Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Lenne egy kérdésem: a shipping-et akkor kell kifizetnem amikor megkapom a csomagot vagy előre is ki tudom?
-
maathe
senior tag
Amúgy az eladók többsége miért azzal a Hong Kong postával küldi? Még akkor is ha Kínában laknak.
-
maathe
senior tag
Júl. 29-én rendeltem 2 pakk cable drop-ot, 31.-én adta fel a serác és ma megjött. HK postával jött. Azért nem gondoltam volna hogy ilyen hamar itt lesz.
-
maathe
senior tag
Már lényegtelen, sry
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Ha Angliából vennék egy iPod Nano-t (~40k), akkor 100% hogy nem vámolnák meg?
-
maathe
senior tag
Ilyenkor már elkezdődött "a karácsonyi szállítási idő"? Igaz nem eBay, de várok egy elég nagy értékű csomagot. Erről az oldalról már többször is rendeltem, 1-2 hét alatt megszokott jönni viszont ennél a rendelésnél pénteken lesz meg a 3 hét a feladástól követően. Mondjuk az oldal max 30 calendar day-t ígér szállításnak, de én eléggé parázok, hogy valami történt. Esetleg lenyúlták stb. Már csak abban bízok, hogy a karácsony miatt kicsit lassú a szállítás. Amúgy amcsiból jön USPS-sel, tracking numbert nem szoktak adni, de ennek ellenére nekik rendelkezésre áll vagy mindenképp anélkül adják fel? Egy elég nagy bolthálózatról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Sale date: 11/07/11
Sale date: 11/21/11Az egyik pénteken, a másik pedig ma jött meg. Mindegyiket Kínában adták fel. Azért annyira nem lassult le.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
A 60 napnál régebben vett cuccokat nem lehet visszakeresni? Kb. 1.5 éve rendeltem egy elég jó minőségű tokot amiből szeretnék még venni, de a purchase history-ba nem tudom megnézni.
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #18486 üzenetére
Nem figyeltem eléggé, köszi
-
maathe
senior tag
Március elsején rendeltem Hong Kong-ból. Van még esély, hogy megjön?
-
maathe
senior tag
Bár nem eBay, de nem találtam jobb helyet. Rendeltem cuccokat Amcsiból és kaptam hozzá trackinget CG*********US formátumban (USPS). Ez csak az USA-n belül fogja követni?
-
maathe
senior tag
válasz Winner_hun #21356 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy mindenképp átmegy a vámon, de eléggé lehet növelni az esélyeket.
-
maathe
senior tag
válasz creative24 #21376 üzenetére
Szerintem teljesen jó, kb. 2 hét alatt itt van a csomag.
-
maathe
senior tag
válasz zsoltl #21382 üzenetére
Van egy oldal ahonnan már jó párszor rendeltem ruhákat (USA). Ma kaptam egy ilyen vámos papírt, hogy küldjem el nekik a számlákat. Nem értem, hogy miért kérik, amikor a dobozban van számla + a dobozon van egy matrica, amin rajt van az összeg és a doboz tartalma.
Ennek ellenére miért kérték?
Ma elküldtem nekik a PayPal-os tranzakcióról készült screent, plusz a rendelésről is csináltam egyet. Mennyi idő míg megkapom?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
167$ értékben rendeltem, viszont a vámérték 'csak' 140$. Hogy van ez?
-
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
Melyik eladótól érdemes pendrive-ot venni? Olyan kellene ami tuti nem kamu.
-
maathe
senior tag
Ha a vámkezelés bekéri a számlákat, akkor kb. mennyi idő míg megkapom a csomagot?
-
maathe
senior tag
Ez a 3. eset, hogy bekérik, eddig simán kihozták mindig, persze ekkor is kellett fizetnem pluszba. Mindig küldenek egy levelet, hogy kérik a számlákat, ilyenkor elküldöm nekik a PayPal-osat illetve az oldalról (nem eBay) az Order details-t. Eddig kb 2-3 nap alatt megjött, most meg már 2 hete ott van. :S
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Mivan mostanában? 6.-án rendeltem Angliából (Guisborough, United Kingdom) egy adatkábelt iPhone-hoz, de még mindig nem jött meg. Amcsiból is rendeltem dolgokat 2 hete, még azoknak sincs semmi nyomuk pedig ennyi idő alatt megszokott jönni. Az egyik csomagom legalább már az országban van, de lassan 3 hete a k*rva vámosok ülnek rajta, mit tudok ezzel tenni? Olvastam, hogy mailre nem válaszolnak és közvetlenül telefonon nem lehet b*szogatni őket.
-
maathe
senior tag
Valaki vállalná azt, hogy elad nekem egy bizonyos tárgyat eBay-en? Valaki olyat keresek már régebb óta adogat el dolgokat. Természetesen nem ingyen kérném ezt a szolgáltatást
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
November elején rendeltem Angliából és Amcsiból 1-1 dolgot, viszont ezek közül még egyik sem jött meg. Nálatok időben érkeznek a csomagok mostanság?
-
maathe
senior tag
válasz maathe #26836 üzenetére
Az USA-ból rendelt csomag pont ma jött meg, a másik esetében pedig írtam az eladónak a tracking miatt és ezt írta vissza:
Hi
Thank you for your email.
I have just checked our records and your item was dispatched on 6TH therefore we would have expected you to have received it by now. As its been over 10 days I will contact Royal Mail to start a claim for the lost items and in the meantime I can dispatch a replacement item to you or if you wish issue you with a refund. If you would like to receive a replacement please confirm your delivery address.
Az utolsó mondattal kapcsolatban, lenne kérdésem, mégpedig az, hogy hol kéne igazolnom a szállítási címet?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Két napja sikerült eladnom valamit Vaterán. Az illető nem írt, hogy elkérje az utaláshoz szükséges adatokat, illetve egy üzenetemre sem reagál. Ilyenkor mi van?
Adatokat nézve:
Felhasználó: e2cgtn(0) regisztráció nélküli vásárló - ideiglenes név
Angol hangzású név yahoo.co.uk-es mail címmel.
Nem létező utca Miskolc-on belül.[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Még november elején rendeltem egy Angliából. Ez azóta sem jött meg, kb. a 40-ik nap körül indítottam egy dispute-ot, semmit nem történt, aztán 1-2 nap múlva ment a claim. Azóta sincs semmi. Mit kellene még tennem? Ez az első ilyen ügyem.
-
maathe
senior tag
válasz kaliber #27121 üzenetére
Írtam, hogy nem kaptam meg és refundoljon. Erre azt írta vissza, hogy erősítsem meg a szállítási címet, hogy biztosan jó-e és küld egy újat, azóta semmi.
Ezt már megtettem eBay-en is még a dispute előtt, és ugyan ezt írta.
Már észrevettem, hogy december 29-ig kell válaszolnia, szóval akkor várok
-
maathe
senior tag
Rendeltem pár dolgot Ultra-Case-ről és MP4nation-ről. Ezek mind Kínában vannak és a héten lettek feladva a csomagot. Ezek elhagyják az országot a kínai újév előtt?
-
maathe
senior tag
Tesóm rendelt egy komplett házat a telefonjához Angliából ami ma meg is jött neki, de azt mondta, hogy az egész össze vissza van hajolva, meg van kopva stb.
Ilyenkor mi a teendő? Dispute?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest