Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
2 folyamatban lévő rendelésemnél is pár napja lejárt a 30 nap, a csomagok még mindig sehol. A 30-day Returns-t igénybe vehetem már? Május 29 és 30 az ebay általi legvégső időpot.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Putyin90 #73402 üzenetére
Nem, majd a megadott dátumok végétől indul a 30 napos vásárlói védelem. Ezek szállítás alatt vannak Május 29-ig és 30-ig. Ha addig nem érkezik meg majd azután reklamálsz.
Nem egészen értem milyen 30 napos Returns-ról írsz amit most használnál?Az eBay-en az ottani fogalomhasználat szerint a Returns 30 days azt jelenti, hogy a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldheted ha nem felel meg, vagy hibás a termék.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #73334 üzenetére
Végül -10$-al kevesebbért odaadta.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Topikgazda
válasz Speeedfire #73404 üzenetére
Ha van Make offer akkor mindig célszerű ajánlatot tenni. Néha azért kiakasztó, hogy ott van és azután a vakegér egy 50 €-os tételnél 5 cent-et enged, megköszöntem hogy a 45 €-os ajánlatomra ő 49,95 €-t ajánlott és megkérdeztem, hogy miért jó móka a Make offer-t használni.
-
zeon.hu
nagyúr
ebay.co.uk oldalra bejelentkezve a mentett eladóknál egyetlen termék se látható ("0 result...").
ebay.com-on minden ok.
Angol oldalon vajon mi a gond?
(eredetileg oda regeltem)#?*@&!
-
Topikgazda
válasz zeon.hu #73406 üzenetére
Az adott eladó ugyan hova regisztrált és hova twette fel a terméket? Ha nem adta meg az UK oldalt akkor ott nem látod, ha a Watch listán van termék és rákattintasz akkor is kapsz hiba üzenetet hogy nincs hirdetés, de az eredeti oldalon belépve természetesen ott van.
Nincs itt hiba. Ez így működik.
A COM oldalon történt legutóbbi változtatások ott okoztak problémát. Célszerű is az eBay sütiket és a böngésző eBay tárolt adatait törölni (böngésző gyorsítótár is) -
totyak
aktív tag
Üdv! Mit tudok tenni, ha az eladó nem küldi a teljes számlát és így nem tudom kifizetni az árut? Megegyeztünk egy postaköltségben, egészen addig készségesen felelgetett minden kérdésemre. Megvettem a terméket, írtam neki, hogy küldje a számlát. Nem felel. A terméknél, a fizetés részen van egy total request gomb, ott is kértem, de semmi. Nem gond, ha a termék nem lesz az enyém, nem égbekiáltóan fontos, de az eBay engem fog majd cseszegetni, hogy miért nem fizetek.
-
Topikgazda
válasz Botigta #73411 üzenetére
Ott képen a probléma. Nincs az eBay fiókod a PayPal-el összelinkelve, ezért ennél az eladónál nem vásárolhatsz. (• You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account.)
Ezért szoktuk összelinkelni, ez még nem a gyors fizetés téma.
Linkeld a két fiókot össze és tudsz vásárolni tőle és tudsz írni neki.
Ez hiányzik: -
zeon.hu
nagyúr
Általában Kínából postáz, de a "watch list"-be tett termék EU-ból (Németország) jön.
A figyelt terméken kívül van más is, ami szintén EU raktár, de azok se látszódnak.
Viszont ezt az ebay.co.uk oldalon találtam, ezért is furcsállom.Mindegy, nyilván be tudok lépni a .com oldalra is, csak nem az a megszokott nálam.
#?*@&!
-
Topikgazda
válasz totyak #73415 üzenetére
Lehet hogy nem akarja eladni neked.
Amíg a számla nem készül el a rendszer nem küld fizetési felszólítást. Ezt felülbírálhatja az eladó, egy nem fizetett a vevő request-el.
Ha most kaptál mégis, ott van benne hogy meddig kell fizetni. Írjál neki, kérj számlát ma is, holnap is.
Ha nem reagál ezekre sem, akkor amikor küldik hogy feljegyezték a nem fizetést, azután megkéred őket -van menüpont- hogy töröljék, mert az eladó nem volt hajlandó számlát küldeni. -
neophyte79
tag
Sziasztok.
Ebay-ről rendelnék műszaki cikket kb 10.000 ft értékben. Kéne egy kis segítség pár szóban (írásban) mi a teendő, ha esetleg nem működik. Jobb szeretek itthon venni ilyeneket, de amit kinéztem, az nálunk nincs úgy, ahogyan szeretném.
Némelyik eladónál szerepel a free return, ez mit jelent?
Köszönöm. -
randras
veterán
Helló,
már megint van valami egy eBay-es Global Shipping Program-os csomagommal, úgy néz ki a Pitney Bows rossz címre továbbította azt. Ennek megoldására felvenném a kapcsolatot a GLS-el (mert itthon ők vinnék), de a csomagra megadott 4 (!) szám közül egyik sem található náluk.
Van 3 ilyen:
UPAAB0000002844151**
UPBEE0016718222A8A**
UPAAB0000002844002**Meg egy ilyen: GQ1749900**GB
Gondolom az utóbbi lenne a lényeges, de erre semmilyen szállítóval nem találok semmit egyáltalán. Mivel tudok érdeklődni a GLS-nél?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz randras #73420 üzenetére
Lehet hogy ezt a posta szállítja mert az utolsó számod egy postai azonosító.
Miből gondolod, hogy úgy néz ki rossz címre küldték?
Kár hogy lehagyod az utolsó számokat, mert így nem igazán tudok segíteni az azonosításban.
De akkor ezekre keress rá ezen oldal segítségével és esetleg be tudod azonosítani.
A GLS csak számokból álló azonosítókkal kereshető, ami 12 számból áll -
Topikgazda
Ez nem megoldás ha a részletes keresést választod ez az oldal jön be, se nem régi se nem új, ez van.
Ami elérhető a "régi nézettel", azok a linkek a PayPal topik Összefoglaló, Tippek röviden, 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás felsorolva. -
Topikgazda
válasz neophyte79 #73419 üzenetére
A free return az lenne hogy ingyen visszaküldheted, de ez így nem mindig igaz, mert meg kell előlegezned a posta költséget és azután fizeti ki valaki. Meg adott hirdetés esetén csak az országon belüli vásárlóknak van biztosítva, külföldiek számára nem.
Egyébként egyáltalán nem jellemző a free return, az esetek 90 %-ban a vevő fizeti. (Persze mi visszakapjuk a postázás díját a PayPal-tól)
Az Összefoglalóban 3 résznél is foglalkozunk ezzel a témával:
3. A problémák megoldása a vásárlói védelem keretében
4. Mikor nyissunk Case-t?
16. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja[ Szerkesztve ]
-
totyak
aktív tag
Ma se szó, se beszéd, megjelent a terméknél a postaköltség is, nyilván beállította végre az eladó. Rendkívül furcsa. Remélem meg is jön a pakk, nem csak szórakozik.
Lenne még egy kérdésem. 26-án sikerült végre kialkudnom egy kínai eladótól a refundot egy meg nem érkezett termék miatt. A PP viszatérítés címkével mutatja. Annyit kért az eladó, hogy ezután pozitív értékelést adjak neki. Kérdésem, hogy nyugodtan értékelhetem, a refundot nem tudja visszavonni utána, ugye?
Egyébként szerintetek megérdemel egy pozitívot? Ugyan visszaadta a pénzem, de rettentő körülményes volt. Nem volt érkezési ideje a cuccnak, így 1 hónappal számoltam. Letelt, vártam még 2 hetet és írtam neki, hogy mi van és szeretnék refundot. Direkt írtam neki, hogy ne küldje újra a terméket. Kért még egy hét haladékot. Belementem.
Lejárt az egy hét, megint írok neki, hogy továbbra sem jött meg, erre mi volt a válasz? Akkor küld egy másikat és ha mindkettő ideér, megtarthatom mindegyiket. Nyilván újra leírtam, hogy refundot szeretnék és ne küldje újra.
Következő levele: várjak még 3 napot, megnézték a postán és akkor tuti ideér. Nyilván nem tudták megnézni, nem nyomon követhető cucc volt, nekem meg vészesen fogyott a vevői védelmem. Írtam neki megint, szépen, türelmesen, illemtudóan, hogy nekem erre sajnos nincs időm, de nyitok egy case-t és majd az eBay eldönti kinek van igaza.
Láss csodát, másnapra ott volt a pénz a PP-on. Tehát anyagi kár nem ért, de egyértelműen arra utazott, hogy kicsússzak a vevői védelemből. És ezt már számtalanszor eljátszották kínai eladók és mindig csak ilyen enyhe fenyegetésre kapom vissza a pénzem. Ezek után megérdemli a pozitívot?
(Fura amúgy, mert ha a családnak rendelek valamit Kínából, mindig minden megjön, ha magamnak, az esetek nagy többségében nem ér ide.)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz totyak #73424 üzenetére
Nyilvánvalóan nem tudsz kicsúszni a vásárlói védelemből, legfeljebb itt letelne az indítási 30 nap, de a Paypal-on a vásárlás napjától számított 180 napig tudsz reklamálni, kicsi a valószínűsége, hogy ezzel nincs tisztában az eladó.
A refund úgy működik ha te látod bejövő zöld betűs refund sort, akkor azt meg is kapod, nem lehet visszavonni a lekönyvelés után. Hogy 3 (semleges) vagy 5 (pozitív) csillagot adsz, szerintem mindegy, pénz visszakapom és nem kellett veszekedni, akkor nekem mindegy.
Adj 4-t az is pozitívnak számol. -
totyak
aktív tag
Látod, én a PP refunddal nem is számoltam, csak eBay-en a 30+30 nappal. PP sosem kértem még refundot. Lehet, hogy igazad van, biztosan tudta az eladó is, de akkor is időhúzásnak tűnt, amit csinált.
Igen, PP-on zölden és + jellel jelzi az összeget és Visszatérítés néven írja.
Köszönöm
-
Topikgazda
válasz Botigta #73428 üzenetére
Üzenni sem tudsz? Nekem feladja az ablakot.
Viszont a szállítás ide hozzánk nagyon drága lesz. Csak az USA-án belüli szállítási költsége is US $126.13 Külföldre legalább 80-100-al több.
És erre még megy az áfa és a vámeljárás.
Egyébként még van valami rád vonatkozó korlátozás ezek közül:[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz neophyte79 #73430 üzenetére
A vámra nem mert 0 %-os kulcsú általában. Áfa és vámeljárási költség az igen.
Bővebben az Összefoglaló, 18. Vámügyintézésről néhány gondolat
Nálad ha a ~44 $ a szállítási költséggel együtt van és ha kérni fogják az értékigazolást, csak annyi +dolog kell, hogy a beküldendő igazolások mellé írsz egy kérelmet és akkor az áfa elengedésre kerül.
Ha a Posta intézi akkor vámeljárási költséget sem fognak ebben a szituációban kérni. Lásd a fenti leírásban.[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv.Ismerősöm egy mai vásárlásnál elnézett valamit és 2 csomag akkut rendelt Mire észrevette arra már shipped állapotba került. Írtunk az eladónak de még választ nem kaptunk és nagy az esélye hogy fel is fogják adni mindkét csomagot.
Hogy jöhet ki a legjobban a dologból ha lekéstünk a rendelés törléséről ?
Az eladó oldalán 60 nap visszaküldési idő van megadva így az egyik csomag akkut vissza lehet küldeni ?
[link][ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
Topikgazda
válasz ZsoltG60 #73433 üzenetére
Lehet hogy még nem adták fel.
Vissza is lehet küldeni, ahogy megbeszélitek a céggel.
A vissza posta díját meg a PayPal-tól leigényelni.
De amikor kiválasztom akkor látom hogy kb 10K az ára, amikor fizetem a dupla összegnek azért csak fel kellene tűnni és fizetés közben 2 alkalommal is lehet korrigálni.[ Szerkesztve ]
-
Nand708
csendes tag
válasz Nand708 #73397 üzenetére
A kinézett terméknél nem is a szokásos, e-bay-es money back guarantee van, hanem valami
más
amiben ráadásul kikötik, hogy csak paypalos (amihez nem járul hozzá az eladó) és hitelkártyás vásárlásoknál biztosít védelmet.
"La Garanzia cliente eBay copre la maggior parte degli acquisti effettuati su eBay.it per chi paga con carta di credito o PayPal."Én nem hitelkártyával vásárolnék, hanem virtuális kártyával, vagy utalással, TW-n keresztül.
Akkor nincs is semmilyen védelmem?
-
Topikgazda
válasz Nand708 #73437 üzenetére
Mi lenne ha esetleg a termék linkjét adnád meg, amiket linkeltél ezek általános szövegek, nincs jelentősége. Mindig van vásárlói védelem. Ráadásul ha tudsz olaszul akkor egyértelmű a szórend, egyáltalán nem úgy kell értelmezni, ahogy te gondolod.
A virtuális kártya az lehet betéti. Sehol a vásárlásoknál nincs már megkülönböztetve, azzal a kártyával fizetsz amelyikkel akarsz. Betéti vagy hitel tökmindegy
Ha banki utalással fizetné arra is van 2 védelem, eBay és a bankod védelme.[ Szerkesztve ]
-
Nand708
csendes tag
Igazad van!
Nem tudok olaszul.
Google translater-ból indultam ki.
"The eBay Customer Guarantee covers most of the purchases made on eBay.com for those who pay by credit card or PayPal."Köszönöm a segítséged!
-
Topikgazda
válasz Nand708 #73439 üzenetére
Van eBay garancia ha nem kapod meg vagy nem azt küldi, viszont nem vállalt a gépre sem visszaküldést, sem garanciát, az sem derül ki hogy mikor vásárolta, mennyi ideig használta és milyen körülmények közt. Én ezekre rákérdeznék. Ha olyan mint az új, akkor ezt meg is oszthatná.
Azért abban igazad lehet ha 30 €-val többé hirdetné akkor benne lenne a PayPal jutalék és úgyis megvennék.
Ilyen összegnél azért én is elgondolkozok azon, hogy legyen + védelmem.
És add hozzá a bankod utalási költségét, ez még a Transferwise-el is 2500 Ft-os utalás lenne, a bank ennél jóval többet kér és még ott van az €-os eladási árfolyam is, mert €-nak kell érkezni az eladó számlájára.
Én még keresgélnék a többi eBay oldalon, angol, francia, német és az osztrák oldalakon. Ez nem szimpatikus hirdetés. -
Putyin90
senior tag
Az egyik rendelésem ma megérkezett. Pont az, amit legutoljára rendeltem.
Ami furcsa nekem, hogy a postásunk 10:30-11:30 között szokott járni, ez meg már 10 óra előtt benne volt a ládában. Vagy nem a magyar posta hozza?[ Szerkesztve ]
-
Nand708
csendes tag
Ezt kérdeztem tőle:
can you please confirm that the camera is without any defect?
- steady shot is fully working?
- sensor is without any defect, dead pixel or any other issue?
- control dials are smooth running, contact error?
- LCD screeen without stain?
- any issue?
How old is the camera?
Thank you in advance!Válasz:
Hello dear freibd, nice day. This camera is in condition 10/10 top contition and exellent camera of functioning. The camera does not have sign of use and no problem. This camera is of the year 2018 with sensor in functioning 100 %. Thanx you for intereses in my article. Best kindKereskedő féle lehet, mert teli van fotós cuccokra vonatkozó értékelésekkel, java 100-500€ értékben, de van 1000€ felett is.
A 2018-as dátum a válaszban érdekes, mert '16ban jött ennek a gépnek az utódja, szerintem '18-ban már rég nem volt polcon.
Amúgy leírta a hirdetésben, hogy újszerű a váz,- 5731 kattintás/expó, (a Sony elvileg 200ezerre tervezte)Garit nagyon ritkán vállalnak, visszaküldést is csak úgy ahogy..
Ez is jó lehetne, (bár 60k expós) csak azt felejtette el beírni a hirdetésbe, hogy az egyik vezérlőtárcsa nem annyira "smooth".. Legalább bevallotta.
Ez tegnap jelent meg, itt sincs gari, se vissza küldés.
Nagyon szűk a választék, ritkák az új hirdetések EU-n belül.
-
ZsoltG60
aktív tag
Már késő bánat most válaszolt feladták.. na mind egy majd megy vissza az egyik csomag. Milyen csomagként érdemes visszaküldeni ? Posta kalkulátor szerint Németországba , Kicsi (31x7x25), 500g alatt ,Tértivevényes Postacsomag
Bruttó 7 975 FtMég egy off kérdés.. win 10 outlook levelezőprogram miért rakja az ebay-es üzeneteket a levélszemét közé ?
Az eladó által küldött üzenet ....@members.ebay.de címről jött mégis a levélszemét közt találtam meg
Ugyan ez volt a vásárlás után érkező "order" "shipped" üzenetekkel is. (ebay@ebay.de)[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
Jaks
csendes tag
Máig nem küldött képet az eladó bizonyítva, hogy valóban feladta a csomagot. Azért minden nap reménykedek hátha mégis meghozza róla az értesítőt a posta.
Viszont Április 22-én nyitottam egy case-t ebay-en, hogy nem kaptam meg a terméket, oda is beleírtam, hogy szeretnék bizonyítékot látni a postázásról vagy refund-ot. Akkor azt írta a rendszer, hogy május 1-ig várjak az eladó válaszára. Ma reggel jött egy üzenet az ebay-től:
"Customer Support made a final decision
Good news! eBay Customer Support has reviewed the case and made a final decision. We issued you a partial refund of $refundAmount$ on May 01, 2018. A notification of this refund was sent to your eBay registered email address at $emailAddress$.
Your email address, $emailAddress$, has to be connected to a PayPal account to get your refund. If you don't already have a PayPal account,sign up for one using this email address. You will then have to confirm this email address to receive your refund."Mivel nem kaptam semennyi refund-ot PayPal-ra így visszakérdeztem, hogy mégis mennyi lenne a partial refund, ha már az üzenetet nem tudja rendesen kitölteni a rendszer, mert konkrétan így küldte ahogy bemásoltam.
Erre most pár perce jött egy levél, most már németül:
"vielen Dank für Ihre Anfrage nach den Kontaktdaten des Mitgliedes xxx.
eBay hat konkrete Anhaltspunkte dafür, dass das Angebot in betrügerischer Absicht eingestellt wurde. Die Kontaktdaten führen in diesem Fall zu einer Person, die diese Transaktion offenkundig nicht getätigt hat.
Da eine Klärung des Sachverhalts durch eine Kontaktaufnahme nicht erfolgen würde, können wir Ihnen die hinterlegten Kontaktdaten nicht übermitteln.Wir bitten Sie um höchste Vorsicht, wenn es um die Bezahlung von Ware geht. Sehen Sie bei Zweifeln von der Zahlung des Kaufpreises ab.
Was können Sie tun, wenn Sie den Artikel bereits bezahlt haben?
Versuchen Sie umgehend, die Zahlung rückgängig zu machen:
- bei Zahlung mit Kreditkarte wenden Sie sich bitte an die Sicherheitsabteilung Ihres Kreditkartenunternehmens.
- bei Zahlung mit Scheck beauftragen Sie bitte Ihre Bank, die Zahlung nicht zu leisten.
- bei Zahlung durch PayPal beachten Sie bitte die Informationen zum Käuferbeschwerdeverfahren auf folgender Seite:http://pages.ebay.de/help/buy/protection-programs.html
- bei Zahlung per Überweisung informieren Sie sich bitte umgehend telefonisch bei Ihrer Bank nach einer Möglichkeit, die Zahlung zurückzurufen.
Hinweis:
Wenn es Ihnen nicht gelingt, die Zahlung rückgängig zu machen, empfehlen wir, bei Ihrer örtlichen Polizeidienststelle Strafanzeige zu erstatten. Geben Sie den aufnehmenden Beamten bitte die Bankdaten des Kontos an, auf das Sie den Kaufpreis überwiesen haben. Sie erleichtern damit die Ermittlungen der Polizei. Sollten Sie Strafanzeige erstatten, arbeitet eBay selbstverständlich mit den Polizeibehörden zusammen und unterstützt diese bei ihren Ermittlungen.Ich wünsche Ihnen viel Erfolg bei der Klärung des vorliegenden Sachverhalts und für die Zukunft ausschließlich positive Kauferlebnisse bei eBay.
Mit freundlichen Grüßen
Yasmin Adel
eBay-Plus Kundenservice"
Majd pár perccel később már ez:
"Nach der Prüfung aller Details dieses Falls wurde entschieden, keine Rückerstattung an Sie zu veranlassen."
Vagyis azt akarják mondani, hogy először hoztak egy végleges döntést, hogy partial refund jár, majd még egy végleges döntést, hogy semmi refund? A case-t nyilván lezárták..
Mit lehetne tenni?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Valaki segítene mit takar pontosan ez a változás? [link]
(#73447) ZsoltG60
Azért rakja spam -be, mert még nem tanítottad meg, hogy ez nem spam.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Topikgazda
válasz ZsoltG60 #73447 üzenetére
Levélküldemény az ajánlott 3290 Ft a megfelelően történő feladás 500 g-ig, de 250 g-ig 2385 Ft (elsőbbségi, ajánlott tértivevényes) felesleges csomag árral gazdagítani a Magyar Postát.
Az Összefoglaló 8. Az eBay-en történő eladásról néhány gondolat végén a szállítások is téma.
Outlook beállításainak témája kívül esik a látókörömből, mondjuk úgy szándékosan nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Eladó ASRock N68-VS UCC AM3 alaplap ajándék Athlon II X2 250 CPU-val, hűtővel!
- Playstation 5 FAT Digital Edition - 2025.12.17-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok!
- 2x8GB DDR4 3200Mhz SO-DIMM Kit
- 139centis LG uhd 4k smart LED tévé eladó.
- Eladó ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 alaplap ajándék Pentium G2030 CPU-val, hűtővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest