Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31065) Rive válasza Alex91 (#31058) üzenetére


Rive
veterán

Ami mindazonáltal nagy változás a korábbiakhoz képest, hogy az elmúlt hetekben a legtöbb újonnan regisztrált fertőzött kifejezetten fiatal. A járvány egyik aktuális gócpontjává váló Floridában márciusban még 65 év volt a koronavírus-pozitív emberek átlagéletkora, ma 35 év. Arizonában, ahol szintén meredeken emelkedik az esetszám, az új fertőzöttek mintegy fele 20 és 44 év közötti.

A halálozási/kórházba kerülési arányok ott tapasztalt visszaesése is nagyrészt ennek, az átlagéletkor meredek csökkenésének köszönhető. Csoportonként külön sajnos ~ ugyanolyanok a statisztikák, mint korábban.

(#31060) VinoRosso: Kérdés meddig fog felmenni és milyen gyorsan, a 100k/nap sem kizárt szerintem, az meg 2 hét alatt kb 1,5 milla új beteg...

... és az az egész országra vetítve még mindig nem lesz közelében sem a nyájimmun-küszöbnek: még azzal együtt sem, hogy a valós számot többszörösére becsülik, de akár 10-20 millióra is.
A legsúlyosabban érintett városokban már talán megfigyelhető lenne némi csökkenés a terjedési ütemben, de ennyi. A hullám (természetes) vége még sehol, pedig most van ott nyár.

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.