Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Taken 2, kell ez nekunk?
...
-
Devid_81
félisten
Project X (A buli elszabadul)
Nos tegnap este idot szakitottam ra. (Extended)
Aminek nagyon orultem, semmi koze a masnaposokhoz.
Valahol a cool-tura es a kaland fergek kornyeken kell keresni a megfelelojet.
Nem vagyok egy nagy bulizos, de itt atjott az a feeling ami egy jo buliban benne lehet.
En azt mondom nem az a sokszor nezos, de egyszer mindenkeppen megeri!7/10
...
-
Devid_81
félisten
Two Rabbits (2 Coelhos)
Kicsit banom, hogy ilyen nehezkesen indult be, mert ket este kellett hozza mire vegul befejeztem.
Nem bantam meg, sot a vegere azt mondom kellett is az elso fel ora korites.
A vege elott 15 perccel kezdtem nem erteni az egeszet, majd szepen minden kivilagosodott.
Rendezesben, kamerazasokban, sztoriban is jelesre vizsgazott.
8.5/10...
-
Devid_81
félisten
Nem tudom mi a gaz a Cloverfieldel, szerintem az egy igen jo darab a "kezikameras" filmekbol.
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
The Dark Knight (A sötét lovag)
Kisse megkesve ugyan de torve nem, meglestem tegnap este eme filmet.
Erre szoktam magamtol kerdezni, David hol voltal 5 evvel ezelott amikor ez friss volt?
Mindegy a mostani rengetegben pont jol jott.
Story korrekt, szineszek rendben, inkabb nagyon rendben, Jokert nem reszletezem, aki latta az tudja, latvany okes, tulajdonkeppen minden korrekt volt.
Ez egy tobbszornezos-kotelezo darab, remelehetoleg meg menni fog a jovoheten a moziban az uj, mert ezek utan latnom kell!
9/10...
-
Devid_81
félisten
válasz NathanCullen #2430 üzenetére
Adhatnal sci-fi sorozat tippet!
Elkezdtem parat de meg mindig arra jutottam, hogy az SG ota egy hatalmas lyuk tatong az univerzumban[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #2460 üzenetére
Ez tenyleg eleg eheto ebben a verzioban.
De mar (nekem) annyira sok van ezekbol, en mar kovetni nem tudom.
Hiaba dobaljak ki evente az ujabb reszeket, egyszeruen nem ragad meg belole semmi, azt sem tudom mi volt az ez elotti reszben, nyilvan sok rosszfiu meghalt, de ezenkivul?!
Daniel bacsi meg lassan oregebbnek nez ki mint a sajat nagyapja......
-
Devid_81
félisten
Cloud Atlas extended trailer.
Ha volt bocsi, ha nem akkor meg ez erdekes lesz!Szerk: (#1824) orichalcos mar linkelte, sebaj, lessetek meg ujra
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Lorax
Egy kicsit truman show, egy kicsit a kung-fu panda, egy kicsit a horton, egy kicsit nagyon vadon, egy kicsit wall-e es meg sorolhatnam miket veltem felfedezni ebben, nyomokban.
Sajnos sajat otlet nem volt, mindenesetre az osszkep remek lett.
Erdemes megnezni kategoria, ambar az enekelos reszek nem mindig hianyoztak!
6.5/10...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #3110 üzenetére
Nah ez mar tok felesleges tole.
Meg a vegen a sokadik terminatorban ismet O lesz...bar ahhoz nem kicsit kell lemenni a terembe neki...
-
Devid_81
félisten
Gyerekkoromban ezek voltak az uber-allat VHS-en kikolcsonozheto szuper filmek.
De melyiket lattam, melyiket nem, lovesem nincs, nagy nyomot nem hagyott
Mondanam, hogy ralesek valahol, es beszerzem...de szerintem ha csak bamulok ki a fejembol az ablakon is sokkal tobb latvany tarul elem....mintha ezeket neznem...
-
Devid_81
félisten
The Expendables 2 (A feláldozhatók 2.)
Film letudva!
Nos, nezopont kerdese, maga a film megint nem lett korszakalkoto, de nem is ezt varta tole a kozonseg.
Viszont amit kaptunk az nem volt mas, mind egy akcioban gazdag, latvanyos, poenokkal (jo poenokkal) tuzdelt akcio film.
Voltak benne laposabb reszek, de nagyon gyorsan eltelt a jatekido, a vegen bantam, meg valami johetett volna, kicsit meg maradtam volna! (next time)
4-en mentunk, ebbol egyetlen ember mondta az elso volt jobb, a tobbiek, es magam velemenye szerint is, ez a resz jobb volt.
Vegre tobbet szerepelt Arnold, igaz nagyon tatas mar a mozgasa, de meg azert utott a filmben rendeset a lattba amikor ott volt.
Chuck Norris...nah innen Spoilerszereny szemelyem ezert ment moziba, egyszeruen latnom kellett ujra, es itt ahogy bedobtak a filmbe...a mozi rohogott, de ugy hangosan mindenki...egyszeruen miatta adnek ra szivem szerint nagyobb pontot, de nem lehetek elfogult!
A tortenetbol egyszer csak kiesett Jet Li, ha valaki osszefutna vele kerdezzen ra legyen oly kedves, mi tortent, vartuk vissza egeszen a film vegeig, de nem jott!
Reszemrol:
7.5/10ui ezzel a busszal mentem, csak hogy erezzetek az erot ami velem volt a film kezdeteig!
...
-
Devid_81
félisten
American Reunion (Amerikai pite: A találkozó)
Ez is megvolt!
Igazan kar a tobbi reszert, hogy hagytak ellaposodni az egeszet, talan nem is kellett volna csak max 3 resz.
Viszont ez itt a vegere jol sikerult, es remelem most mar beken hagyjak a "fiatalokat".
Teljesen rendben volt maga a film, poenok rendben voltak, tortenesek voltak, kavarodasok voltak, pont a "regi szep idokben"
Egyes szereplokon a kor rendesen meglatszik, masokon meg alig.
Voltak pillanatok amikor mar a csocsok nagyon erosen kinn voltak...de meg belefert...es raadasul jo csocsok voltak
Kategoriajaban rendben volt!
7/10...
-
Devid_81
félisten
The Pirates! Band of Misfits (Kalózok! A kétballábas banda)
Ez is letudva!
Lehet kicsit sokat vartam tole, de szamomra enyhe csalodas volt egeszen az utolso 20 percig.
Az utolso 20 perc hozta vissza szamomra az "eletbe" ezt a kis animacios filmet.
Alapjaiban veve ez inkabb gyerekeknek keszult, szoval lehet velem van a baj!
Mindenesetre egynek jo volt, erdemes megnezni egy unalmasabb delutan, amikor epp nincs jobb.
Sztori rendben volt, termeszetesen semmi csavar, eleinte kisse furcsa volt a kepi vilaga, de par perc mulva mar nem volt zavaro, ertem ez alatt a babos-robotos-keves frames mozgasat a "szereploknek".
5.5/10...
-
Devid_81
félisten
válasz fracture333 #3434 üzenetére
Amindenit, 9 pont?
En meg nem lattam, de erre a filmre nem koltok penzt, hogy moziba lessem...nem meggyozoek a velemenyek rola, kihagyos nalam.
Majd egyszer meglesem ha lesz jo minosegben....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Bocs az offert, de hat ez a filmes topik!
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Windows 10
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok