Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonitus
csendes tag
üdv,
55 dollárba (+17 shipping) kerülő amerikából rendelt cipő ugye még a vámmentes kategóriába tartozik? Ha jól tudom, 45 eur az értékhatár, amibe még épp belecsusszanok.
-
Sonitus
csendes tag
üdv,
remélem jó helyre írok
fülhallgató vásárlással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Tervezek venni egyet, ami itthon 14-16ezer körül mozog, de UK ebayen meg lehet szerezni 8-9-ért is. Az eladónak 221 adásvételből 100% pozitív, és az értékelései között a megcélzott füles is szerepel - LINK
Egyszer már befürödtem ilyennel, igaz az kínából jött, és a magyar ár harmadáért, de akkor is...
Szerintetek?
-
Sonitus
csendes tag
-
Sonitus
csendes tag
bocsi, az előző nem válasznak indult
-
Sonitus
csendes tag
üdvözlet.
május nyolcadikán rendelt csomag USPS nyomonkövetésében lassan két hete ez áll:
Depart USPS Sort Facility
May 10, 2013
LOS ANGELES, CA 90009szerintetek várjak még a csomag érkezésére, vagy kezdjem el bszogatni a drága magyar postát?
-
Sonitus
csendes tag
sziasztok!
még mindig járok/érdeklődök a rohadt csomagom után, de már kezdek kifogyni az ötletekből.
8.-án adtak fel nekem USA-ból egy csomagot First Class Internationalként, tracking számmal. Az utolsó infóm, ami benne van ebben a trackingben, az a következő:
Depart USPS Sort Facility, May 10, 2013, LOS ANGELES, CA 90009
Ez már lassan 3 hete volt, és azóta sem kaptam semmit. Drága magyar postának írtam emailt (három munkanapja nem válaszoltak) hívtam őket (persze két napig kellett próbálkozni, mert első napon délután 4kor, 30 percig tartottam a telefont és egy nyomorék ügyfélszolgálatos sem volt elérhető), és a kedves kollega azt mondta, hogy nincs semmi infojuk ezzel a követési számmal semmilyen csomagról. WTF?
Mit tudok még tenni? USPS-szel próbálok most kapcsolatba lépni, de a form ami a weblapjukon van, csak USA addressel küldhető el, e-mailt meg sehol sem találok...
-
Sonitus
csendes tag
válasz tamas1985 #31817 üzenetére
hát, first class csomagról van szó, elég nagyot csalódnék a USPS-ben is, ha az USA-ból kilépve felőlük akár köddé is válhatna
Bemegyek majd a helyi postára is, hátha... bár oda nem fűzök sok reményt.
Akinek még van ötlete, tapasztalata ilyennel kapcsolatban, az írhatna még
[ Szerkesztve ]
-
Sonitus
csendes tag
üdv,
korábbi történetem folytatódik
szval usaból május 8-án feladtak nekem egy trackingelt csomagot, amiről semmi info május 10.-e óta, mióta elhagyta los angelest. hívtam postát, diktáltam trackinget, azt mondták nincs náluk regisztrálva ilyen szám. írtam az eladónak, azt mondta hogy kapcsolatba lép a USPS-el, hátha. Ez egy hete történt, semmi reakciót nem kaptam. Aztán pénteken ráírtam, hogy valszeg elveszett a csomag valahol, s mivel nekem fontos lenne még a hónapban kézhez kapni, mi lenne ha újraküldené nekem a csomagot, normális postaszolgáltatással, amit háztól-házig lehet trackingelni, és mivel ez sem az én, sem pedig az ő hibája, a dolog felét állnám.
Szerintetek ez mennyire reális kérés? Ha nem kapok 1-2 napon belül választ, nyithatok rá egy caset?
-
Sonitus
csendes tag
válasz randras #32089 üzenetére
igen, látom azt is, amiket én vettem tőle.
9600 üzletből egyébként 99,4%-os pozitív értékelése van, és máskor is üzleteltem már vele sikeresen. Csakhát 5 napom maradt caset nyitni, és hoppon nem akarok maradni.
mindenesetre ha reggelig nem kapok választ, akkor megsürgetem egy case-el
köszi a tanácsot!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lexus, Toyota topik
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest