Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
sziasztok! én telefont szeretnék usából rendelni. sokféle fórumon olvasgattam de megoszlott a vélemény..már több dolgot rendeltem ebay-en keresztül, minden időben ideért. valaki el tudná magyarázni, akár egy példával, hogy mi a menete ha telefont veszek. vám stb. Tehát licitálnék és teszem azt olyan 30-40ezerért megnyerném(szállítással együtt). Így kb mekkora pluszköltségre lehet számítanom?
-
varga.balazs
aktív tag
válasz varga.balazs #12318 üzenetére
kijavítom. az áfát elvileg az ottaniak szerint rászámolják a vételárra, tehát itthoni nem lesz rajta pluszba
-
varga.balazs
aktív tag
válasz tjb007 #12321 üzenetére
ezt az áfásat a másik hsz-omhoz írtam
viszont az én vételemmel kapcsolatban, én ilyeneket olvastam hogy 20% körül van a vám, bár máshol mást állítanak. szóval az áfát azt egyértelmű hogy fizetem, csak a vám mértékére lennék kiváncsi...illetve perpill 1 iphone kéne, amit kis szerencsével megnyernék max 30-40ezer Ftért, és például ha nem tudom bizonyítani, csak pl a pénz átutalásának a bizonylatával, attól a vpop megállapíthatja magasabb értékűnek? mert ilyet is olvastam, hogy magasabb értékűnek állapították meg.
[ Szerkesztve ]
-
varga.balazs
aktív tag
válasz zsoltl #12328 üzenetére
hát igen hallottam róla. ezért is szeretném minél olcsóbban megúszni. meg cikkben benne volt hogy lehetséges hogy csak az ide érkezett készülékek ilyenek, mert más országokban nincs jelen nyilvánosan ez a hiba. úgy vagyok vele, hogy van egy másik telefonom, csak kiváncsiságból veszek iphone-t(tudom ez hülyén hangzik, mert pénzkidobás így) most elsőszámú hely az anglia lett. nem tudom ott milyen árban tudnék venni megbízható telót.
[ Szerkesztve ]
-
varga.balazs
aktív tag
-
varga.balazs
aktív tag
válasz Winner_hun #12334 üzenetére
hát jó, de maga a vásárlást nem befolyásolva, szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy a fő amazon oldalon is tud regisztrálni, ahhoz hogy vásároljon. gondolom én
-
varga.balazs
aktív tag
válasz Zirowe #12345 üzenetére
hát én nem tudom mi lehet, de rendes számláról is lehet pp-ra pénzt küldeni, legalábbis mi így csináljuk. és 2-3 munkanap alatt jóvá is írják. és hát ha mivel már szinte bármelyik bankal lehet online átutalást csinálni, szerintem ennek a webkártyának semmi jelentősége. de ez csak az én felvetésem.
-
varga.balazs
aktív tag
:S figyelmeztetnék mindenkit, hogy online átutalást nem fogad el mostmár a paypal...legalábbis ezt kiírták most..tehát csak személyesen a bankban lehet intézni. viszont tegnap el lett utalva 25ezer Ft....:S remélem valamilyen módon vagy vissza lesz térítve, vagy megoldható..mert hát nem kis pénz.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz qantum #12359 üzenetére
nem. ráutalásra gondolok, hogy vajon megérkezik-e oda a pénz. mert mások azt írták, hogy csak rosszul van megfogalmazva. hát úgy legyen :S nem kéne 25ezret kidobni az ablakon. ha holnap se jön meg, akkor bemegyek otp-hez, még jó hogy lett nyomtatva a nyugta. bár nem tudom mit kezdenének vele.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz PowerBuldog #12363 üzenetére
sőt rendezni se lehet ár szerint a dolgokat...tényleg eléggé felesleges így.
-
varga.balazs
aktív tag
megérkezett a paypal számlára a pénz, tehát valóban csak egy jelentéktelen ijesztgetés lehet az a figyelmeztetés.
-
varga.balazs
aktív tag
Sziasztok! A minap énis kaptam levelet, hogy mehetek a csomagomért az orczy-ra..remélem nem lesz semmi probléma..úgy kb 20.jára sikerült ügyintézőnek telefont felvenni, és érdeklődtem a dolgok iránt. Azt mondta hogy a 20%os vámot, áfát meg 1200 Ft kezelési költséget kell fizetni rá. Szerintetek ez így van? Egy cipőről van szó, usából és közel 23ezer Ftnak megfelelő $ért rendeltem szállítással együtt. Tehát ha jól számoltam erre max. 10ezret kellene ráfizetnem. Számíthatok többre? Olyasmit is hallottam, hogy esetleg ilyen megörzési díjat is kitalálhatnak...16-a óta vámon van már a tracking szerint..mellesleg idegesít, hogy már több cipőt is rendeltem usából és mind átcsúszott..de hát
-
-
varga.balazs
aktív tag
válasz hitman, #13641 üzenetére
jah, viszont azt számold bele, hogy lehet emelnek az értékén..nekemis 75 dollár volt szállítással, vámtiszt áthúzta és 113at írt rá, szóval bennevan ezis, hogy ők többnek gondolják a vámértéket. egyébként meg jah vagy 140 euró. láttam kinn az ablakon a tájékoztatót énis ma és még az előző hsz-edre írom, hogy tegnap telefonáltam velük, és hát úgy mondták a fax-os megoldást, hogy sok a csomag, tehát leghamarabb jövő hétvége-következő héten kerülne sorra, szóval ilyen 2 hét körülbelül mire elrendezed postán keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
varga.balazs
aktív tag
válasz dany27 #13646 üzenetére
téged átvertek, mint engem nem pólót rendeltél? énis licitáltam DC pólóra, persze nem is lett eredeti..és übersee, németország volt kiírva neki..erre jön a csomagértesítő, bankokból...hát néztem énis
hitman,: én meg szegedi vagyok jó mondjuk nekem azért más, mert apu volánnál dolgozik, és van szabadjegyem, tehát én megoldottam az utat ingyen
-
varga.balazs
aktív tag
válasz Winner_hun #13667 üzenetére
akkor ott is
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest