Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz Stauffenberg #93321 üzenetére
Hát ezen a szösszeneteden most jót nyerítettem De az a baj, hogy sajnos nem irreális.
-
frankdelgado
őstag
válasz Stauffenberg #93349 üzenetére
Néha valóban az volt, hogy azt sem láttam hová lövök, csak nyomtam, mit a siket a csengőt ! Ha gondolod dobj egy jelölést a gizmo1686-nak, BF-ben mindíg benne vagyok, ha hagynak.
-
eL Geri
őstag
válasz sugarforce #93353 üzenetére
Igen! Ez lenne a tökéletes teszt
Csak jelenleg nem tudok belépni a routerembe, mert elfelejtettem a jelszót. És annyira nem éget a dolog, hogy resetlejem, amivel visszakapnám a default jelszót (és persze törlődne pár, már bevált beállításom).
-
eL Geri
őstag
válasz Stauffenberg #93355 üzenetére
A trükk az, hogy a munkában könnyebben elfilozofálgatok ezeken a dolgokon, mint hogy otthon időt szánjak a cselekvésre.
Ugyanebből kifolyólag többet írogatok itt napközben, mint játszok otthon esténként
-
rdt89
addikt
Egy kis problémába ütköztem, mellyel még nem találkoztam. megvásároltam a Store-ból a mai napon a Saints Row 4 Re-Elected nevű játékot. Feltelepítettem de nem indítja el, hanem mikor kész a telepítés a Games felületről indítva vissza dob a store-ba ahol az install felirat fogad. Arra rányomok elkezdi a downloading feliratot majd 5 másodperc múlva vissza ugrik az install felirat a Store-ban. 10 másodpercig nyomtam a kikapcsoló gombot (ki-be kapcsolásnál egyaránt), újra is telepítettem, de semmi nem történt. Xbox One S-el történt ez az eset.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
-
jox0425
csendes tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz sugarforce #93361 üzenetére
Mekkora mázlisták vagytok!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sch_a
addikt
válasz Jovanny2 #93363 üzenetére
Igen, nyilván publikus IP-t dob, hisz mi mást látna? Jól mondja, meg kéne néznie, hogy a router-nél a WAN-nál milyen IP-t lát. Nem mindegy ugyanis, hogy hányszor van NAT-olva. Mikor érkezik egy kérés feléd, az nyilván a publikus IP-dre érkezik, ami jobb esetben a saját routered. Ott beállíthatod, hogy az adott port-ra érkező kérést melyik belső IP-címre (és portra) továbbítsa. Ezt hívják portforwardingnak.
Ha privát IP-t kapsz, az azt jelenti, hogy már a szolgáltatónál is történik egy címfordítás. Tehát te a routeredet akárhogy állítgathatod, hisz már ahhoz sem fog eljutni a kérés.
Ebből akkor lehet probléma multiban, ha két olyan játékos szeretne egymással játszani, akik közül egyik sem rendelkezik publikus IP-vel, vagy rendelkezik, de nem működik a portforwarding. Leegyszerűsítve, ha egyiküknél sem jelez "open NAT-ot" a konzol.
De ez is csak olyan multikra érvényes, ahol nem egy dedikált szerveren játszanátok, hanem mondjuk mindenképp egyikőtöknek kéne lennie a hostnak. Pl. ha FIFA-val játszanátok ketten egymás ellen, az ilyen szituáció lehet. Vagy ha mondjuk egy játék kampányát játszanátok coop-ban, úgy, hogy egyikőtök csatlakozna a másikhoz.
-
csoki98
tag
Üdv!
Az egyik wireless kontrolleren tönkrement az RB gomb, amennyire utánanéztem, cserét ajánlanak fel, viszont sehol se találtam meg hogy ezt a cserét hogyan tudnám véghezvinni. Valaki cserélte már ki?"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3
-
jox0425
csendes tag
Kár, pedig nekem így működött.
Először install volt "ready to start" üzenetnél rámentem, semmi.
Töröltem, majd 10 mp-ig nyomtam a bekapcs gombot, leállt majd újra elindítottam a konzolt.
Install közben hagytam hogy végigmenjen, közben nem csináltam semmit csak szugeráltam a my games&apps-t
Ezután simán elindult nekem, pont a napokban toltam végig a story-t.
Egyébként ha rákeresel, külföldi fórumokon is vannak ilyen hibáról üzenetek, de érdemi megoldásként mindenhol a reinstallt írják. -
rdt89
addikt
válasz jox0425 #93373 üzenetére
Na leírom mi minden lett megpróbálva:
- újratelepítés kb. 10-szer (hasztalan)
- kollégám profilján is meg van véve ez a játék, így beléptem a profiljába onnan install, a neve alatt se indult el.
- ő is belépett a profilomba a saját gépén install, de neki egyből indult
- hosszú gombos kikapcsolás is meg volt de semmi
- próbáltam nem bejelentkezve üresen indítani és semmiA Box-al lesz valami. De minden más játék hibátlanul indul, csak ez nem.
Ebből holnap ügyfélszolgálat lesz.
Igaz a hazai száma: 0680/018590?Köszönöm szépen a segítségeket.
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Hard restart-ot próbáld meg. Csak a dashboard fusson, utána a konzolon tartsd nyomva 10 mp-ig a bekapcsoló gombot. Ezzel kikapcsol a konzol. Ezután húzd ki a tápkábelt a konnektorból, majd várj 30 mp-et. Utána dugd vissza és boot után talán elindul a játék. Ha ez sem segít, akkor Settings/Disc & Blu-Ray/Blu-Ray/Persistent Storage/Clear Persistent Storage menü.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz MrPeekaboo #93375 üzenetére
Köszönöm szépen az instrukciókat, de ezek se oldották meg a problémát sajnos.
Holnap support hívás lesz, nem akarok 100%-os formatot csinálni, pedig érzem ez lesz a végső megoldás javaslata a diszpécsernek is. -
MrPeekaboo
senior tag
Lehet jelentkezni a For Honor zárt bétára (01.26. - 01.29.).
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #93379 üzenetére
És én még azt hittem, én kelek korán...
Forzák jól tartják az árukat, FH2 még magában is jó drága (kb ezen pakk áráért vettem a FH3-at), F5-öt mostanra már kb ingyen illene adni, szóval ez a pakk még így is egy kicsit húzós. De a legjobb az akciós dudahang-készlet 89 centért, lol.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #93380 üzenetére
4.40-kor kelek vasárnap kivételével mindennap.
Pedig a Forza Horizon 2 + Forza Motorsport 5 csomag ára önmagában is csökkentve lett ezen oldal szerint...
Forza Horizon 3 Car Pass akciós ára viszont egy beismerő vallomás az Ms részéről hogy drágán adták a nagy semmit eddig...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hadogabi1
senior tag
válasz Bogyi007 #93382 üzenetére
Be is szereztem a car pass-t. Ha jól látom megkaptam vele a logitech g packot meg egy másik packot is rockstart elvileg. Kérdésem az lenne hogy visszamenőleg is megkapom a kocsikat amiket november óta kiadtak? Vagy hogy van ez?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Corpuscle
őstag
válasz hadogabi1 #93383 üzenetére
Igen, megkapod.
"Get six monthly car packs at one low price. With the Forza Horizon 3 Car Pass, you’ll always be dialed in to the latest and greatest cars in Forza Horizon 3. The Car Pass brings you six monthly car packs (7 cars each) beginning in October 2016, ending March 2017."
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
válasz Corpuscle #93384 üzenetére
Ha jól sejtem a mapon kocsikáznak és le kell őket vadásznom nem egyből kapom meg a garázsba
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
-
benesteven
csendes tag
válasz zsolesz010 #93103 üzenetére
Helló! Köszönöm a segítséget! Beszéltem a Digivel kaptam másik IP-t és működik Stabilan open a NAT type
-
Bogyi007
veterán
Van arra valami megoldás hogy például MJ akciós listáján a játékok linkjeire kattintva a magyar piactér árak jöjjenek be s ne a Szingapúri?
-
Thusor
őstag
Visszatérve a kollégiumban Xbox-ozáshoz és a NAT type-ra. Elképzelhető az, hogy a Telenor otthoni mobil internetjével használjam multira az Xboxot és ott rendesen működjön az Xbox live? Volt már aki ilyen módon kötötte internetre közületek és esetleg van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mennyit ehet az Xbox multira az adatkapcsolatból?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #93398 üzenetére
Hát maga az X-es menü új, nem? (nem bétázok, szal ha ott ez régóta van, akkor sorry).
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #93398 üzenetére
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest