Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
...és ismét megtalált egy balf*sz.
árulok kábeleket, ember vett egy darabot. pár perce indított egy return requestet, hogy csak egyet küldtem, nem az összeset (17 db) 5 dollárért. válaszoltam, hogy csak egy darabot vett, nem az összeset.vajon ebből mi lesz?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
elektropocok
tag
Sziasztok! Valaki rendelt már csomagot Franciaországból? Ha igen akkor mi hozta Magyar posta vagy futár? Ha futár akkor melyik?
-
Topikgazda
-
elektropocok
tag
Lejárt szerkeszthetőség
Na már most csak annyi lesz,hogy Franciával Angolul beszélni,ez egy kicsit érdekes lesz
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz elektropocok #55816 üzenetére
(Szerintem) Kicsit elvontak, ha nem franciául szólítod meg őket, vagy nem tudom, hogy lehetne ezt megfogalmazni. Volt egy eladó termék, kellett volna róla még kép írtam az eladónak semmi válasz, lejárt az aukció, feltette újra, megint írtam neki, semmi, most megnéztem még nem járt le a termék, de levette az összes hirdetését, pedig 100%-os eladó....
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Ebayen nincs olyan, hogy bevásárlókosár? Mindent egyesével kell megvenni?
Pl.: Van egy adott eladó, akinek két különböző termékét szeretném megvenni. Hogy tudom megoldani, hogy csak egy szállítási költséget számoljanak fel?Köszi!
-
nagyúr
válasz Pszihonaranc #55818 üzenetére
az eladok legtöbbször csak megrendelés felvevők, ők nem is találkoznak a termékkel, így többnyire nincs értelme a kosárnak
ebay.co.uk-en van kosár, felhasználónév és jelszó ugyan az, mint a sima ebay-en
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
elektropocok
tag
válasz DJ. Ru$y #55817 üzenetére
Adok neki egy esélyt,bár ahogy sejtem franciául fog válaszolni. Mindenesetre azért köszönés után az első mondat. Nem beszélek Franciául. Beszélek google fordítóval,de annak nem lenne értelme. Ezt így ahogy van angolul leírtam neki szerintem világosan közöltem vele
Másik,hogy egyetlen egy figyelője vagyok az aukciónak,ha akarja akkor eladja nekem,ha nem akkor tovább hirdeti ez az ő érdeke is szerintem. Bár lehet ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Pszihonaranc #55818 üzenetére
Úgy, hogy írsz neki egy üzenetet, hogy te ezt és ezt megvennéd, küldené-e egyben, ha azt mondja, hogy igen, akkor megveszed a 2 terméket 2 szállítási költséggel, de ő refund-ként visszaküldi az egyik postaköltséget. Így szokták ezt lejátszani.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Balli
őstag
Meg vagyok már kavarodva, olvasok és hallok ezt is azt is: ha Törökországból (Ebay-en) rendelnék egy nagyobb értékű árut, akkor arra kell VÁM-ot, ÁFA-t ráfizetni?
Ugy nem EU tag még, de Törökország és az Európai Unió között 1996-tól elvileg működő vámunió vanAthens 2004
-
Topikgazda
Ne keverd a dolgokat, a Vámunió kedvezmény nem vonatkozik ÁFA fizetésre és a kereskedelmi forgalom (vásárlás) nem azonos a szabad forgalommal, ahol nem kell VÁM-ot fizetni.
Az összes Unión kívüli ország 6000 Ft-ig nem kell Áfa, a többi sávhatár mint az jobb oldali menü oszlop 2015-ös vámhatárok, vám nincs ha van vámunió, Áfa mindig van.[ Szerkesztve ]
-
sigyud
csendes tag
Vettem valamit Németországból az Ebay-en és ő a Hermes-el küldte el. Itt van Budapesten a nyomkövetés szerint, és elvileg nem tudták kézbesíteni. (itthon voltam többnyire, és semmi cetlit se kaptam)
A Hermes melyik magyar csomagküldővel van kapcsolatban, hol keressem a csomagomat?Hasonló kérdés KÍNÁBÓL is vettem valamit, a csomagra is fizettem 30dolcsit, és már rég Budapesten van az eladó szerint, de én semmit se kaptam róla kiküldték volna. (kb. jó másfél hónapja fizettem)
Ennek olyan regszáma van, amit a postai küldeménykereső nem ismer... Erre van ötletetek? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sigyud #55830 üzenetére
Kínából érkezett csomagod 99%-al a vámon csücsül és várja, hogy sorra kerüljön. Amennyiben nem kell nekik semmi extra adat róla, akkor vámkezelni fogják így és attól függően, hogy mennyi volt az értéke vámmentes vagy vámköteles lesz. Ha kell nekik a vásárlást igazoló számla, akkor keresni fognak téged levélben vagy emailben.
Hermes-t nem ismerem. Másik topikban láttam, hogy ő Hermes-el rendelt valamit. Írj neki privátot, hátha van ötlete.
⭐ Stella
-
TeebyKay
őstag
Nem tudom ide tartozik-e, de az ebaytől megkaptam a refoundot, a pénz átvándorolt a paypalomra, majd onnan a log szerint a kártyára. Na már most a kártyámra egy fillér se került, mit lehet ilyenkor tenni?
-
Topikgazda
válasz TeebyKay #55834 üzenetére
Ha vásárolsz és a kártyát használod 3-4 banki munkanap mire a bankod lekönyveli, visszafele is ugyanennyi, mivel most ünnep volt és a bankok 19-én könyveltek utoljára (a 18.--i akkor még be sem futott) és ma kezdték feldolgozni a tételeket lehet hogy 26.-án lesz a számládon. Türelem.
Ha valaki gyorsan akar hozzájutni a refundhoz, használja a Paypal egyenlegét fizetésre, már 18-án rajta lett volna. De nem véletlenül használjuk a kártyákat inkább. Valami hátránya legyen már.[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Azt jól látom, hogy ha csak EU-n belüli termékekre szeretnék szűrni, akkor nem lehet beállítani, hogy forintban mutassa az árakat? Csak a német vagy a brit oldalon lehet EU-s termékekre szűrni, ott viszont nem tudom kiválasztani, hogy milyen pénznemre konvertáljon, csak font illetve euró lehet.
-
Topikgazda
válasz KilgoreTrout #55840 üzenetére
Igen, így van.
-
Cimbooora
aktív tag
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy a hirdetéseimet, miért nem találom meg az ebay.fr, ebay.de ebay.it .... sorolhatnám, amely nem globális?!
Illetve mi lenne erre a megoldás, hogy lássam/lássák a vevők?
Előre köszönöm válaszaitokat!
Üdv! Máté -
Topikgazda
válasz Cimbooora #55842 üzenetére
Vannak alapfeltételek, aminek teljesülni kell:
Your listing must meet all applicable country policies.
You must have a verified PayPal account associated with your seller account.
Your listing must offer PayPal as a payment option.
You must have a Feedback score of 10 or more.
If you're listing on eBay.com or eBay.ca, your item's location country can't be the UK or Ireland.
Your item must be posted in an eligible category.
Ineligible categories include Video Games, DVDs & Movies, hunting knives, auto parts, and vehicles. Ezek nem lehetnek
You must offer shipping to the UK, Europe, or worldwide. Specifying shipping service to these areas is highly recommended, since listings without specified shipping may be moved to the bottom of Best Match search results.Ha ezek rendben, akkor a hirdetés Review your listing 3. oldalán be kell jelölni a nemzetközi láthatóságot. Fizetni kell érte. (Nekem UK regisztrációm van, de hasonló a választási lehetőség képe a többin is.)
[ Szerkesztve ]
-
Destructo
senior tag
Sziasztok !
Lehet hülye a kérdés ,de újabban eBayen csomag azonosítónak csak számokat kapok minden eladótól nem a megszokott csomag azonosítót. Hogy tudom ezt nyomon követni , mire véljem ezt?
Köszönöm a segítséget !
-
Topikgazda
válasz Destructo #55844 üzenetére
Free shipping és ilyesmi számok 44664044717, 44055429960?
Normál kínai postai azonosító, ez nem nyomkövetési szám, a borítékon csomagon rajta van, ha megérkezik tudod otthon azonosítani, illetve látod az eBay-n hogy tényleg feladta.
Mivel nincs külön beviteli mező ezért írják a tracking numberhez.
Ha van nyomkövetési az még mindig a RI470469865CN, RG...CN, RB...CN RJ..CN, RW...CN stb. formátumú. -
Topikgazda
válasz Cimbooora #55846 üzenetére
Mert nem jól keresed.
Soha nem fog megjelenni direktbe, ha nem a német oldalon regisztráltál.
Másrészt a német oldal alap kereső értelmezése az, hogy csak az azon az oldalon feltett hirdetések közt keres.
Ezt tudják a németek is és a Weltweit-n keresnek. Ha ezt, vagy Europa-t jelölöd látni fogod a hirdetést.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amit rendeltem az egyik ismerősömnek a Samsung Tab 3 ra kijelző védő üveget az sérülten, törötten volt a dobozban amit kicsomagolás után vettem észre. Az egyik sarka erősen törött. Ma hozta a postás. Mit lehet ezesetben csinálni? Sosem volt még ilyen, hogy valami sérülten érkezett volna meg...
Az ára 3,30 GBP volt free postával kínából.Előre is köszi a tippeket.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest