/krimiket az utóbbi 10-15 évből? Amik bejöttek: Hodejegerne, Jagten, A Tetovált Lány sorozat. Biztos többet is láttam már, de hirtelen ezek ugrottak be. Köszi!

-
Jhonny06
veterán
Nem tudja valaki, hogy az IMAX műsort hétfőnként kb. mikor szokták frissíteni? Rám bízták a jegyfoglalást, de jó lenne nem egész nap a frissítést nyomkodni. Köszi!
-
Jhonny06
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Én alapból le sem ülök egy olyan filmet megnézni, amit 4/10-re értékelnék (vagy iszonyatosan ritkán, mert egyszer-egyszer becsúszik). Azért utána lehet járni nagyjából, hogy milyen kritikákat kapott (ez nem azt jelenti persze, hogy csak iMDB 8/10 és felette nézek), meg ránézésre is látszik, ha valami ultra gagyi. Persze ki mennyire értékeli az idejét, sajnos manapság divat, hogy mindent ömlesztve nézünk, ami kijön, csak "mert új".
-
Jhonny06
veterán
Aztarohadt ennek milyen hangulata van
Imádom az ilyen filmeket -
Jhonny06
veterán
McConaughey mintha lecsúszóban lenne, Free State of Jones és a The Sea of Trees is elég gyenge volt.
-
Jhonny06
veterán
Jason Bourne (2016)
eurocenter, fosszinkronA Bourne név nélkül ez egy átlagos, talán jobb minőségű akciófilm lenne, de így csak lejáratja a nevet, az a baj. Csodálkozom egyébként, hogy Matt Damon elvállalta. Azt még megértem, hogy egy Renner-féle gyenge B-kategóriás színésznek kellett a pénz a 4. résznél, meg mindent elvállal, na de Damon? Ne már.. még nyilatkozta is az előző résznél, hogy ebből már mindent kihoztak, amit lehetett és maximum akkor vállalná el újra, ha valami teljesen másat alkotnának. A sztori egyébként még nem is lett volna vészes, volt értelme, de a megvalósítás brutálisan gyenge. Mintha minden akciófilm-rendező ugyanarra az OKJ-s tanfolyamra jelentkezett volna be és ugyanazt a néhány kötelező pontot implementálják a filmjeikbe. Konkrétan tudod, hogy mi fog következni.. a szinkron amúgy borzasztó, főleg ott fogtam a fejem (fülem), amikor a Mark Zuckerberg-copy indiai gyerek először prezentálta az új szoftverüket, aztabüdös..

Összességében ez egy pénzcsináló rész volt, ami szerintem a legkevésbé sem méltó a Bourne névhez. Főleg az eredeti széria nagy rajongójaként. A Legacy brutálisan gyenge volt, nem hittem volna, hogy ez hasonló mélységekben lesz, de kb. ott van (annyi pozitívum, hogy legalább Renner nem volt benne). Mondanám, hogy hatalmas csalódás, de számítottam rá, hogy ez lesz sajnos. Olyan még nem igazán volt, hogy egy 5. filmet valamiből jól eltaláltak.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én mondjuk alapból nem nézek olyan filmet, amire ennél rosszabb pontot adnék. Ha visszanézed az értékeléseimet a topicban, nagyjából látszik. (Elég jól ismerem az ízlésem, hogy mi fog tetszeni és mi nem. Manapság meg pláne megválogatom, hogy mi elé ülök le, csak most nem jött össze..
)Dilikutya: Jogos. Mondjuk elég sokat járok moziba, de most örülök, hogy erre nem ültünk be..

-
Jhonny06
veterán
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
1080p, eng dtsNem csodálom a gyenge kritikákat, iszonyatosan béna a film minden szempontból. Ócska sztori, semmi értelme az egésznek, össze-vissza futnak a szálak. A látványvilág jó, de egy ekkora költségvetésű filmnél ez inkább alap, mint plusz. Kérem vissza a 3 órát az életemből (extended verzió). 5/10.
-
Jhonny06
veterán
Ez a Demolition ultragyenge.. Gyllenhaal-nak se jöhet össze minden
-
Jhonny06
veterán
Point Break (2015)
1080p eng dtsINNYE, de rég nem néztem semmit. Elég vegyes kritikákat kapott, szerintem abszolút vállalható kategória. Jó az ideológia mögötte, nekem szimpatikus volt. A színészek is egytől-egyig bejövősek (Teresa Palmer, hellómi), jó a fényképezés is, teljesen lekötött. 7/10.
Szerk.: Ja igen, az nem tetszett benne, hogy gyakorlatilag amit a trailer említ (és a film elején levő történések), azok aztán mintha ott se lettek volna, teljesen eltűnnek egy idő után és egészen másról kezd szólni a film, ezt elég gyengén oldották meg.
-
Jhonny06
veterán
[moderálva] (ha még valaki nem látta volna
).A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége[ Módosította: radi8tor ]
-
Jhonny06
veterán
The Hateful Eight (2015)
Nem éreztem azt, amit a legtöbb Tarantino filmnél, hogy "aztakurva", meg hogy "ezt akárhányszor megnézném". Jó volt, de sokkal többet vártam. Valószínűleg a szinkron is baromi sokat rontott rajta, újra bebizonyosodott, hogy nincsenek normális szinkronhangjaink, brutális rikácsoló volt egytől-egyig. Első dolgom lesz újranézni, amikor kijön angolul 1080p-ben.
A másik, hogy kb. 1 hónapja olvastam el a kikerült forgatókönyvet, valószínűleg nem kellett volna. Ugyan első draft volt és elég sok minden más volt a filmben, de nyilván a fő szál ugyanaz maradt, így a meglepetés elmaradt, gyakorlatilag kívülről tudtam, hogy mikor mi fog történni, nyilván ez is sokat rontott rajta. De egyébként már az olvasáskor se éreztem valahogy azt, hogy ez mekkora mestermű lenne.
Mindenesetre ahogy említettem, megnézem újra eredeti nyelven és csak akkor pontoznám, de ez így elsőre kicsit lelombozó volt (nem alapvetően, csak a többi filmjéhez képest, mert 10/10-et vártam). Nyilván az SW-t, meg szokásos tucatfilmeket alázza (sorry, nem tudtam megállni), köcsög star wars..

-
Jhonny06
veterán
Everest (2015)
euro 4k, hunHát gyerekek, nekem idénre nem kell több film, ez most egy darabig biztos mindent visz. Brutális hangok és képi világ (szó szerint szarul éreztem magam a film nézése közben, annyira átjön), remek színészi alakítások. A sztori meg csak rátesz egy lapáttal, főleg, hogy olvastam Jon Krakauer könyvét korábban. Többet nem írnék, tessék megnézni.
-
Jhonny06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Persze, megkéselni esetleg nem akarod?
Inkább te vagy a paraszt aranyapám, ha tudatosan más helyére ülsz le. Ha annyira zavar, hogy beülnek eléd, akkor várd meg a film kezdetét és ülj át máshova. A magadfajták miatt van az, hogy 10 percen keresztül keresik szerencsétlenek a helyüket (mert nem gondolják, hogy van akkora gyökér, hogy direkt befoglalja másét), majd amikor rájönnek, hogy de igen, van, akkor még újabb 10 perc, amíg ezt lerendezik a másik féllel, az is elfoglalja a helyét, stb.. a film meg már rég megy. Bannolnálak az összes moziból, nézd otthon a kamerásat.. 
-
Jhonny06
veterán
Jackie Brown (1997)
1080p, eng dtsRégi hiányosság pótlása volt és talán az egyetlen Tarantino film, ami egyáltalán nem jött be. Érezhető és le se tagadhatná, hogy az övé, de valahogy a többi filmjében sokkal kifinomultabban jön át a stílusa. Laposnak találtam minden szempontból. 6,5/10.
-
Jhonny06
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért odáig én se mennék, hogy igénytelenség, de az tényleg szomorú, hogy mennyi emberben nincs meg a hajlandóság a nyelvtanulás felé. Pedig már egy erős angol középfokkal kitárul a világ (minden szempontból).
-
Jhonny06
veterán
Kingsman: The Secret Service (2014)
Hát ez valami kurva jó volt, rég nem mosolyogtam ennyit egy filmen. Kizárólag eredeti nyelven érdemes megnézni. Az első fele nem olyan nagy szám, de utána mindent visz. 8/10.
-
Jhonny06
veterán
Mad Max: Fury Road (2015)
Hát, nem tudom. Ha akciófilmet akarsz látni, akkor nagy erős, de iszonyatosan csőfilm, szó szerint semmiről nem szól a lövöldözésen kívül, sztori nulla. Az eddigi részeknek azért volt rendes története, ennek nincs. Látványra zseniális, nagyon eltalálták. Én nagy elvárásokkal ültem be és a fentebb leírtak miatt kicsit csalódott vagyok, de akciófilmnek tényleg jó, tetszett. 7,5/10.
Avengers: Age of Ultron (2015)
A Mad Maxxel ellentétben erre abszolút nulla elvárással ültem be. Nem is annyira szeretem ezeket a szuperhősös filmeket (néhányszor már kifejtetten), de úgy többé-kevésbé 1x azért megnézem őket, erre is a haverok nyomása miatt ültünk be és baromira tetszett az előző részekkel ellentétben. Jó sztori, még jobb poénok, brutális CGI. Nem adnék rá olyan magas pontos, mert azért mégiscsak.. de nálam egy ilyen típusú filmre a 7/10 már magas.
-
Jhonny06
veterán
válasz
brownus
üzenetére
A rotten híres arról, hogy indokolatlanul alacsony pontszámot ad egyes filmeknek, én emiatt soha nem is nézem az oldalt, szart se ér (nem mintha bármilyen pontszám meg tudná határozni, hogy neked tetszeni fog-e vagy sem).
Annyira rossz biztos nem lehet, 1 nézést megér.
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
Furious 7 (2015)
euro, hunFérfi létemre alapvetően nem vagyok oda az autókért (legalábbis az ilyen tuning verdákért semmiképp, sokkal inkább az átlagosabb, utcai vonal jön be), nem is igazán jön be ez a scene, amikor összegyűlik sok ember, aztán csapatják. Rengeteg ilyen film van már, kimerítettnek érzem a témát bőven, főleg, hogy _csak ez_ a sorozat már a hetedik ilyet gyártotta le. Az előző részeket ugyan egyszer megnéztem, de gyorsan el is felejtődött. Igazából ez sem lett volna kivétel (már nyolcvanadjára mondják el, hogy "csak még ez az utolsó munka, aztán minden rendben lesz", rendkívül hiteles
), de a végén baromi jól összefoglalták a sorozatot, maga a film átlagossága ellenére tényleg azt érezte az ember, hogy itt valami különleges dolog részese - kicsit olyan volt, mintha a valóság (Paul Walker halála) és a film egy párhuzam lenne (bár nem tudom, hogy real life mennyire voltak nagy cimborák, nem követem a dolgot). Szóval egy szó, mint száz, a vége nagyon felemelte a filmet, gondolom ezért is kapott jó pontokat.Talán úgy alapvetően is kicsit jobbak voltak benne a jelenetek, mint a korábbi részekben (Abu Dhabi lol), de úgy alapvetően nem adtam volna rá átlagosnál jobb pontot, így viszont megérdemel egy 8/10 (felfelé kerekítve), valószínűleg megnézem még 1X.
A mélypont nálam egyébként az volt, hogy még Statham-et is belerakták.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Szerintem simán volt olyan jó a Tetovált Lány amerikai változata, mint az eredeti. Igazából kevés eltérés is van a két film között, nem tudom miért kapott olyan sok bírálatot. Oké, nem volt sok értelme újból megrendezni, de jót tett a filmnek az új színészgárda. Sajnálom, szívesen megnéztem volna a másik két részt is.
-
Jhonny06
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Huh de hülyén néz ki szegény rövid hajjal..
-
Jhonny06
veterán
válasz
Helsing
üzenetére
Pont ez volt a lényeg, hogy soha nem írt semmi durvát, hanem fáradhatatlanul trollkodott, kb. ült egész nap a gép előtt és írogatta a hülyébbnél-hülyébb hozzászólásokat, amik mindig a határon voltak, tehát kvázi nem volt miért kitiltani, ezért is maradhatott ilyen sokáig. Én az ilyeneket lazán kitiltanám - hiába nem ütközik a fórum szabályzatába, folyamatosan generálják a flame-et és fölösleges vitát keltenek, lásd: eeaa. Ez utóbbinál legalább az elejétől fogva egyértelmű, hogy élősködő, mert jobbnál jobb filmekre oszt olyan alacsony pontszámot, amit kb. még 1 filmnél se láttam, így aztán van miért támadni, az ilyenek "ebből élnek".
-
Jhonny06
veterán
válasz
freaghill
üzenetére
A Prometheus-nak van hasonló sztorija, de nem biztos.
-
Jhonny06
veterán
válasz
daczkó
üzenetére
Nem szeretem a filmet, tehát akár azt is mondhatnám, hogy ez a pontozás nekem kedvező. De látom te sem sokat játsz az imdb-n, a 3-4 körüli pontszám kifejezetten ritka még a legszarabb filmeknél is.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy a közutálat miatt rengetegen szavaztak rá teljesen irreálisan. Bármilyen hasonló film, amit nem övez ekkora hype és ugyanerről szól, lazán kapna egy 5-6 körüli pontot. Csak ezért..
Mindenkire egyénileg van rábízva, hogy mennyire tudja kordában tartani magát és akár a film megnézése nélkül nélkül rádobni egy 3-4 körüli pontot csak azért, mert most éppen ez az a film, amit divat utálni (mint anno a Twilight).. és általában nem túl jók ebben az emberek.
Csak egy link a végére: [link]
-
Jhonny06
veterán
Egyrészt bosszantó, hogy ezt a filmet divatból pontozzák le, másrészt tökéletesen mutatja, hogy mennyire nem ér semmit és teljesen hiteltelen bárminemű szavazás/pontozás az interneten. Most az hagyjuk, hogy ténylegesen mennyire lehet jó, de nyilvánvalóan nem ez a valós pontszám.
-
Jhonny06
veterán
LOTR 9. helyen? WTF

-
Jhonny06
veterán
John Wick (2014)
Keanu Reeves iszonyatosan gyenge színész, most döbbentem csak rá. Nem csoda, hogy a Matrix óta nem volt értelmes alakítása (bár még az is megkérdőjelezhető). Nulla hitelesség, nem tudja kimutatni az érzelmeit, fapofa végig, egyszerűen nem tud színészkedni. Az már csak rátesz egy lapáttal, hogy ennek a filmnek semmi értelme. Beleraktak egy érzelmi szálat az elején, aminek semmi jelentősége ("csak legyen ott"), nem is igazán érti a néző, hogy most minek?! Aztán jön ez a hülye sztori, hogy
. Ezt így szó szerint. Most komolyan? Az akciójelenetek legalább jók benne, meg a képi világ is, ezzel így elvonszolja magát a film a végéig, de nagyon nehezen. 5/10.megölik a kutyáját + ellopják az autóját -
Jhonny06
veterán
Bazz én azt hittem, hogy ez a The Captive valami Prisoners-hez hasonló 10/10 film, be is szereztem estére. Erre most nézem, hogy 5,8/10..

-
Jhonny06
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
A sok filmkritikus

-
Jhonny06
veterán
"jó filmek voltak azok, de ennek a nyomába sem érnek"
Azért ne túlozzunk már.. nekem is vannak ilyen pillanataim, amikor látok egy jó filmet és nagy örömömben egyből 10/10.. de amikor a _kedvenc_ filmjeim 10/10-ek, akkor egy ilyen max 8-9.Ha most így visszakeresnék a hozzászólásaimra, találnék néhány ilyet.
-
Jhonny06
veterán
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
euro, 4kElőttünk-velünk-utánunk mind szinte fullon volt a terem. Úgy ültem be a filmre, hogy semmi jóra nem számítottam (a többiek azért ennyire nem pesszimistán), kvázi csak rosszat olvastam róla. Ehhez képest nem volt annyira értelmetlenül hentelős az egész. Én kifejezetten utálom a Gyűrűk Ura sorozatot, a Hobbitot főleg az első rész miatt kedveltem meg, de ebben is volt bőven ebből az aranyos, kalandos stílusból, nem veszett el egyáltalán. Az átkötés nagyon jó volt a végén, hogy "mi lesz majd a jövőben", imádtam. A CGI tökéletes, szerintem amit ma ki lehet hozni ilyen téren egy filmből, az itt mind megjelent. Az kicsit már idegesítő volt a végére, amikor huszadszorra akarnak megölni valamilyen fontos karaktert, de az utolsó pillanatban mindig megmenti valaki.
A szinkron átlagos, nem éreztem nagyon rossznak, vállalható. Összességében gyengébb sokkal, mint mondjuk az első rész, de korántsem nézhetetlen kategória. Olyan 6,5/10-et adnék rá, de inkább lefelé görbül. -
Jhonny06
veterán
Milyen animációs filmeket érdemes megnézni az utóbbi 5-8 évből? Én ezeket rendszeresen skippelem, nem az én műfajom, de most megnéznék valamit. A Toy Story-n kívül gyakorlatilag nem igazán volt meg semmi. Valami olyan kéne, ami látványra is jó, de azért van valami mondanivalója, nem ilyen üres szar. Köszi!
-
Jhonny06
veterán
Gone Girl (2014)
Euro, telt ház, fosszar szinkron, de a film nagyon betalált. Fincher nem is igazán szokott hibázni, de ez.. kigondolsz valamit és annak totál az ellenkezője történik, de nem olyan "azért is legyen más" jelleggel. 9/10. Ben Affleck-et is imádom, amúgy.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
1 hónap múlva USA Blu-Ray release, szerintem várd meg, ha tudsz angolul. Itthon nem gondolnám, hogy adni fogják, akkor már rég lement volna.
-
Jhonny06
veterán
Újranézve: a Kill Bill 2 _mérföldekkel_ jobb minden szempontból, mint az első rész.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Én kb. 10 megnézett filmből ha 1-et beírok ide, akkor sokat mondtam. Nálam ez teljesen random, az NFS-t egyébként vártam és mindenképp be akartam írni, hogy egész jó.. főleg azért, mert azt hittem, hogy valami brutál szar lehúzás lesz az egész.
Amúgy én pont szeretem az ilyen eldugott, imdb 1000 szavazattal rendelkező filmeket, amit kb. senki nem ismer. Rengeteg ilyet nézek. Amúgy ezeket is főleg release dátummal nézem (mivel onnan van az infó, hogy egyáltalán létezik ilyen film), tehát a timeline amire gondolsz, az nálam nagyjából stimmelne. Természetesen visszakeresve is találok jó filmeket, de az egyre ritkább. Úgymond ami érdekelt korábbról, annak a nagy részét szerintem már láttam.
-
Jhonny06
veterán
Need for Speed (2014)
eng, 1080pAzt hittem, hogy valami iszonyat lehúzás film lesz, de nagyon kellemes megvalósítás. A történet kissé klisés, de baromi jók a helyszínek, az akciójelenetek benne + az összes karakter szimpatikus, jól összeválogatták a színészeket. Bármikor inkább ez, mint a F&F sorozat egyike. 7,5/10.
-
-
Jhonny06
veterán
The Raid 2 (2014)
Azon kevés folytatások egyike, ami nem az első rész sikeréből akar építkezni és eladni valami szart ugyanazzal a névvel. Szerintem egy fokkal erősebb, mint az első rész - mindenképpen jobb lett a változatos helyszínek és jelenetek miatt például. 9/10, ennél jobb akciófilmet idén már nem fogtok látni.
-
Jhonny06
veterán
The Raid 2 HD kint, végre..
-
Jhonny06
veterán
300 Rise Of An Empire kint van HD-ban, ha érdekelne valakit.
-
Jhonny06
veterán
Godzilla (2014)
euro 3dNyilván a mondanivalót fölösleges keresni egy popcorn movie-ban, de legalább a szórakoztató része lenne meg. 10/10 CGI (bár a Godzilla feje röhejes), de pl. a harcok nevetségesen gyengék, tényleg mintha egy rajzfilmet néztem volna. Behoztak egy 7 év körüli kisgyereket is, végig nevetett. Rémálmai nem lesznek tőle, azt biztos. Két pozitívum: Elizabeth Olsen (love you!!) és hogy Bryan Cranston-t szerencsére nem sokat láttuk a képernyőn. Még szorakoztató _se_, mozijegyet nem ér. 5/10.
-
Jhonny06
veterán
Jövő héten bemegyek az Euroba és a pénztárnál bemondom, hogy annyira szar volt a Spider-Man, hogy most akkor ingyen bemennék a Godzillára kárpótlásként
-
Jhonny06
veterán
The Amazing Spider-Man 2 (2014)
euro 4kÖsszesen 7-en voltunk a teremben, hát, olyan is volt a film.. én alapvetően szeretem a Pókembert, a Marvel filmek közül nálam még leginkább ez a nézhető kategória, de ez nagyon láma volt. Ennek a sorozatnak mindig is volt egy ilyen gyerekes, komolyan nem vehető hangulata, ami jól állt. Nos, ez már kicsit sok. Electro karaktere egyáltalán nem volt félelmetes, meg úgy az egész film. Mozijegyet nem ér. 5/10.
-
Jhonny06
veterán
Kiderült, hogy kik játszanak az új SW-ba: [link]
-
Jhonny06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Uhh.. az még rosszabb
-
Jhonny06
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Utálom ezt a csávót, túljátssza a szerepét, egy idő után már nem poén. Színészként jó.
-
Jhonny06
veterán
That Awkward Moment (2014)
Remek kis film, műfaján belül elég jó. 7/10. Már csak miatta is megéri megnézni

-
Jhonny06
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Szerintem ez afféle pszichológia.. biztos kurvára meg lehet unni ezt is, hogy állandóan tökéletesen kell kinézni, jólesik néha az igénytelenség. Mondjuk ez a fog dolog más, mert hosszútávú, bár ezt szerintem nem lehet fogszabályzóval rendbe tenni.
Ugyanez pl. üzletembereknél, hogy minden reggel fullos borotválkozás, séró belő, tökéletes öltöny, stb.. tuti nem bírnám sokáig.
-
Jhonny06
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Vannak azért jó filmjei (pl. ez), de kifejezetten tehetségesnek én se nevezném. Ahogy HuMarc is írja, eleve nehéz manapság olyan igazán jó színésznők közül 20-at (vagy akár a 10-et) felsorolni.
-
Jhonny06
veterán
Captain America: The Winter Soldier (2014)
euro 3DAz első naphoz képest elég kevesen voltak. Valaki direkt csak puffogni ült be, kb. minden párbeszéd után különböző hangokat kiadva adta tudtunkra, hogy mennyire gáz a film (biztos Origo vagy Index kritikus volt). Hozzáteszem, hogy tényleg borzalmas a szöveg így szinkronosan, bár gyanítani lehet, hogy eredeti nyelven se egy Shakespeare. Igazából az zavar, hogy ilyen világmegváltó bullshitet akarnak eladni egy olyan filmben, ami egyébként egyszerű, mint a faék.
Ami még nem tetszett, hogy már megint ezt az "elárulta a saját emberét a cég" című lehúzást tálalták, mint kb. minden akciófilmben. A szuperhősös filmek közül még mindig ez az egyik legnormálisabb szerintem, így nagyon nem húznám le, meg azért élvezhető és akciódús volt, hamar elment a 2 óra. A CGI is jó. Szóval nézhető, de az első rész jobb volt. 7/10.
-
Jhonny06
veterán
The Secret Life of Walter Mitty (2013)
Bevallom férfiasan, megkönnyeztem a végét, amikor Walter volt a címlapon.. kurva jó film! 8/10.
-
-
Jhonny06
veterán
válasz
üzenetére
Én sem értettem.. ez tipikusan nem az a film, amibe belemélyülsz annyira, hogy összerakd a szálakat. Engem őszintén szólva nem is nagyon érdekel, gyorsan túltettem magam rajta.

SPOILER:
Amúgy szerintem párhuzamosan futott Katie és a srácok sztorija, mert ugye már az egyik korábbi filmben megkéselte a férjét és ennek a végén meg az volt, úgymond itt futott össze a két szál. De hogy mi értelme volt, azt ne kérdezd..

-
Jhonny06
veterán
Mostanában, röviden:
Lone Survivor (2013)
Tökéletes példája annak, hogy nem minden jó, ami katonás és dráma. Szenvedős, nem jó nézni, egyszerűen sehogy sem áll össze. És még attól is eltekintettem, hogy lerágott csont, mert általában bejön ez a típus. 6,5/10
Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)
Nekem egyszer nézősnek bejött a sorozat eddigi minden része, ez is elment. A helyszín gyengébb, mint az eddigi részekben, meg nincs olyan igazán "beszarsz" jelenet. A sztori egész jó. 6,5/10
Delivery Man (2013)
Nálam ez eddig az év meglepetése, nagyon korrekt kis múvi, nem az a szokásos faszság, amit a trailer alapján vártam. 7/10
-
Jhonny06
veterán
válasz
james001
üzenetére
Én ugyan a Wall Street megnézése után azt mondtam, hogy Oscar-t érdemel, de így jobban belegondolva pont ezért nem adtam volna, sokkal inkább a korábbi alakításaiért. Elég kiszámítható volt.. hogyha azokért nem kapott, akkor ezért sem fog. Mondjuk idén elég gyenge volt a felhozatal minden téren, maga a díjátadó műsor is borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fontos, hogy már magyarul is elérhető legyen. Köszi!
De ez brutál jól néz ki, köszönöm!

Inkább te vagy a paraszt aranyapám, ha tudatosan más helyére ülsz le. Ha annyira zavar, hogy beülnek eléd, akkor várd meg a film kezdetét és ülj át máshova. A magadfajták miatt van az, hogy 10 percen keresztül keresik szerencsétlenek a helyüket (mert nem gondolják, hogy van akkora gyökér, hogy direkt befoglalja másét), majd amikor rájönnek, hogy de igen, van, akkor még újabb 10 perc, amíg ezt lerendezik a másik féllel, az is elfoglalja a helyét, stb.. a film meg már rég megy. Bannolnálak az összes moziból, nézd otthon a kamerásat..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A szinkron átlagos, nem éreztem nagyon rossznak, vállalható. Összességében gyengébb sokkal, mint mondjuk az első rész, de korántsem nézhetetlen kategória. Olyan 6,5/10-et adnék rá, de inkább lefelé görbül.