Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz SpaceKombajn #34451 üzenetére
Pedig nem az eBayra írtam, hanem általában
-
Frozzy
őstag
Jó estét..
hagy kérdezzem már meg, hogy ha ebay-n licitálok valamire. csak akkor kell kifizetni a licitált értéket ha lejárt az árverés és én nyertem meg igaz?? tehát bátran licitálhatok elvileg akármeddig nem ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
LÁZ
addikt
-
üszök
őstag
válasz Frozzy #34456 üzenetére
Persze. Az utolsó pár másodpercben is,csak gyors net kell,meg jó gép.
Én is szoktam venni mostanában licites cuccokat,de általában meg teszem amit nekem ér,nincs kedvem az éjszakát az Ebay előtt ülve tölteni. Ha enjoy-al kezdődik az èrtesítő levél akkor öröm.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
htc07
addikt
Én mégjobban szoktam, általában utolsó 2-3 másodpercben nyomom rá az aktuális licitre kb. pár dollárral többet (az aktuális licit és a termék értéke függvényében), nem egy cuccot kaptam már meg így kb. az ára negyedéért.
Mondjuk hozzáteszem, hogy ezek leginkább szerda-csütörtökön estefelé szoktak beválni, gondolom ilyenkor amerika még dolgozik, európa pedig már alszik. Hogy miért pont ez a két nap azt nem tudom, de ez a tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
Dani1988
csendes tag
Segítséget kérnék ismét!
Vettem egy oprendszeres (linuxos) DVD-t.
Item locationridgwater, United Kingdom
Ships to: Europe
aug13-án fizettem ki, aug14-én postázták.Estimated Delivery: Wed. Aug. 21 - Fri. Aug. 23
Tegyek panaszt full refund igényre? mert azért kínából a aug13-a körüli vásárolt cuccaim mindegyike már megérkezett
úgygondolom a +1 hetes várakozással igen kedves voltam az eladóval
[ Szerkesztve ]
-
Dani1988
csendes tag
válasz Winner_hun #34468 üzenetére
Mikor belemennék a
I haven't received my item yet
részbe:
If the item hasn't arrived by Aug 25, 2013, contact the seller to let them know.
Rámegyek erre: tovább, No, I want to contact the seller.
, itt már :Here's what you've told us so far:
You have not yet received the item
You paid on Aug 13, 2013How can the seller help you?
I want a full refund
I still want the itemPlease enter a phone number where we can get in touch with you.
Can we share your number with the seller?
Yes
NoSend a message to the seller with more details:
Note: If you decide to open an eBay Buyer Protection case, Customer Support may review messages between you and the seller to help resolve the problem.Ezzel írjak neki, vagy a másikkal, hogy egyik sincs köztük? (other-es opcio vagy mui)?
-
törölt tag
Mai napon volt egy vásárlásom. Terméket kiválasztva annak dollárban kifejezett összege alatt ott volt az approximately HUF is. Összeadva a termék árát a szállítással 13,963 HUF-t számoltam ($60.78). Ehelyett a PayPal 14,479 HUF-t fizettetett ki velem. Ez miért van? Nem lehetséges dupla konverzió? Csak egy kósza gondolat...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Melack #34471 üzenetére
Nem mondom, hogy sok, csak meg szeretném érteni. Ha azt mondod, ez a PayPal-nak megy, akkor oké. Viszont adtam már el angol eBay-en, akkor állítgattam pénzzel kapcsolatos dolgokat. Emlékek ködösek, de állítgattam olyan dolgot is, amit legközelebb csak 0.5 vagy 1 év(?) múlva enged újra módosítani. Nem lehet, hogy ki van választva a default angol font, én meg dollárban fizettem forinttal? Erre gondoltam mint dupla (tripla?) konverzió, vagy ez hülyeség?
(#34473) Dani1988
Ezt hol tudom megtenni? Milyen beállítások között lenne még érdemes körülnézni?[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
olyankor mi a teendő, hogyha open case-nél, amit azért nyitottam, hogy visszaküldjem az árut, az eladó csak terel, és mindig válaszol, de hülyeségeket. Hiába írom neki, hogy full refundot szeretnék, írja a hülyeségeket. Mikor fog közbe lépni az ebay?
-
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Ebay-en vásároltam egy cipőt 2013.05.16.-án ami 1 héten belül meg is érkezett, de alig használtam és már tönkre is ment (több helyen a varrás elszakadt). Nem tudom hogy vissza lehet-e kérni az árát, esetleg kicserélnék-e, egyáltalán mi ennek a menete.
Az eladó ITT ír a garancia/csere feltételekről, de nem tudok németül és most a google fordító sem segített hogy megértsem a lényeget.
Szóval a kérdésem annyi lenne hogy mi az amit tenni kell ilyen esetben és hogy mit ír az eladó pontosan a feltételekről?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Ha valamit veszek,akkor azért annyit fizetek amit a bank küld sms-ben ugye?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Hintalow
senior tag
Ha a paypal váltja a pénzt, akkor igen, mert akkor végig egy Ft összeg van jelen.
Ha a bankod váltja a pénzt, akkor nem biztos, mert pár nappal a vásárlás után könyvelik a tranzakciót, és addig elmászhat az árfolyam.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Dani1988
csendes tag
válasz SpaceKombajn #34451 üzenetére
Ahogy látom neked se nagyon akar megérkezni a csomid Angliából
-
Dani1988
csendes tag
válasz Winner_hun #34468 üzenetére
írtam neki, otherben, ha nem válaszol, mennyi időt adjak neki, amíg már vihetem case/dispute-ra?
-
-
Winner_hun
titán
válasz Dani1988 #34469 üzenetére
Mivel van még hátra idő a 45 napos ügy indításáig ezért elég ha az egyébnél írsz neki. Ha ott nem juttok megegyezésre akkor lehet tovább menni.
Látom közben így írtál neki. 2-3 napot várj vele szerintem. Munkanapok vannak, így esélyesebb hogy gyorsabban reagál mint hétvégén. Ha pénteken írsz neki akkor érdemes hétfő esti vagy kedd délig várni.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Dani1988
csendes tag
válasz Winner_hun #34499 üzenetére
Szal, pl. ha vagyok olyan, hogy kivárom max jövőhét péntekig, hogy ír-e, és ha nem, akkor már lehet vinni vitázni?
Vagy korábban is nyugodtan?
Am feljebb láttam, másnak se nagyon akart megjönni Angliából a csomija
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest