Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31200) axioma válasza SUPREME7 (#31161) üzenetére


axioma
veterán

Ket oram van az ebay-rol, meg a gyerekeknek is 2x2.
Az egyikemhez ilyen eleve kuldtek potelemet, es kellett is par honap mulva. Az a bajom vele, hogy az a military tipus szovetszeruen fonott muanyag szijjal, ami kicsit neha idegesit, szurkal. Na meg az nem szepsegdijas, inkabb sportos cucchoz illik (de megne'ztek mar rajtam, 6-7 dolcsi korul vettem, ahhoz kepest jo). Pontosnak eddig pontos volt, lemerules kivetelevel persze (bar akkor megallogatott latvanyosan). A masik ilyen, ellenben az eredetileg megvett termeklapon anti-allergenesnek irt fem oraszija az en boromet sajnos kiuti. Pedig amugy nagyon jo lenne, pontos is.
A lanyok nagyon gagyi (ertsd, <2 dolcsi) oraja tonkrement, beparasodtak, amikor a nagyszulokkel voltak es Balcsiba martottak (nyilvan ha igaz lett volna az "alap" wr, inkabb cseppmentes, ezt akkor se birtak volna). A mostaniakat annyira regota nem hordjak (ez 3-4 dolcsi kozotti), hogy arrol nem tudok mit mondani.
Egyebkent a kinezett orara, ha van licitben is es nem surgos, nezz egy "completed listings"-et, mert hihetetlen mennyisegu orat licitaltatnak nagyon alacsony artol, es ha nem annyira kelendo, ugy latod hogy licitben kb. mennyiert realis elvinni. En azt nem ertem, hogy tobbszaz ora per 3 nap hova fogy el (mert sok 1 centes/pennys aukcio megy minimalar nelkul, de amiket neztem, nagyon ritkan allnak meg 2-3 dolcsi korul -- ami meg me'g vicc, nem ritka hogy a mellette levo buy it now ar fole is megy...)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.