Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17784) tibz03


tibz03
őstag

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Angliában vagyok, olykor-olykor szoktam az eBay-en keresztül vásárolni ezt-azt, eddig semmi gond nem volt.
Pár napja licitáltam egy karórára, amit végül megnyertem, de nem fizettem ki azonnal, mivel nem volt akkor rá keret. Megírtam az eladónak is, hogy csak pár nap múlva tudok fizetni, írta, hogy nem gond.
Csakhogy közbejött egy olyan dolog, ami igazából a végeredmény szempontjából minden bizonnyal lényegtelen, de azért megosztom: rátaláltam ugyanarra az órára boltban kb. 70%-os áron. Na most ide jöhetne az is, hogy kiraboltak, vagy közbejött valami életbevágó, és másra kell a pénz... a lényeg az, hogy nem akarom megvenni már az órát, annak ellenére, hogy licitáltam rá, és megnyertem.

Kérdésem: milyen következményei lehetnek annak, ha elállok a vásárlástól? Az oké, hogy kapok egy negatív véleményt az eBay-en, ezzel nincs is gond. De ennél tovább mehet az eladó? Igazából nem hatalmas összegről van szó, ~110 font. Kétlem, hogy ennyiért beperelne. De joga van hozzá? Én a helyében felhúznám magam egy kicsit, aztán nem foglalkoznék tovább a dologgal, meghirdetném újra a terméket. De nem biztos, hogy más is így gondolkodik.
Amikor megírom neki, hogy elállok az üzlettől, mire hivatkozzak? Megmondjam neki az igazat, hogy láttam a terméket máshol jelentősen olcsóbban?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.