Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
God bless america.
Nem jött át a mondanivaló, hülyeség ne nézzétek meg. 4/10 -
Sotho
őstag
The Nines - mire kibökték a lényeget eldöntöttem ,hogy dögunalom. Számomra mint film értékelhetetlen, a The Sunset Limitiddel egyetemben ugyanis azt képtelen voltam 20 percnél tovább nézni mert lefordultam a székről olyan uncsi.
-
Sotho
őstag
Battleship. Tetszett ez a logikátlan fasság. Milyen messzire is hord egy 2. vh hajó ágyúja? 40km?
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Na most esett le hogy az "elejétől" szar a film, ugyanis spoiler hiába zavarták a radarokat a lézeres célravezetés múkodik és a tomahawkok kajakra betaláltak volna mert azok nem radar alapján mennek hanem konkrétan látják a célt. A pajzsos meg gyakorlatilag meg sem moccant De látványos volt legalább. spoiler Na persze ettől nem lesz boxmérkőtés hangulata a filmnek.
-
Sotho
őstag
válasz mondomén #2602 üzenetére
BATTLESHIP SPOILER!!!A legeslegvégét is megnéztétek? Feliratok után? Annyira számítottam arra is Amúgy nekem is tetszett és szeretem az acdc-t az öregpapik beröffentik a brutál vasat rész a csúcspont. (Az hogy A-team módjára heggesztgetnek és miért van telekúrva éles lőszerrel a hajó az mellékes, a feeling a lényeg )
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
The Hunger Games 9/10
Nagyon jó klisé sehol, kiszámíthatatlan, fordulatos talán vannak benne kissé elnyújtott jelenetek, hosszú film, de teljesen lekötött, a mostani alkotások között úgy gondolom kimagasló, kell némi élettapasztalat hogy át tudjuk érezni a filmet. -
Sotho
őstag
AVENGERS
Spoiler
Fantasztikus cg eszelős látvány kiváló zene.
poénok: tipikus amicsi faék egyszerűségű akárcsak maga a sztori mencsük meg a fődet
a szuperhősök együtt egyszerűen röhejesek voltak ámerika kapitány a jelmezében lol, főleg amikor lokival beszélget megy a hitler utalás meg föláll a tata hogy nem térdelünk le : klisé.
Mint film ez egy hatásvadász ám gyenge alkotás mesefilmnek egyszer elmegy. -
Sotho
őstag
MIB3 Szerintem nagyon jó lett, végig lekötött, lendületes ötletes 9/10
-
Sotho
őstag
The Expendables 2 - dejó hogy screenerben láttam mozira hd-ra hár lett volna pazarolni az időt. Még így is átjött a helyenként gyenge grafika amit a film 1 bites sztorival kombinál, ismét egy erőmutogató eleganciát minden aspektusában nélkülöző film és a régi nagyok olyan kib. megöregedtek hogy eszméletlen, chuck norris szegény ez a film inkább egy szánalmas paródia. De végig lekötött
-
Sotho
őstag
Spojler
RAID : Kirk nagyon brutál volt és bunyóval nem is csak csalással egy üvegcsővel tudták lenyomni a jófiúk
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Totall Recall (2012)
Ha csak egy Föld sugárnyit megy a FALL akkor is 6km/s átlagsebességgel kéne mennie, ami lol de az ötlet érdekes.
Hisztéria:
Megkérdeztem a jegyárusító srácot miröl szól a film de nem tudta . 8/10 amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz littlelion21 #9667 üzenetére
Ezért is zseniáis a film, elfogadtatja a lehetetlent, mondjuk a vaktöltény gáz.. a többi hiba a mátrixban.
-
Sotho
őstag
One in a chamber: időpazarlás, dzsé kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz FoxiestFox #10872 üzenetére
Resident Evil legújabb-már a címére sem emlékszem- olyan nihil film végig untam az egészet 4/10
-
Sotho
őstag
válasz Viszlát #11839 üzenetére
Universal Soldier Farokság az egész ,borzalmas, de boyka a bunyós részeknél jól nyomja. 2/10
-
Sotho
őstag
Felhőatlasz: Ez a film 2 és fél órán át vesz egy nagy levegőt hogy majd megmondja a frankót aztán nem mond semmi olyat amitől hanyatt estem volna, kicsit többre számítottam.
-
Sotho
őstag
Aki feltétlenül okádni akar szilveszterkor nézze meg a four chrismases-t
dying_star kezd az elején. Nekem mindegyik tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Collison Earth: 0/10 hogy kapott ez 3.5 pontot? Egy igazi katasztrófafilm 9percet bírtam.
-
Sotho
őstag
[link] De ismerős.
-
Sotho
őstag
Upside Down
Az összes hibát elkövették amit csak lehet (plafonrahuggyozás kivétel).
Logikátlan, gagyi, a kapafogú csaj vigyorgása sem segít, helyenként ultragáz a cgi.
5/10 -
Sotho
őstag
Twilight sbd p2
Tökéletesen értetlenül állok a sok fikázás előtt
Részemről ez lazán 8/10 -
Sotho
őstag
válasz #54715584 #16067 üzenetére
Ja csak ez éppen nem az.
40 azt annyi - moziba láttam az asszonnyal...kb 2,5 óra büdös életszagú valamit nyomtak az arcomba néhol egészen primitív (ezen röhögött a nép a legjobban) néhol zseniális poénokkal. Mongyunk ki mindent, közbe sírjunk az 550i bmw-ben hogy milyen szar nekünk, munka nuku tengés-lengés agyalás az bezzeg megy.
Moziba nem de talán még otthon sem ér meg több mint 2 órát. 3,5/10[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Oblivion
Állat!!!!++!%%%!!!!
Moziban nézős a drónoktol besz@rtam.
Remélem nem lesz folytatás, szépen lezárták.
Vagy 10 előző film jelenetei, ötleteit fedeztem fel benne de ez mellékes hatalmas film cgi megoldások ultra reality hibátlan. -
Sotho
őstag
válasz diablo1984 #19493 üzenetére
Még csalódhatsz is a filmben nincs mind veszve.
Én spec a trailerből levágom hogy ez egy logikátlan bugyuta hőzöngős mesefilm lesz. -
Sotho
őstag
Vasember 3
Arena 3D
Szarvót. -
Sotho
őstag
Mahajnalban nem fejtettem ki mert akkor értünk haza a 21:00 órás előadásról és nem vidékrűl gyüttem fel pestre hoty megnézzük.
2 áramszünet + visszanyomták az elejére kapásból 40 perc csúszás, ez pont elég volt ahhoz hogy az utolsó 40 percet úgy töltsem el hogy hugyoznom kell ami ügye eléggé amortizálja az élményt..
Szar hangzás magas mély nem volt csak közelítőleg, kaptuk a közepet a pofánkba sehol egy igazán mély dübörgés vagy a zenéből szépen megszólaló magas. A hangerőben nem volt hiány indokolatlanul nagy hangerő néhol az élmény fokozására pont ott ahol nem is nagyon volt mit fokozni. A látványt teljesen hazavágták a szar 3d vel egyszerúen ez a megoldás nem erre a filmre való kész. A legakciódúsabb részeknél egy katyvasz agynak értelmezhetetlen mocsadék lett belőle, máshol meg kis jelentéktelen makettokat varázsolt a filmen lévő objektumokból ott és akkor eldöntöttem hogy csak laza beachpartys bikinis csajos filmeket fogok ezután 3d-ben nézni. Nem beszélve arról hogy helyenként simán 2d volt.
A sztori mesefilm volt ebben nem csalódtam ezt vártam SPSPoiler de a pirosan világító szemű enemy kicsit sok volt már nekem ill hogy pepper a végén beszáll a buliba na ezt kábé azóta vártam mióta beadták neki a szert lol. -
Sotho
őstag
válasz brownus #19779 üzenetére
Volt választás hogy visszafizetik a jegy árát de csak amíg még nem jött vissza a kép, értelemszerűen akkor a filmet sem nézhettem volna meg. Kárpótlásról szó sem volt mire vége lett 3 biztonsági őr volt az egész épületben meg a mozigépész a személyzetből.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Jack Reacher.
Tom Cruise még mindíg kőkemény.
Rosamund Pike mindig ilyen csöcsike volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest