Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75061) V/ válasza Mulholland (#75058) üzenetére


V/
Topikgazda

Akkor kezdjük.
Az eBay törölte a hirdetést, erről kaptál egy e-mailt amiben leírják hogy mit kell tenni. Van benne egy olyan, ha már szállítás jelölve van akkor vedd fel a kapcsolatot az eladóval, olyanokat is írnak ha nem lett feladva akkor mit tegyél. Ilyenkor írni kel az eladónak, hogy biztos feladta-e. Ha azt válaszolja hogy igen akkor várod hogy megérkezzen.

Ha nem reagál akkor az eBay Resolution Centerben megpróbálod megtalálni ezt a vásárlást és ott intézni a vásárlói védelmet. Itt a szállításra jelölés időpontjától számított 7 nap után lehet a meg nem érkezett dolgot indítani.
Ha az eBay-en valamiért nincs ez a vásárlás a Resolution Centerben, akkor próbálkozunk a PayPal-on rendezni a problémát. Ha nem érkezett meg lenne az ok, itt a szállítás kezdetétől legalább 3 munkanapot kell várni a dispute indítással, (nemrég még 10 napot írtak)
Ott viszont akkor lehet ha ami a te képeiden nem látszik, de a nyomtatás szöveg alatt az hogy az eBay-en vagy a PayPal-on lehet indítani a dolgot.
Ezt jelzik is, ha már "ragaszkodsz" a használhatatlan magyar felülethez akkor ezt kell látnod ha PayPal az illetékes:

és ezt ha az eBay:

Most nem tudom hogy a PayPal-on milyen okkal van a dispute, de ha más mint a meg nem érkezett akkor az gond. Mindenképp fel kellene venned a kapcsolatot az eladóval, hogy a helyzet egyértelmű legyen.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.