Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz Rathrol #93671 üzenetére
már lent is van a gépen
(#93676) bulikavagyok: Pedig de
(#93677) zsocy: 103 van perpill a ready to installban, 56 meg feltelepítve.
300+ os cégnél vagyok rendszergazda, nem nagy kaland ezt figyelni, tudni azok után, hogy fejből tudom melyik gépre milyen nyomtatók, hálózati meghajtók vannak felcsatolva.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Működik ez a lényeg.
Érdemes S-t venni vagy inkább megvárni a Scorpiot? -
veterán
válasz techie_guy #93658 üzenetére
A két verzió közötti különbség érdekelne engem is, különösen, hogy van-e a 2017-ben olyan lehetőség, hogy a teljes táncot felveszi, mert a 2016-ban csak olyan van, hogy néhány momentumot rögzít a rendszer.
Hogy segítsek is: 2015/2016 viszonylatában a zenék változtak, de az nem szempont, mert ha jót akarsz játszani, kell mellé venni Just Dance Unlimited előfizetést. 1,3, 12 hónapos időszakok vannak, és az 1 hónapos nem is drága. Több száz zenéhez nyersz vele hozzáférést, így nem csak azt a 15-20 darabot lehet tolni, ami alapból az aktuális verzióban van.
A hely vonatkozásában a szélesség a kritikus pont. A távolság már két méterről teljesen jó, de ha hárman táncoltok egymás mellett, annak azért kell a hely. Két méterről egyébként már van akkora látószöge, hogy négyen is használhatjátok, ha elfértek!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz WhiteWalker #93702 üzenetére
"Érdemes S-t venni vagy inkább megvárni a Scorpiot?"
Ezt csak te tudod. A Scorpio csak év végén jön, szóval sokat kell még várni. Ha nem sürgős, én megvárnám. Egyébként meg vegyél egy sima One-t használtan, majd eladod amikor jön a Scorpio. Arra viszont készülj fel, hogy drága lesz (elég valószínű, hogy drágább mint a PS4 Pro).
-
sugarforce
addikt
válasz eL Geri #93686 üzenetére
Igen, nem is csodálom. Én 1 hét után akasztottam rá egy 2 tb-os hdd-t, mert nagyon hamar elfogyott a hely. Igazából Nem is értem ezeket a nevetségesen kicsi tárhelyeket. Persze az én igényeimhez mérten kicsi, mert fent van egy csomó játék egyszerre, nem szeretem letörölgetni őket, amíg nem toltam végig, meg legyen meg a választási lehetőségem, hogy mit akarok pörgetni. Persz aki egyzerre 1-2 játékkal játszik, annak elég lehet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Stauffenberg #93704 üzenetére
Aha , nem vagyok most képbe , azt hittem hogy tavasz felé már esedékes a megjelenése.
Ha elég csípős ára lesz akkor így felejtős...
Az "S"-rol mik a vélemények ? Vagy inkább a sima One? -
törölt tag
válasz WhiteWalker #93706 üzenetére
Az "S" kisebb, könnyebb, talán halkabb is, és bár szubjektív de szemre tetszetősebb! Fejlesztett a kontrollere, működik PC-vel BT4.0-en, ha szempont.
Az árnyalatnyi erőfölény egyelőre nem látszik jelentősnek, de később ez változhat. Ellenben már most tud 4k-t, HDR-t ami megfelelő megjelenítő esetén ál-leejtős (pl FH3).
Az árkülönbség csak akkor jelentős ha nincs 4k-s TV-d, ha van akkor ez sem fogja feladni...
De belekóstolni a XO-zásba egy használt vagy refurb géppel is lehet, ha nem PC master-race-ként közelíted meg az is megfelelő lehet.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz WhiteWalker #93706 üzenetére
Nem tudunk még róla konkrétumokat, így az árat sem. De azért valószínűsíthető, hogy ne lesz olcsó. De ezt senki nem tudja most még neked megmondani 100%-ra.
Nyáron lesz az E3, akkor fogja rendesen bemutatni a Microsoft. Eddig csak azt tudjuk róla, hogy Scorpio munkanéven megy a fejlesztés, konzolhoz képest jó nagy lesz a számítási teljesítménye, natív 4K-ra lesz alkalmas és ennyi. Sem pontos hardvert, sem árat nem tudni meg. Majd az E3 alatt megtudjuk.
(#93707) GalaHUN: Óvatosan a megfogalmazással. Az Xbox One S nem tudja a 4K-t, vagy legalábbis játékok alatt nem. A játékokat továbbra is 720p, 900p vagy 1080p felbontásban rendereli és csak felskálázza 4K-ra. Ennek éppen csak annyi előnye van, hogy nem a TV-nek kell elvégeznie a felskálázást (kevesebb input lag, ami jó).
-
eL Geri
őstag
válasz Stauffenberg #93709 üzenetére
Plusz 4K filmek lejátszásának lehetősége az Xbox One S-en.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
A 4K nekem nem fontos.
Viszont hogy kisebb az már inkább. Kérdés hogy mennyire jó így a hűtés a zsúfoltság ellenére ? -
eL Geri
őstag
válasz WhiteWalker #93711 üzenetére
Ezzel kapcsolatban csak egy panasz van:
Többeknek olyan mintha hibás szériát kaptak volna, túl hangosan zörög a ventilátor. Alapól nem ilyen, csak sok embernek "rossz" -
NoMagix
addikt
Pár óra játék után is csak langyos a gép!
-
Stauffenberg
nagyúr
Még így is nagyobb, de halkabb, mint a PS4. Hosszútávú tapasztalatok még nincsenek, hogy mennyire tartós a One S, hiszen kb tavaly nyár végén, kora ősszel jelent meg.
Nekem is One S van egyébként, hangját sem szoktam hallani még 2-3 óra folyamatos játékkal sem. Eleinte próbáltam tapogatni, hogy meleg-e, de éppen csak egy nagyon picit langyosodik. Szerintem nem lesz vele gond.
-
WhiteWalker
nagyúr
Szuper , köszönöm mindenkinek a válaszát!
Ez lesz ha vásárlásra kerül a sor. -
Rage47
veterán
Jó ez a Halo Wars 2 beta, de csak 2 meccset tudtam tegnap játszani, mert totál lehalt a szerver.
-
Chumlee
senior tag
Méretéhez képest elég jó a hűtése , én is meglepődtem !
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Microsoftnál van valami változtatás a garanciális ügyekben vagy csak engem tisztelnek meg azzal hogy 4 napon belül küldik a csomagkisérőt.2 honapja a füles gariztatásakor még azonnal kiküldék, kb. 5 percen belül. Igaz akkor meg 1 honapig tartott a visszaút mert a postán elveszett a cserefüles. Most meg a novemberben vett Gears 4 limited kontrolleren tönkre ment az LB azt intézném.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
i@lex
őstag
válasz bulikavagyok #93699 üzenetére
Pont ma érkezett egy rendszerüzenet a trueachievementstől, hogy a Top 1000-be kerültem Európában ami a 2016-ban begyűjtött achikat illeti (578).
Azt hiszem "achivadász" vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Tesztelo.hu #93718 üzenetére
akkor lehet "nevetni": Xbox 360: 115.2GFLOPS, Xbox ONE: 112GFLOPS, ja és akkor az XO-nak még az emulációt is meg kell oldani (ezek csak a PROCESSZOR értékei, értelemszerűen az egész gép ereje azért más képet mutat ott bejön a képbe a GPU is a maga 1.3TFLOPS-ával )
(halkan megjegyzem am, hogy ez az egyik nagy problémája ennek a gennek, hogy "nagyon gyenge" a procija, lásd PS4 pro: lecserélték a GPU-t kétszer erősebbre, mellette meg ugyanazt a CPU-t hagyták (kapott +500mhz-t), aztán most csodálkoznak, hogy csomó helyen kijön a procilimit)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Fifa17-re valaki le tudná írni,hogy melyik gomb kombináció mire jó?
Tudom,hogy a skillt kéne gyakorolni,de elfelejtem az elejét mire végig megyek
Így még betudom gyakorolni meccs alatt. -
törölt tag
Lehet hülye kérdés, de az Xboxon való felskálázás nem ad hozzá ugyanúgy az input laghoz?
-
i@lex
őstag
válasz lacy86 #93725 üzenetére
Azt nem is értem hogyan lehetséges.
A világelső Stallion milliópluszos gamerscorjánál is vannak kétségeim.
Régen nem kevés unlocker hacker programmal volt tele az internet.Emlékszem egyszer ránéztem a srác profiljára, és 6 különböző játék achievementjénél mutatta a rendszer, hogy ugyanabban a percben szerezte meg.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Azok a top10-es accountok szerintem nem egy ember, hanem csoportok. Mindig játszik valaki, 0-24, folow the sun modellben, csak így lehet szerintem.
Amúgy én meg bekerültem a "top 10 in the Racing Simulation TrueAchievement Leaderboard for Hungary"-ba, hatodik helyen. Van ott egy pzstm nevű tag is, 43.-ik
Tudom, kis ország, kis lista, na de akkor is
[ Szerkesztve ]
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv.
gta 5 be lenne valaki(k)nek kedve heistelni? jelenleg én és egy barátom vagyunk. 1-2őt már megcsináltunk. de ugye amihez 4 ember kell nehéz idegen emberekkeliPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #79563158 #93724 üzenetére
Sajnos mérésekkel alátámasztva nem találtam erről teszteket, de az Xbox One S pont azért kapott némi gyári tuningot, hogy a felskálázás ne okozzon gondot a hardvernek.
Míg a televíziók esetén minden processzorigényes funkció növeli az input lagot, jobb eleve natív bemenettel etetni és az Xbox-ra bízni a felskálázást.
Több külföldi fórumon olvastam olyan tapasztalatokat is, hogy az Xbox One S szebben skáláz fel 4K-ra, mint a TV-k többsége. Alig észrevehető a különbség, de van ilyen előnye is.
-
Knobber
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #93662 üzenetére
Ennyiért én is beruháztam rá.
Bár a kritikák eléggé lehúzzák.
Az eredeti árát így nem éri meg, de 10-ért még pont jó vétel.
Youtube: Knobber
-
L1MaT
tag
Jelenleg nem vagyok box közelben és nem igen találok pontos adatot neten. Valaki letudná írni hogy mekkora áramfelvétele van az Xbox One S - nek?
Inverterről szeretném üzemeltetni majd egy 19" monitorral és jólenne tudni hogy hány wattos invertert vegyek hozzá.
Van egy 300wattos jelenleg vajon az elbírja szerintetek? -
L1MaT
tag
válasz Hunt3r22 #93737 üzenetére
Ezt az xbox.com support oldalán írják:
"Az eredmények feloldásához és a pontszáma növeléséhez csatlakoznia kell az Xbox Live szolgáltatáshoz. Ha kapcsolat nélküli módban teljesíti egy eredmény követelményeit, akkor azt a legközelebbi csatlakozás alkalmával oldja fel a rendszer. Ha regisztrált az Xbox Live jutalmakra, akkor az eredmények feloldásával és a pontszáma növelésével jutalmakban részesülhet."
Én ezt úgy értelmeztem hogy offline játék után ha újra netre kapcsolódsz jóvá írja az addig szerzett achikat.
Mondjuk sose próbáltam
-
sut3kh
csendes tag
Kontrollert garanciáztatnak úgy hogy a jobb ravasz benyomáskor főleg ha lassan nyomom akkor érződik hogy belül valamitől pattogó hangot add ki (tudom vicces ), nem olyan mint a bal oldali ravasz ami hangtalanul teszi a dolgát, ettől függetlenül hibamentes, és Xbox elit kontrollerről van szó, csak hogy lehúzzam hogy nem az a prémium kategóriás kütyü mint ami az ára is mutatja, 2 hónapos...
[ Szerkesztve ]
-
BalassaHUN
csendes újonc
Sziasztok!
Az xbox 360-as goldos játékokat csak bankkártya adatok megadásával lehet letölteni?
De miért???
-
L1MaT
tag
válasz sut3kh #93741 üzenetére
Elég szomorú hogy az elit is ennyire elit, azért a sok pénzért Nekem a 2db Gow4 es limitedből az eggyik hasonlót csinál meg ha jobban rámarkolok recseg ropog szegény. A másik viszont rendben van. Én eddig úgy voltam vele hogy működik nem foglalkozok vele egyenlőre de bosszantó
[ Szerkesztve ]
-
-
sut3kh
csendes tag
Na akkor nem én vagyok az egyedüli, ez a nyikorgó hang mennyire volt elviselhetetlen? Igazából nekem nem minden benyomáskor jön elő ez a hang/érzés, lehet még várok vele hogy durvább legyen és akkor tuti garanciáztatják.
-
yanesz
tag
válasz BalassaHUN #93742 üzenetére
Aktív kártyát kell hozzá adni,jaja.
Azé,hogy aztán ha akarsz költeni,akkor könnyebb legyen -
i@lex
őstag
Kiszeretném maxolni a Forza Horizon első részét is, már "csak" a két DLC hiányzik, de sehol sem találom.
Előfordulhat, hogy már nem elérhető sehol?
-
okibots
aktív tag
Igen
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest