Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31301) akela91 válasza kaliber (#31300) üzenetére


akela91
addikt

Tudom, csak arra írtam, ha késik is sokat a csomag, több mint 35-40 napot, visszautalják pénzt, vagy küldenek újat. Olcsó termék + olcsó(ingyen posta), 2-4 hét.

(#31303) Zozzant válasza Enszuke (#31302) üzenetére


Zozzant
addikt

Szerintem nem reklám, hanem egy polcon lévő cucc a boltban, amiről leveszed, fizeted és viheted. (azaz nem egy hét múlva hozhatod ki a boltból...) Ha nem így van akkor oda kéne írni hogy "rendelésre".

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#31304) Sonitus válasza Zozzant (#31303) üzenetére


Sonitus
csendes tag

üdv,

kínából érkező csomagom trackingjében az áll, hogy tegnap dél óta vámkezelés alatt áll magyarországon. a csomag értéke ~24 USD, ingyenes szállítással, tehát 22 eur értékhatár alatt vagyok. kell most tennem valamit, vagy hamarosan csak' átengedik?

[ Szerkesztve ]

(#31305) Sonitus


Sonitus
csendes tag

bocsi, az előző nem válasznak indult :)

(#31306) kirkri válasza Sonitus (#31304) üzenetére


kirkri
addikt

Szinte biztos, hogy 1-2 napon belül átengedik.

21 éve a Prohardveren! ™

(#31307) bul07 válasza kaliber (#31298) üzenetére


bul07
nagyúr

Most nem azért de az eladók kb 1%-nál sincs kiemelve hogy hazánba mennyi idővel szállít, az hogy Free mögé oda van írva mondjuk 8-16nap még közzel se biztos hogy az magyar honra vonatkozik, így mi alapján itéled meg hogy betartja a válalt időt igen vagy nem
Általánoságban ír napokat főleg ha konkrétan nem írja hogy magyarisztánba menyi a szállítási idő, sőt ha levélben azt is írja hogy 16-20 nap az lehet munka nap is és ez már simán lehet egy hónapos szállítás

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#31308) tamas1985 válasza kaliber (#31298) üzenetére


tamas1985
aktív tag

Érdekes egy hozzáállás.
Azt értsed meg hogy nem rajta múlik ha rendesen feladja, pl amikor egy hetet ülnek rajta a VÁMon akkor mért azt a szerencsétlen eladót szivatod

(#31309) totyak


totyak
aktív tag

Ez az eladó már komolyan tiszta vicc. Sem a normál leveleimre nem válaszol, sem arra, amiben azt kérem, hogy törölje a vásárlást. De majd egyszer biztosan eszébe jutok és elkezd nekem sírni, hogy miért nem fizetek már hetek óta. Nem igaz, hogy az ilyen idiótákkal semmit nem lehet kezdeni.

(#31310) napocska2 válasza totyak (#31309) üzenetére


napocska2
senior tag

Sziasztok!
Ha már az értékelésnél tartunk, nekem is fejtörést okoz az utolsó szállítmányom. Rendeltem egy eladótól három terméket, köztük egy nyakláncot és egy karláncot, melyek külön voltak listázva, de a fénykép alapján a láncszemek passzolnak egymáshoz, emiatt is választottam ki őket. Rendben megérkezett a levél, azonban a nyaklánc teljesen eltérő attól, amit rendeltem.
Tudom, minden eladó írja, hogy ilyen esetben jelezzük a problémát, azonban az utolsó havi negatívjait olvasva elég sűrűn előfordul, hogy nem a megrendelt cuccot küldi, illetve elzárkózik minden megoldástól. Egyrészt se visszaküldeni nem akarom, másrészt attól sem lennék boldog, ha az árából visszaadna. Újraküldeni nyilván nem fogja, ha többen is panaszkodtak rá.
E hosszú bevezető után, ti mit tennétek? Levelezgetnétek vele egy darabig az ügyről vagy adnátok erre a láncra egy negatív értékelést?

(#31311) kaliber


kaliber
aktív tag

(#31303) Zozzant

Szerintem is ez a lényeg tehát amikor egy-két nap után ebayen úgy jelzi nekem, hogy feladva a csomag (ha szigorúan vesszük) átvert mert a legtöbbje még akkor rendeli meg a nagykerből a terméket amit én előre kifizettem.

(#31307) bul07
Saját tapasztalat alapján itélem meg, a zöme ideér 15-20 napon belül akkor a többinek is ide kéne érni ennyi idő alatt ilyenkor a szállítási időre max. csillagot szoktam adni akkor vagyok maximálisan elégedett, mert ugye ezzel a csillagozással a vevői elégedettséget mérik.

(#31308) tamas1985
Szerintem meg azaz érdekes hozáállás ha valaki megkapja x nap után a csomagot amit jó előre kifizetett és örül mint majom a farkának és adja az öt csillagot mindenre (a leírásnak megfelelt-e a termék, az eladó kommunikációja, mennyi ideig tartott a szállítás, mennyibe került a szállítás)
holott szerintem azaz alap, hogy amiért fizetsz megkapod, az ebay pont ezért találta ki ezt a plusz értékelési rendszert (amit egyébként senki sem figyel szerintem) egyébként ha létrejött az üzlet pozitívat szoktam adni pontosan idáig egyszer adtam semlegest tavaly nyár óta, egynek negatívot akartam adni olyan szinten húzta az időt csak kifutottam a 60 napból, de szerencsére a pénzt (hála a PP-nek) nem tudta lenyelni.

Akkor te öt csillagot adsz mindenre ha 40. napon kapod kézhez a terméket a pecséten látszik hogy a megrendelés után két hétre rá adták fel, ja és akkor is ha az eladó az érdeklődő emailre 3nap múlva válaszol?

Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)

(#31312) TaaT válasza kaliber (#31311) üzenetére


TaaT
veterán

"Akkor te öt csillagot adsz mindenre ha 40. napon kapod kézhez a terméket a pecséten látszik hogy a megrendelés után két hétre rá adták fel"

És te hány csillagot adsz ha kifizetés másnapján feladott csomag 40. napra érkezik meg? :)

Give them hell Ukraine!

(#31313) kaliber válasza TaaT (#31312) üzenetére


kaliber
aktív tag

A szállítási időre tőlem már nem kap öt csillagot.

Mint ahogy nézem nem csak tőlem, mert általában az a legkevesebb pontszámú az eladóknál.

[ Szerkesztve ]

Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)

(#31314) tamas1985 válasza kaliber (#31311) üzenetére


tamas1985
aktív tag

Igen akár 40 napra is megadom, sőt többre is.
Mint ahogy mondtam rengeteg olyan körülmény van amivel nem tud mit kezdeni pl ami nem is olyan régen volt hogy több tízezer küldeményt fordítottak vissza maguk a kínaiak, ezért nem hiszem hogy őt kéne "büntetni"
Részemről itt lezártnak is tekintem ezt a meddő vitát.

(#31315) kirkri válasza kaliber (#31311) üzenetére


kirkri
addikt

Szerintem ezt nagyjából rövidre is zárhatjuk, mert lehetetlen téged meggyőzni. Mondanám, hogy szíved joga olyan értékelést adni, amilyet akarsz, de a hasonló gondolkodású vevők valóban kihatással vannak a többi magyar vásárló megítélésére. Saját magam is problémás vásárlónak tartom, de soha nem vagyok inkorrekt.

21 éve a Prohardveren! ™

(#31316) bul07 válasza TaaT (#31271) üzenetére


bul07
nagyúr

Én is gondolkoztam már ilyen autós kamerákon van egy jó youtube csatorna sok ilyet teszteltek
Techmoan csatornája
Én ezzel szemeztem de mikkor megláttam milyen felvételt készít hát... , le is tetem róla

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#31317) faresz5 válasza bul07 (#31316) üzenetére


faresz5
senior tag

$60-80 tól kezdődnek a hsaználható kamerák, a többi csak interpolált(szoftveres nem valódi felbontású) szar.

(#31318) faresz5 válasza kirkri (#31315) üzenetére


faresz5
senior tag

Ezt hívják kicsinyes bosszúnak, magyar mentalitás nem lehet vele mit kezdeni.
Én ha 45 napra is jön meg a csomag,de megjön és 2 héttel után adták is fel(ami ritka, mert rákérdezek,van-e raktáron, és nem szoktak hazudni),akkor is max csillagot adok, ezzel megőrizve a jó viszonyt, volt, hogy azért tiltottak el, engem, mert refundot kértem egy $28-s tételre,(normálisan, udvariasan, kivártam a 45 nap után a 2hetet is ahogy kérte) pedig soha nem kaptam meg. (többet az adott eladónál nem tudtam azzal a nickel vásárolni, sőt a legközelebbi vásárlásnál(másik nick,de paypal, ill címre emlékezett, pedig 2hónappal később történt, vagy volt neki szűrő programja.) nem küldte el amit kifizettem(trackinges csomag lett volna)-> szintén refund). Kis kínaiak hamar besértődnek, még ha nincsen igazuk akkor is.

(#31319) Balázs1986


Balázs1986
addikt

Ha az elado a pecset szerint is ket hettel a rendeles utan hajlando postazni, az szerintem se dicseretes. Mondjuk magaval b.szik ki, mert annal kevesebb az esely a 45 napon beluli erkezesre.
De ha o idoben, nehany napon belul postaz, tenyleg nem korrekt hibaztatni. Abba kell belegondolni, hogy mekkora tavolsagbol jon a csomag, hany atadasi ponton megy at, van ahol ra is ulnek bevarni hogy felhalmozodjon egy "fuvarnyi" aru adott iranyba. Ez nem az elado hibaja, ez igy mukodik.

faresz5: Ettol a magyar mentalitas dumatol akar hanyszor hallom felall a hatamon a szor. Nem tudom, merre jartal eddig eleted soran, de inkorrekt emberek mindenhol vannak. Nem ertem, miert kell minden negativ vonast magunkra huzni.

[ Szerkesztve ]

(#31320) TaaT válasza bul07 (#31316) üzenetére


TaaT
veterán

"Én ezzel szemeztem"

Nagyon túlárazott a minőségéhez képest, nézd meg ezt, kb ugyanannyiba kerül ;) [link]

Give them hell Ukraine!

(#31321) axioma válasza TaaT (#31320) üzenetére


axioma
veterán

Ebbol mi a fontos, DVR GS1000 addig OK, de a VSB is kell? Vagy mi alapjan keressek?
Egyszer a ferjem akart, de nem volt idom meg lelki erom belemenni a valogatasba, ha mar van kesz tapasztalat, akkor viszont raszannam... esetleg kozvetlen ebay vagy mas link ha van, azt megkoszonom.

(#31322) TaaT válasza axioma (#31321) üzenetére


TaaT
veterán

Rengeteg féle belsővel készülnek ezek a kamerák és kívülről tök egyformák, csak a jobb fajtából van több mint 20verzió... Ezek között is vannak minőségbeli különbségek de már egy egész JÓ minőségi szintet képviselnek az autós menetrögzítők között. Ennél a típusnál aranyszabály hogy ha nincs benne GPS (nem, nem a G-sensor) akkor az gyenge minőségű (a legtöbb ilyet amúgy GS1000C néven árulják)

80$-tól már van az ebay-en olyan amit úgy hirdetnek hogy van benne GPS és a jobb Ambarella chip-el szerelik, ha leírás megfelel a valóságnak akkor jó vételek [link]

Gondolkoztam már hogy kéne nyitni egy ilyen autós menetrögzítős topikot itt a PH-n...

Give them hell Ukraine!

(#31323) Avicularia válasza axioma (#31321) üzenetére


Avicularia
veterán

Az enyém is gs1000 és sz@r. Pedig néztem valami videót, ott egy fake-et teszteltek, az nem tudta a mozgásérzékelős bekapcsolást és az automata elmentést ha bizonyos G hatás éri a kamerát. Amit rendeltem az tudja mindkettőt, szóval vannak még ennél is sz@rabbak.

(#31324) axioma válasza TaaT (#31322) üzenetére


axioma
veterán

OK, koszi a kiegeszitest. A gps-t nem vagom igazan, mihez kellene egy ilyen kutyuben... de az gyanus volt, hgoy nem ugyanaz van a belsejeben az azonos nevueknek, mar csak az arak szorasabol is.
Nem kellene jo, csak ne legyen hasznalhatatlan. Azt mondjuk nem ertem, mire jo interpolalt kepet lementeni... mentse nyersen, aki akar interpolaljon.
Sztem ha ilyen jo infoid vannak, akkor egy combos elso hsz-szel vagy logout bejegyzessel el lehetne inditani, aztan kiderul, mi elsz belole.

(#31325) Avicularia válasza axioma (#31324) üzenetére


Avicularia
veterán

Itt egy teszt, elég ratyi minőség, de ha neked mennek a semminél azért jobb.[link]

(#31326) axioma válasza Avicularia (#31325) üzenetére


axioma
veterán

Koszi, ez hasznos!

(#31327) semetka


semetka
őstag

Sziasztok.
Új vásárló vagyok még eBay-en ezért kellene egy kis segítség.
[link]
Erről a termékről lenne szó. A szállítással kapcsolatban lenne kérdés.
Van a standard meg az expedited. Én az olcsóbbikat szeretném. Leütéskor fogom kiválasztani melyikkel kérem?
Előre is köszi a segítséget.

[ Szerkesztve ]

==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

(#31328) tamas1985 válasza semetka (#31327) üzenetére


tamas1985
aktív tag

Igen

(#31329) kaliber válasza faresz5 (#31318) üzenetére


kaliber
aktív tag

Egyik szavaddal ütöd a másikat a hsz. elején még inkorrektségről írsz, utána meg panaszkodsz, hogy ok nélkül besértődött az eladó és tiltott téged.
Erre csak azt tudom írni (közel a 100 tranzakcióhoz) engem még nem tiltott senki sem pedig szerinted inkorrekt vagyok :N

Szerintem azaz inkorrekt aki ok nélkül ad minősitést pozitívat vagy negatívat, ja és aki besértődik azon, hogy valakinek más a véleménye.

Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)

(#31330) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Nekem tegnap jött egy pár dolláros cucc, 38. napra, ráadásul nem ilyen színűt rendeltem, így adtam egy semlegest, mert nem akartam véletlenül case-t nyitni, erre ma már küldte volna a refundot csak módosítsam. Most nem tudom, hogy pár dollárért megéri-e, vagy hagyjam úgy. Én átnézem az eladók értékeléseit, és én se szeretném, hogy egy megbízhatatlan eladótól rendeljek, akinek az ilyenek miatt nincs negatív értékelése, de lehúzni se akarom nagyon emiatt, és rontani a bizniszét.

Szerintetek?

[ Szerkesztve ]

(#31331) maathe


maathe
senior tag

Mennyire volt hiba eladni egy digitális terméket egy ma regisztrált usernek, aki úgy fizetett, hogy csak akkor kapom meg a pénzt, ha neki tetszik a dolog. Úgy érzem ebből gondok lesznek és csak leakar húzni. Ki lehet valahol kapcsolni ezt a fizetési lehetőséget?

(#31332) axioma válasza kaliber (#31329) üzenetére


axioma
veterán

Na most mar csak a miheztartas vegett: egyertelmuen le van irva az ebay-en, hogy a _feladas_ sebesseget kell ott pontoznod, es semmikepp sem a megerkezest (ahol feladas = postai adat, nem pedig az ebay-en bejelolve). Masreszt meg az ugy nagyon nem igaz, hogy ha az egyik ide tud erni 20 napon belul, akkor a masik is ide tudna, csak az elado tehet rola, ha nem. Nekem jott mar 61 napra olyan, amit masnap mar feladtak. Jott 2 hetre olyan, amin 6 napot ultek, azonos eladotol (kulonbozo eladonal meg ugye az is nagyon szamit, hogy Kinan belul hol ul a kis kinai).

Szoval szerintem gondold mar at, hogy melyik iranyban is all fenn az "Egy hulye? De hat mind szembe jon!" effekt.

(#31333) tamas1985 válasza maathe (#31331) üzenetére


tamas1985
aktív tag

milyen digitális termékről van szó?

(#31334) tamas1985 válasza SUPREME7 (#31330) üzenetére


tamas1985
aktív tag

Szerintem fogad el a refundot ha annyira nem gáz amit kaptál, és örülj az ingyen boltnak:)

(#31335) axioma válasza maathe (#31331) üzenetére


axioma
veterán

Legutobbi tudomasom szerint az ebay-en elvben tilos az olyan aru eladasa, ami nem fizikailag erkezik. A valosagban persze elofordul, ott igyekeznek "kreativan" fogalmazni, hogy igy is, ugy is lehessen erteni, mindenkinek ahoyg neki kell.
Aztan lehet, hogy nem minden orszagra vonatkozik, akkor bocs. De nemet es angol is mintha lett volna ilyen pedig...

(#31336) Otisz


Otisz
őstag

Sziasztok!

Én is régi ebayes vagyok, ellenben most olyan terméket szeretnék vásárolni, amit kis hazánkba nem küldenek. Kinti ismerősöm meg nincs. Ilyen ügyben tud valaki segíteni?
Amit venni szeretnék, az itthon is kapható, na de az ára! :Y

(OO[IIII][IIII]OO)

(#31337) TaaT válasza axioma (#31324) üzenetére


TaaT
veterán

A GPS-t azért említettem mert ebből a típusból GPS-el rendelkező, és közben gyenge video minőséget produkáló kamerát még nem láttam :)

Ezt Pl.: 40$-ért vettem (de refundolt 50%-ot az eladó mert van egy karc a lencsén) [link]

Amúgy elkezdtem írni a kamos fórum első hozzászólását. :))

Give them hell Ukraine!

(#31338) Otisz válasza TaaT (#31337) üzenetére


Otisz
őstag

Nagyon jó felvételt készít!
Linket lehetne kérni, hogy kitől vetted? :R

(OO[IIII][IIII]OO)

(#31339) axioma válasza TaaT (#31337) üzenetére


axioma
veterán

Ja, akkor az csak egy egyiranyu okolszabaly... igy mar ertem. Na de a gps meg feleslegesen dragit, inkabb azt kene tudni akkor, hogy mi az az osszetevo, ami okozza a josagot kozvetlen.
Bar en suket es vak vagyok, foto-mp3-video szintjen igen kevesse tudom megmondnai, hogy jo-e valami vagy rossz, mondjuk egy autos eseten pont az hogy hany meterrol olvashato a rendszamtabla az objektive is kiertekelheto, es raadasul szamit is.

[ Szerkesztve ]

(#31340) TaaT válasza Otisz (#31338) üzenetére


TaaT
veterán

K6000 dvr és X3 dvr néven árulják ezeket az ebay-en, eladót inkább nem írok :B

axioma: "inkabb azt kene tudni akkor, hogy mi az az osszetevo, ami okozza a josagot kozvetlen."

Elsődlegesen a chip (meg pár apróság), ellenben ha nem kell a GPS de számít a jó képminőség = [link] (vigyázat, ebből is van olcsó és gagyi minőségű)

[ Szerkesztve ]

Give them hell Ukraine!

(#31341) faresz5 válasza kaliber (#31329) üzenetére


faresz5
senior tag

1."Ezt hívják kicsinyes bosszúnak, magyar mentalitás nem lehet vele mit kezdeni"
Elején általánosságban beszélek, megemlítettek valahol is, hol a nicked, neked címeztem a hozzászólást, nem? -> Nem

2.A végén meg az én tapasztalataimról beszélek -> Ha a szövegkörnyezetből nem jöttél volna rá és nem mondtam,hogy inkorrekt vagy(hol olvastad), hanem a mentalitásodat méltattam (ill ezt is általánosságban)
Tudod, van egy mondás, akinek nem inge nem veszi magára(különösen ha általánosságról van szó )

Ha így folytatod, hamarosan téged is lefognak tiltani bizonyos eladók. Ez csak egy tanács, valaki más kárán szeret tanulni valaki meg makacskodik és a saját kárán szeret, döntsed el Te melyik vagy :P

(és ebben semmi rosszallás személyeskedés nem volt, nem úgy mint a Te hozzászólásodban)

ui: Kérlek tanulj meg mondatot értelmezni, ha még nem sikerült térj vissza az iskolába ahol ezt tanítják, vagy ha most tanulod figyelj oda jobban.(na ez a személyeskedés, látod a különbéget) -> ez csak egy példa volt, hátha könnyebben megérted.(ha ezt sem érted, nem lehet rajtad segíteni sajnos)

(#31342) Sakab


Sakab
senior tag

Sziasztok tudnátok abba segíteni hogy találtam egy kínai converse cipőt a vaterán. Tuti hogy ebay-es és kínai de az Istennek se találomvalaki esetleg nem tudja hogy hol találnám meg ezeket?


[link]

(#31343) pepe091 válasza Sakab (#31342) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Ebayen nem találtam pont ezzel a képpel, legalábbis a google nem találta, viszont itt ugyan ez van ezen a szép kici ócó kínai oldalon, lehet innen rendeli.

(#31344) kirkri válasza Sakab (#31342) üzenetére


kirkri
addikt

Korábban tele volt az eBay velük, aztán egy ideje eltűntek. Szerintem a kínai kormány hamisítás elleni akciójának köszönhetően.

21 éve a Prohardveren! ™

(#31345) bul07 válasza TaaT (#31337) üzenetére


bul07
nagyúr

Majd linkeld ide is ha megnyílt hogy menteni tudjam

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#31346) TaaT válasza bul07 (#31345) üzenetére


TaaT
veterán

:R [link]

Give them hell Ukraine!

(#31347) Sakab válasza pepe091 (#31343) üzenetére


Sakab
senior tag

Hu ez az nagyon köszönöm már csak az a kérdésem hogy egy ლ hány dollár? :D vagy eggyáltalán milyen pénznem, ill hogy tudok innen rendelni? Sima paypall os acc al betudok ide is regelni mint az ebay-re?

NA a pénzt megtaláltam: grúz lari ლ GEL jelenleg 137Ft de még eddig regisztrációt nem találtam :C

[ Szerkesztve ]

(#31348) kirkri válasza Sakab (#31347) üzenetére


kirkri
addikt

Lap alján látod az elfogadott fizetési módokat, PayPal nincs benne.
Bízom benne, nem gondolod komolyan, hogy bármilyen noname honlapról hajlandó vagy vásárolni? :F
Az alap, hogy értsem teljes egészében, hogy mit is írnak például a vásárlási feltételeknél.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#31349) pepe091 válasza Sakab (#31347) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Fogalmam sincs, de én sem vásárolnék innen, csak írtam, hogy egyedül itt van ez a kép, kínai forrássból.

(#31350) Sakab


Sakab
senior tag

Jogos :( pedig nagyon jó árakon vannak termékek :(( más hely esetleg ami megbízhatóbb? :F

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.