Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18151) faresz5 válasza HXY (#18150) üzenetére


faresz5
senior tag

OFF:
25$-ért 32gb-s kártya lol:) persze,hogy hamis, ahogy a ruha is. Megnézed mennyibe kerül az adott gyártó honlapján és lehet egyeztetni,hogy hamis vagy nem. Ha fele annyiba kerül, lehet bármi a képen, lehet bármi a leíráson, akkor is hamis terméket fogsz kapni.Ezen kívül érdemes megnézni vásárlás előtt,hogy a termékekre milyen minősítést kapott, ha nincsen minősítés, nem vásárolni.
Alapvető szabályok amiket ha betartasz nem kell futnod a pénzed után. Mondjuk nem értem,ha már egyszer belefutottál,akkor mért nem figyeltél oda jobban?(Jézuska és a télapó csak a mesében létezik,illetve felnőttek eljátsszák.)

Megoldás lehet:
Kérjél full refundot ebaytől és ha szerencséd van visszakapod az árát, szerintem mivel kitiltották nem kell visszaküldened semmit.

(#18152) bul07 válasza RockHaRD (#18149) üzenetére


bul07
nagyúr

Én se jöttem még rá hogy miért lehetett ez a ragasztószalagosdi
Bár így hogy nem hiányzott semmi a csomagból, csak egy érdekesség lett
Viszont ha hiányzott volna belőle elég érdekes lett volna kinyomozni hogy hol vágták fel

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18153) Tomate válasza faresz5 (#18151) üzenetére


Tomate
veterán

Alapvető igazság, hogyha Kínából akarsz rendelni márkás cuccot az 99% hogy fake. Szóval onnan senki ne rendeljen aki tuti eredetit szeretne.

(#18154) markoka001


markoka001
csendes tag

Hello!
Kérdésem lenne, hogyha nem tudok átvenni egy csomagot akkor azt hány munkanapig őrzik meg a postán és nem küldik vissza??
Üdv:Márk

(#18155) radi8tor válasza markoka001 (#18154) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Egy héttől 10 napig. Nem tudom pontosan. Kérdezd meg a postán :)

⭐ Stella

(#18156) faresz5 válasza radi8tor (#18155) üzenetére


faresz5
senior tag

nekem 7 napot mondott a postás

(#18157) zsen


zsen
csendes tag

sziasztok

segitségre, illetve tanácsra lenne szükségem. 3 napja regisztráltam ebay-en, eddig csak ismerősökkel rendeltettem dolgokat.
rendeltem is egyből egy cipőt, mert nagyon jó áron volt fennt ingyenes szállitással. kicsit gyanakodtam, mert kinai volt az eladó, de ahogy utánanéztem 99%os volt a feedbackje elég sok eladással, teljesen korrektnek nézett ki. paypalon keresztül elküldtem a lóvét, meg is jött az sms, meg a visszajelzés, h megérkezett, úgy nézett ki minden rendben van.
viszont másnap kaptam egy levelet az eBay-től, ami szerint törölték az aukciót, illetve ahogy utána néztem az eladó accountját is. a levél:

We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available:

(az aukció száma, leirása)

We understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.

Here's what you can do next:

-- If you already paid, received your item, and you're satisfied, please disregard this notice.
-- If you won the item but haven't paid, don't pay. Since eBay removed the listing, you're no longer obligated to go through with the transaction.
-- If you already paid for this item through eBay, and it's past the estimated delivery time, you can open a case in our Resolution Center. Click the link below, and select the "I haven't received it yet" option. This will guide you through the process of opening a case.
http://resolutioncenter.ebay.com

If the seller offers you the item outside of eBay, we strongly discourage you from accepting the offer. These types of transactions are extremely risky and aren't covered by eBay buyer protection programs.

ezen igy egyből eléggé felhúztam magam, h már a legelső rendelésnél ennyire megszivtam. viszont ahogy utána néztem a fizetés részleteit paypalban, ott minden rendben van és azt irja, h Order Status: Shipped (Jan 12, 2012). megadott még egy tracking number-t, meg egy carriert, ahol le lehet követni a csomagot, viszont oda beirva meg azt dobja ki, h Cannot find a suitable item.
itt tartok most. irtam az eladónak egy emailt tegnap a megadott cimre, hogy most akkor mi is van igazából, eljut e még valaha hozzám az a retkes cipő meg mi is van most ezzel az egésszel, de eddig még nem jött válasz.

volt már valaki esetleg hasonló szituban? lehetséges h ténylegesen feladásra került a csomag, csak annyi az átfutási idő h a tracker még nem jelzi?
jó lenne tudni, h most érdemes -e reménykedni, és várni h megjön a csomag, vagy kezdjek el intézkedni h valahogy visszakapjam a pénzem.

köszi a segitséget előrre is!

(#18158) radi8tor válasza zsen (#18157) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Voltam hasonlóban, de akkor még nem is adták fel a csomagomat. Visszakaptam a pénzem.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot PayPal-al: nyiss egy Case-t.

⭐ Stella

(#18159) malisonX


malisonX
aktív tag

Nekem is volt ilyen. Egyik nap megrendeltem a cuccot, másik nap meg kaptam a levelet, hogy kitiltották az eladót, mert hamis dolgokat árult. Közben feladta már a memóriakártyát (ami megjött, azóta is tökéletesen működik) és a pénzt is visszakaptam :)

(#18160) zsen válasza radi8tor (#18158) üzenetére


zsen
csendes tag

olyan előfordulhat, h csak úgy beirja, h shipped és meg beir valami kamu csomagszámot, vagy ez a rendszer azért ennél megbizhatóbban működik? (azaz ami shipped, az biztos, h ténylegesen fel is lett adva?)

köszi szépen a választ egyébként!

(#18161) radi8tor válasza zsen (#18160) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Én úgy tudom bármilyen számot megadhat. Volt már hogy hibásan adta meg, reklamáltam, hogy nem látható a csomag, erre javította.

⭐ Stella

(#18162) slippy válasza Tomate (#18153) üzenetére


slippy
tag

de az is alapvető igazság, hogy a márkás termékek 99%-a kínából van. sőt. valami riportfilmben láttam, hogy napközben nyomják az eredetit, az eredeti cuccot, éjszaka pedig jön a másik műszak ugyanazon a gyártósoron gyártani a 'hamisítványt', csak ott kevésbé figyeltek a minőségre :)) )
vagy még durvább, hogy jópár üzlet az árukészletét az egyik ismert budapesti (direkt nem írom le pontosan melyik, kb mindenki tudja úgyis :D ) piacról szolgálja ki. :U

d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h

(#18163) faresz5 válasza zsen (#18157) üzenetére


faresz5
senior tag

Szia!
Hogy megkíméljelek a hasonló traumáktól, kérlek olvasd el ezt:
[link]

(#18164) melone04


melone04
csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Rendeltem egy ruhát ebayről. Meg is kaptam, viszont a ruhának rossz volt a szabása. Jeleztem az eladónak, majd hosszas levelezés után megegyeztünk, hogy megtartom a ruhát és elviszem egy varrónőhöz (ami sajnos már meg is történt), ő pedig visszafizeti a ruha árának az 50%-át. Vártam több, mint egy hetet, de a pénzt nem küldte. Újra írtam neki , majd válaszolt, hogy még ellenőriz....
Jelentettem az esetet az ebay resolution center-ben. Leírtam, hogy szeretném visszakapni a fele összeget. Az eladó válaszolt is, hogy küldjem vissza az árút és visszafizeti az egész összeget... Oké, csakhogy már nem tudom visszaküldeni és nem is ebben egyeztünk meg!

Végül nem tudtunk düllőre jutni és az ebay döntött, az eladó javára. Azzal érvelve, hogy az eladó felajánlotta a visszafizetés lehetőségét, de már nem az eredeti állapotában küldeném vissza a ruhát.
Haragszom az eladóra, az ebeyre és az egész világra, de akkor is nekem van igazam!
Mit tudnék tenni, hogy a pénzem visszakapjam? Jelentsem paypalon is?

(#18165) kerobi


kerobi
senior tag

Cső! 55$+16$ postaköltség értékű árút elvámolnak? Amcsiból jön (diktafon)
Vámolásnál csak az árú értékére nyomnak 27%-ot? Danke!

Macbook Air M1, Asrock Z390 phantom gaming mini itx, I9-9900K, 32GB 3600MHz G.Skill, Pro-ject Pre Box S2 Digital DAC+PreAMP, Raijintek Metis plus ház, Noctua NH D15 cooler, Radeon Pulse 5700Xt

(#18166) bul07 válasza kerobi (#18165) üzenetére


bul07
nagyúr

Vámkezelés szabályai itt mindent megtalálsz

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18167) jamaica22


jamaica22
csendes tag

Sziasztok!

Ez a január 23.-ai holdújéves dolog valóban belassítja majd a postát? Ha ez időben fogok rendelni akkor fel sem adják az "ünnep" végéig?

(#18168) bul07 válasza jamaica22 (#18167) üzenetére


bul07
nagyúr

Igen erősen befolyásolja 19-től 30-ig szinte megáll náluk az élet, mint nálunk Szilveszter délutánján csak ott egy hétig tart
Én nem is tervezek ebben a hónapban rendeli(Kínából), mai napon még rendeltem és csak reménykedek benne hogy ezen a héten elhagyja őket

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18169) faresz5 válasza jamaica22 (#18167) üzenetére


faresz5
senior tag

Ünnepnap 30-ig. Ugyanolyan ünnepnap mint itthon,tehát igen nem fognak postázni, konténerek se fognak indulni abban az időintervallumban és igen utána is kell vagy 2-3hét mire minden visszatér a régi kerékvágásba.

(#18170) fasirTTT válasza Winner_hun (#18131) üzenetére


fasirTTT
őstag

jah gondoltam, csak nem tudom megérteni, hogy ez nekik hol éri meg :D
na m1 ebből mi csak jól járunk ^^ ::D

(#18171) bul07


bul07
nagyúr

Megvan a negatív rekordom rendelés óta eltelt két hónap és 14nap, bár azt nem tudom hogy az eredetileg feladottak jöttek meg vagy az újraküldés

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18172) faresz5 válasza fasirTTT (#18170) üzenetére


faresz5
senior tag

Növekszik az eladási számuk csekély költséggel,többi termék árába bele van építve a költsége.

Nekik ez vállalkozás, és minden kezdődő vállalkozásba pénzt kell belefektetni,még az internetes online vállalkozásba is.

[ Szerkesztve ]

(#18173) Fancy-boy


Fancy-boy
addikt

Érdemes az embernek Business tehát üzleti fiókot létrehoznia?
Úgy látom kedvezmények járnak vele...

Valaki próbálta már?

[ Szerkesztve ]

(#18174) Winner_hun válasza Fancy-boy (#18173) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ha csak vásárolsz (pénzt költesz) akkor nincs. Ha meg eladsz akkor muszáj lesz mert a sima accountra nem lehet korlátlan mennyiségben pénzt fogadni (ha jól rémlik egy évben 7x van rá lehetőség)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#18175) Fancy-boy válasza Winner_hun (#18174) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Köszönöm a hozzászólást, de nem a Paypal-ra gondoltam, hanem az Ebay-re.
Tehát az Ebay Business account-ra. Jelenleg Private felhasználói fiókom van.

Úgy tudom, hogy az üzletinél, nincsen megkötés, hogy hány napig jelenjen meg az aukció, meg egyéb feltöltési kedvezmények.

(#18176) faresz5 válasza Fancy-boy (#18175) üzenetére


faresz5
senior tag

paypal nélkül nincsen ebay

(#18177) Winner_hun válasza Fancy-boy (#18175) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ahh, kevertem a topikokat, sorry:B

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#18178) Fancy-boy válasza faresz5 (#18176) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Nézz körül a német ebayen. Ott alig van Paypal.

(#18179) PowerBuldog


PowerBuldog
veterán

Az van, hogy elment egy itemem amit nem küldtem brazilba, szóval nyitottam case-t, de nem kaptam rá választ, lezártam, stb. de a sellingnél még az van, hogy "You have sold
1 " és ugye az ára. Viszont havi 500$ értékben lehet csak eladni. Na most az van, hogy mivel a cucc 250$ fölött van nem tudom még egyszer meghirdetni emiatt. Lehet valahogy teljesen töröltetni, hogy újra meglegyen a teljes 500$ érték?

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#18180) FireLord


FireLord
aktív tag

Angliából milyen postaköltségekkel lehet számolni Magyarországra?

(#18181) bul07 válasza FireLord (#18180) üzenetére


bul07
nagyúr

Ez az eladótól függ, mert van hogy a postaköltségbe van beépítve az árú árának egy része, de fordítva is is igaz van hogy ingyenes a szállítás de kicsit drágább a termék

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18182) faresz5 válasza bul07 (#18181) üzenetére


faresz5
senior tag

Illetve tömegtől függ.

(#18183) AlesszaMusic


AlesszaMusic
tag

Sziasztok! Életem első rendelése zajlott/zajlik az USA-ból. 2 nap alatt ideért Magyarországra, erre vasárnap óta ülnek rajta a vámon. Ékszerről van szó, ajándékként lett feladva, magánszemélyként címezte akitől kapom. Erre ma küldenek egy levelet hogy ajándék esetén Értéknyilatkozatot kéne küldenem nekik a feladótól.. Nos először is én ezt nem értem! :D Ma felhívtuk őket, hogy mi a helyzet, azt mondták nem kell vámot fizetni, csak ezt az értéknyilatkozatot kitölteni, erre mire hazaérek itt vár ez a levél. Abszolute hülye vagyok ehhez a témához, szóval mi is ez az értéknyilatkozat? Hogy kell ezt kitölteni vagy mit kell csinálnom most? :(

(#18184) faresz5 válasza AlesszaMusic (#18183) üzenetére


faresz5
senior tag

Milyen érték? Szerintem elküldöd nekik az ebay számlát, az megfelelő, bár szerintem meg akarják vámolni azért kell a nyilatkozat.

(#18185) FireLord válasza bul07 (#18181) üzenetére


FireLord
aktív tag

Köszönöm. Ezekkel tisztában vagyok, csak ugye sok olyan termék van hogy csak UK-t jelölik meg de ha priviben rákérdezel akkor elpostázza akár ide is. Rosszul fogalmaztam meg a kérdést, az érdekelne van-e olyan angol weboldal ahol van erről valamilyen részletes tájékoztatás?

(#18186) AlesszaMusic válasza faresz5 (#18184) üzenetére


AlesszaMusic
tag

Ezt nem értem én se, mivel EMS gyorspostaként lett feladva, amin fel van tüntetve a tartalma, és az értéke is. Ezért nem értem minek küldjek erről még egy papírt?
Ráadásul tényleg magánszemélytől vettem akire az interneten akadtam rá, szóval csak privát levelezéseim vannak vele, meg egy PayPal átutalás.. Most a PayPal számlát kell küldjem nekik e-mailben? Mást nem igazán tudok..

[ Szerkesztve ]

(#18187) bul07 válasza AlesszaMusic (#18186) üzenetére


bul07
nagyúr

PayPal átutalást kinyomtatod és az jó nekik
Amúgy itt van a ÁFA+Vámkezelés szabályai , nem számít hogy magán ember és hogy ajándéknét küldte

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18188) AlesszaMusic válasza bul07 (#18187) üzenetére


AlesszaMusic
tag

És azt hol találom? Tényleg nehéz szülés volt megrendelnem is, nem hogy ezeket megcsinálnom.. XD Meg most nyomtatni kell vagy e-mailben elküldeni? A tököm kivan már ezzel, mert én is a Magyar Posta ZRT.-nél dolgozom, de ez már kriminális.. Ráadásul, mondom ma beszéltünk egy ottanival, aki ismerőse, annak akivel megkérdeztettem és ő mondta hogy nem kell vámot fizetni, csak az értéknyilatkozatot elküldeni.. Ezért van teljes káosz a fejemben.. de nem bírom ki holnap délutánig, ma le akarom tudni ezt az egészet, mert egyszerűen hányinger, hogy az USA-ból 2 nap alatt ideért, ezek meg ott ülnek rajta..

Ezt kellene nekik bemásolni? Money Request Details? Itt rajta van mennyit kellett fizetni, miért és oda van írva, hogy fizetve, mindezt angolul természetesen. :D

Ráadásul én hülye még kérem is, hogy EMS-sel jöjjön, hogy nyomon lehessen követni, nehogy elvesszen meg minden, kifizetem rá a plusz 22 valamennyi dollárt, meg még itt is fizessek rá.. Ahelyett, hogy sima levélként jött volna, azért még fizetni se kellett volna nekem.. Fuh..

[ Szerkesztve ]

(#18189) bul07 válasza AlesszaMusic (#18188) üzenetére


bul07
nagyúr

150 Euróig nem is kell vámot fizetni, viszont áfát már 45 eurótól fizetni kell , nézd meg a linket amit az előző hozzászólásomba volt

Levélben le van írva hogy hogy kell hozzájuk visszajuttatni
Ha beléptél a PayPal-ba akkor ott a lista a tranzakciókról majd ott megkeresed a megfelelőt és Details-ra kell rányomni ekkor bejön a Transaction Details lap azt kell nekik elküldeni

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18190) AlesszaMusic válasza bul07 (#18189) üzenetére


AlesszaMusic
tag

Köszi szépen elolvastam. Nagy szívás az egész! :) Tehát tök mind1, hogy ajándékként jött, fizessek ha tetszik ha nem.. Ha elküldtem az igazolást körülbelül mennyi idő mire ideér a küldemény?

(#18191) faresz5 válasza AlesszaMusic (#18190) üzenetére


faresz5
senior tag

Végül is logikus, akkor mindenki a laptopra gift írna, és megúszná vámot meg az áfát.Ha emailen küldted akkor pár napon belül ha postán akkor akár 7munkanap is lehet.

[ Szerkesztve ]

(#18192) salesboy válasza AlesszaMusic (#18190) üzenetére


salesboy
tag

Ha van ismerősöd Pesten, akkor küld be az Orczy téren a VÁM hivatalba, azonnal el tudja intézni. Ha nincs akkor a Posta gyorsaságán múlik minden.

[ Szerkesztve ]

¤¤¤¤¤¤¤ " I think this is the beginning of a beautiful friendship. " ¤¤¤¤¤¤¤

(#18193) radi8tor válasza salesboy (#18192) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nem Ferihegyre költözött a vámhivatal? :U

⭐ Stella

(#18194) salesboy válasza radi8tor (#18193) üzenetére


salesboy
tag

Nem tudok róla...............?

Gondolom ott is van VÁM hivatal, de szerintem ők nem foglalkoznak ezzel.

Én eddig mindig az Orczy térre kellett hogy menjek, ha előbb szerettem volna a csomagomhoz jutni. :R :K

¤¤¤¤¤¤¤ " I think this is the beginning of a beautiful friendship. " ¤¤¤¤¤¤¤

(#18195) salesboy


salesboy
tag

17. sz. Vám- és Pénzügyőri Hivatal
Postaforgalmi Alosztály

Budapest, Orczy tér 1.
Telefonszám:
06-1-477-6660;
06-1-477-6667
Telefax: 06-1-4596-004

Hivatalos idő :

H: 7.30-18.00,
K-Cs: 7.30-15.30
P: 7.30-13.00

Ügyfélfogadás :
H: 8.00-18.00
K-Cs: 7.45-15.00
P: 7.45-12.00

¤¤¤¤¤¤¤ " I think this is the beginning of a beautiful friendship. " ¤¤¤¤¤¤¤

(#18196) radi8tor válasza salesboy (#18195) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

[link]

⭐ Stella

(#18197) bul07


bul07
nagyúr

Van egy függő refundom és most ezt az üzenettett küldte az eladó , az értelmezésével kis seb problémám akadt. Hova akar bejelentkezni?

In order for us not to inconvenience you with this matter, we have already requested a refund to be log on your behalf. Please allow 24-48hrs for refund to process.

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18198) RockHaRD válasza bul07 (#18197) üzenetére


RockHaRD
addikt

nem akar bejelentkezni sehova. Vmi olyasmit írt, hogy nem akarta, h neked kellemetlenséged legyen, és ő már a refundot elindította előtted, ezért kéri, hogy légy szives és adj a dolognak 24-48 órát...

ha nem ezt írta, akkor a többieket kérném, h javítsanak ki :B

(#18199) Telegdy


Telegdy
aktív tag

Sziasztok!

Szerintetek van még esélyem, hogy a 16.-án Hong Kongban postára feladott csomagom elhagyja Kínát még az ünnepeik előtt?
Nem szeretném, ha 2 hónap múlva jönne meg... :F

MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB

(#18200) faresz5 válasza Telegdy (#18199) üzenetére


faresz5
senior tag

Ha megtelik egy konténer,akkor igen.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.