Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Az utolsó Twilight rész kritikája by HH
Innentől kezdve nincs több kérdésem. Ha őt is ennyire kiborította akkor én nem riogatom magam ezzel. Még egy később khmmm.... kikölcsönzést sem érdemel meg. Jobb is hogy vége.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Valaki pár kommentel ezelőtt kérdezte hogy ki látta a Loraxot.
Jelentem én igen és nagyon-nagyon tetszett. Eleinte szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de nyugodt szívvel állíthatom. Jobb mint a Rontó Ralph.==SPOILER==
| | | | | | | | | |
V V V V V V V V V VKár hogy maga Lorax csak a visszaemlékezésekben játszik, kíváncsi lettem volna hogy mit szólna a srác hozzáállásához
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Viszlát #9557 üzenetére
A te egész kommentedért viszont én kérek elnézést. Nem akarok flame háborúba folyni, de ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Vagy ha igen akkor szerintem gondolkozz el, mert ez a világ legröhejesebb véleménye amit valaha olvastam. Ha szerinted egy filmkritikus attól lesz rossz vagy jó ahogy kinéz, akkor szerintem sűrgősen nézz magadba mert ez egy mérhetetlenül káros egy hozzáállás. És akkor még most egész finom voltam és
nőieslégies.All→M8
-
callmeakos
veterán
A tegnap esti alanyom az Erő Krónikája volt
Meglehetősen jó filmnek ígérkezett de egészet hazavágta a kézikamerás aspektus. A vége pedig egyenesen gyalázat volt. Kevés film tudott eddig felbosszantani, ennek sikerült. Nem ajánlom, inkább nézzetek helyette valami mást.
Értékelésem: 20%. És még jó szívű voltam.All→M8
-
callmeakos
veterán
Mielőtt azt meritek mondani hogy a Twilight egy jó filmszéria, nézzétek meg mit művel a célközönségével már a puszta trailer is
All→M8
-
callmeakos
veterán
Tegnap este végre újra megnézhettem a Tedet.
2 hónapja néztem moziba, akkor is tetszett és most is. A felszínen tényleg kissé alpári poénok vannak benne, de tartalmaz azért tanulságos részeket is. Főleg a vége fele azért közel sem annyira poénos. Kivéve az utolsó beszólást90% Kötelező darab az idei felhozatalban
All→M8
-
callmeakos
veterán
Üvegtigris3 a TV2őn.
A másik szobába megy de ide hallom ahogy a Róka a Lalinak mentegetőzik az elején
Sokakkal ellentétben a 3at jobban szeretem mint az elsőt, a másodikat viszont nem űbereli.All→M8
-
callmeakos
veterán
Korábban volt linkelve egy Avengers blooper videó. Íme még egy
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Viszlát #9865 üzenetére
Nézőpont kérdése. Önmagában ha elrontják a szöveget az tényleg nem vicces, de ha elökörködik az már igen. Plusz az ügyetlenkedések (mint itt Chris Hemsworth nem tudja elkapni a pörölyt ) tudnak viccesek lenni. Meg ezek a kisfilmek segítenek a nézőben tudatosítani a tényt, hogy ezek az emberek csak színészek, és nem azok a karakterek akiket eljátszanak.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Vasember 3 Szinkronos előzetes
Szinkronnal valahogy nem hat ugyanúgy mint az eredeti. Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy rossz. Sőt. Maga lenne a szentségsértés ha nem Fekete Ernő adná Stark magyar hangját, Mandarin hangja viszont fura. Egyértelmű a választás, de az eredetihez képest nagyon gyenge. De nem rossz. Ettől függetlenül hihetetlen váróóóós
Összelehet hasonlítani a kettőt. Tisztán hallatszik hogy az eredeti Mandarin karakteresebb hanggal rendelkezik.
Feliratos....[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz #54715584 #9926 üzenetére
Egy 2 perces trailerből messze menő következtetéseket levonni azért nem kéne. Stark karaktere lehet hogy egyesek számára kezd unalmassá válni mivel tényleg az eddigi 3 filmben ahol játszott ugyanazt hozta, de ebből a videóból annyi már most látszik, hogy ez közel sem olyan lesz mint az elődök. Meglehetősen darkos (nem annyira mint a TDK: Rise) de Marveles szinten belül az. Ez pedig azt engedi előre vetíteni azt hogy Stark sem a szokásost fogja hozni.
(#9927) pohár
Én most nem is arra céloztam. Hallani lehet hogy sufni szinkronos (időzítés, hangsúly). Én magára a hang karakterére értettem. Értsd: az eredeti hangnak sokkal jobban elhiszem azt hogy egy terrorista mint a szinkronos verziónak (Állandóan Reviczky Gábort akarok mondani (lehet JR miatt) de tudom hogy nem ő az és nem jut az eszembe)All→M8
-
callmeakos
veterán
Napi StarWars hír:
Joss Whedon még nem utasította vissza a Star Wars VII-et
Mikor volt hogy esetleg elvállalja?
Maradjon inkább magának és csinálja meg az Avengers2-őt.All→M8
-
callmeakos
veterán
A következő dolog nem konkrétan a filmekhez kapcsolódik, de azért nem is oly távoli dologról van szó.
Szóval lenne ez a videó és azt kérdezném a tisztelt egybegyűltekről hogy a videóban mutatott bejeletés teljes hosszát valahol megtudom nézni? Nem tudom miféle perverzióból, talán azért mert kíváncsi vagyok mi következett a logó meg az alatta lévő zene után. Mert ahogy olvastam a kommenteket ez az esemény eléggé Urban Legend magasságokba tört, én pedig akkor másfél éves voltam
All→M8
-
callmeakos
veterán
Két Kopper
Nagyon sokan lehúzzák, szerintem jogtalanul. Már vagy huszadjára nézem meg de még mindig fetrengek a röhögéstől. Tracy Morgan hozza a tipikus buggyant afroamerikai srácot. Willis bá' meg csak hozza a kötelezőt. Nagyon elborult film, főleg az elején a kihallgatásos rész. Zseniális
Kiemelném még a magyar szinkront. Szerintem itt jól működik.9/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Tavaly előtt ezt még moziban láttam és sajna meglehetősen középszerűnek hatott már akkor is, teljesen felejthető alkotás. Most újra megnéztem, a véleményem azonban nem változott. Jim Carrey évekig húzódó mélyrepülése szerintem itt tetőzik, semmi maradandód nem alkotott. Ráadásul a Pingvineknek sem pingvin kinézete van. Inkább egy CGI kakas.....
Na de nagyon remélem hogy Carrey bá' mélyrepülése most véget ér a The Incredible Burt Wonderstone-al
A pingvinek meg nálam: 5/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Fifth Element
Hatalmas klasszikus, imádom
Hibátlan alkotás, remek szereposztás.10/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
A Múmia Visszatér
Kellemes nosztalgiázás ez is, jó film. Jók a poénok, a harcok elég jók (főleg a végén), a szereplők se rosszak (bár Jonathan karaktere egy ponton túl már kicsit idegesítő.
Azt viszont sajnálom hogy Brandon Fraser eléggé eltűnt mostanában. Az utolsó filmje asszem a Drágán Add a Rétedet volt talán 2010ben. Egyik kedvenc színészem kár lenne ha csak úgy eltűnne.
8/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
The Dark Knight: Rises
második nekifutásra
A véleményem nem változott sőt. Talán most még jobban is tetszett a film mint elsőre. Nem okozott a Bosszúállóknál lévő katarzist (nálam) de abszolút élvezhető.
Viszont a végét én sem tudom hová tenni. Én nem háborodok fel mint oly sokan, egyszerűen értetlen vagyok. De azért nagyjából sejtem mi volt ott valójában.
8/10
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Hát ezaz:
Spoiler
Azt a robbanást isten se élné túl és a film szinte az összes szereplővel el is hiteti hogy Wayne meghalt. Hősnek is kiállták ki. Alfred is megsiratja rendesen a temetésén. És amikor megpillantja őt meg Selinat akkor teljesen nyugodtan viselkedik. Túl nyugodtan. Annyira hogy az már hihetetlen. Én egyébként arra tippelek hogy Alfred ezt beképzelte, mert ugye előtte már mondta Waynenek hogy elképzelte hogy egyszer megpillantja őt annak a kávézónak a teraszán egy másik asztalánál.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Transformers. 1.rész
Az egyik film aminek a megítélését nem tudom hová tenni. Tény hogy botegyszerű a története. Tény hogy az egész film buta. De ettől a filmtől nem is kell többet várni. Egy blockbuster ahol a hangsúly az akciókon illetve a látványon van. És ezeket maradéktalanul teljesíti. Egyedüli problémám shájá lö böff folyamatos visítozásával van. Egy ponton túl hihetetlen idegesítő. De itt nálam kimerült a negatív lista.
9/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Az általam 10 legjobban várt film idén
Remélem nem gáz ha megosztottam
All→M8
-
callmeakos
veterán
Segáz, rá 10 perccel úgy is tele lesz a jutyúbb az ott mutatott trailerekkel
(#14430) gyuromoj
Holy sh*t
Azt tudtam hogy drága egy ilyen eseményre való "nevezési díj" reklám szempontjából de azért ez elég durva.
Mondjuk egy több száz milliós blockbuster esetében ez aprópénz[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Ennyire tré lenne? Ahány kritikát olvastam/néztem az mind azt mondta hogy nem olyan rossz....
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest