Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Sziasztok,
Új vagyok én is itt, eddig minden szép és jó, bár a kontroller néha "kifagy", nem vesz be semmi inputot, de alatta olyan mintha futna tovább minden. Mintha valami óriási lag lenne, mert volt már hogy továbbment 1-2 perc(!) után ha hagytam, de többnyire csak a hard reset segít. Ez mennyire normális?
Valamint ezt az oldalt ismeritek? Olyan mint a cdkey.net, de itt egy picit még olcsóbb a Black Flag és a Unity is nagyon jó áron van. Még nem mertem kipróbálni, hátha valaki ismeri.
-
zsocy
őstag
Nálam is gyorsabbnak érződik az update után, és azóta egyszer sem "fagyott" le.
Olyankor igazából megy a konzol, de nem reagál a kontrollerre a menüben, viszont ha smartglassból indítok el valamit az elindul, és játékon belül már a kontroller is ok... ez is megjavulni látszik.Jó ez az update.
-
zsocy
őstag
válasz Jovanny2 #34902 üzenetére
Tudom hogy nem vagyok egy reprezentatív példa, mert nem régi a boxom, de nálam az új dash és a lan kábel használata oldotta meg ezeket. Wifivel nagyon sokszor történt hasonló, csak állt a gép, villogott, nem kapcsolt ki, táp kihúzás segített csak.
Ha van lehetőséged próbáld ki a vezetékes netet.
-
zsocy
őstag
válasz migthy man #35014 üzenetére
Azt tudod hogy ebbe még hdd-t is kell tenned, ez csak a keret+usb hub. Amúgy pofás cucc.
-
zsocy
őstag
válasz Jackie_Chan #35105 üzenetére
Nálam wifin 2 Mb/s-nél gyorsabban még semmi sem jött, pedig a routerem nem rossz (tp-link 1043nd). Vezetéken már jobb a helyzet, 6Mb/s körül alakul az átlag, de ez is csak kb a fele a netemnek, 120 megabites UPC.
Az a jó hogy nem kell megvárni amíg teljesen lejön minden, 10-20 % körül már enged játszani, azt hiszem a Forza és az AC pont ilyenek.
És üdv a klubban
-
zsocy
őstag
válasz bulikavagyok #36797 üzenetére
Március 17 ez, március 27 Fast & Furious dlc, minden ingyen...
Elkényeztetnek minket
-
zsocy
őstag
válasz medvekutya #37328 üzenetére
Ez sajnos annyira olcsó lehetett hogy már el is fogyott
Mennyiért adták amúgy? csak kiváncsiságból kérdezem.
-
zsocy
őstag
válasz Elpresidente #41431 üzenetére
Cseréld meg a hdmi kábelt a jól működővel. Tudom hogy digitális meg minden,de ugráló pontokat pont akkor produkál amikor szar a kábel.
-
zsocy
őstag
válasz bulikavagyok #48672 üzenetére
Megvettem az ultimateet,erre nem tudom nyomni mert nyaralok Mondjuk itt az Amalfi parton élőben megy a forza,olyan utak vannak hogy becsokizol,a helyiek meg úgy küldik mint én anno fm3-ban a Positano-i pályán
Tudom,igazi first world problem
-
zsocy
őstag
Nekem azonnal kiírta a kódot, még a weboldalon a vásárlás utáni összegzésnél. Onnan copy-paste, meg sem vártam a levelet és aktiváltam őket minden gond nélkül. Elő is rendeltem belőle a Halo5-öt, ~11 ezerre jött ki a bank szerint.
Lehet csak szerencsém volt, de ez eddig nagyon pozitív,
-
zsocy
őstag
válasz zsolti72837 #51763 üzenetére
Ott van az, ahol új autókat is veszel.
Amikor letöltöd az Infinity-t (én a játékon belül szedtem, nem a storeból) lesz egy free cars szekció is, abban van nem a többi Infinity között. Amint "megvetted" ingyen, eltünik ez a kategória. -
zsocy
őstag
Nem akarok hergelni senkit, de nekem a Dirt3-at és most a Dungeon Siege 3-at is simán sikerült "megvennem"
Mondjuk én megadtam igazi bakkártyát, igazi címet, stb. Az MS úgyis tud mindent rólunk enélkül is, elhiheted
Nem vont le semmit sehonnan egyik vásárlás sem amúgy, csak működött.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Baltazár123 #56954 üzenetére
Igen, azért a Forza nem egy kategória a Dirt3-al, az biztos.
Amúgy erről volt már itt szó, a 14 napos gold nem jó, azzal nem megy az ingyenjáték letöltés. -
zsocy
őstag
válasz zsolti72837 #57769 üzenetére
Ott tudod ahol leszeded a játékokat is. Azt hiszem a manage game alatt, de nem vagyok most box előtt.
Ha esetleg nem oda szedné le ahová szeretnéd ugyanabban a menüben van egy move menüpont is, az átmozgatja ahová akarod, forza dlc-ket így csoportosítottam egy helyre anno. -
zsocy
őstag
válasz zsolti72837 #57922 üzenetére
Nagyon valószinű hogy igen, de ha mégsem akkor 14 napod van rá hogy visszavidd.
Én egy sima WD blue laptop hdd-t dugtam rá egy noname usb3 külső házban és tökéletesen megy vele a box.
-
zsocy
őstag
Igen, a Boxnál mindegy. Az összes kikötés hogy 256 Gb-nál nagyobb, és USB3 legyen.
@zsolti72837 : amikor letöltöd a játékot akkor tudod választani hová tegye. Ha már lenn van a belsőn a játék akkor manage game - move és átrakja a külsőre. A boxot nem érdekli, lehet egy játék a belsőn, a dlc-k a külsőn, akkor is menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz ptom77 #57978 üzenetére
Hosszú az endurance, de még a hosszabbak is megvannak 1.5 óra alatt. Menteni nem lehet, pausolni igen, nem kell egy ülésből lenyomni.
Box van, és kell is, a benzin elfogy és nincs kellemetlenebb mint 1 óra verseny után kiesni mert leáll a kocsi. tapasztalat
Ja, és most már tudsz visszapörgetni, az utolsó patch előtt az nem működött ha valaki volt a boxban... na az is szívás volt. Én nem használok pörgetést, de itt kellett a kontroller és a tv épsége miatt -
zsocy
őstag
válasz Rage47 #57998 üzenetére
Ha jól értem a home a családtagoknak van kitalálva nem random idegenek között. Ő meg resetet kért mert lelépett a partnere, tehát idegennel homeolt. Talán ez a része nem legális, talán csak unatkozott a supportos srác és kicsit éreztetni akarta hogy jó arc.. fene tudja. A lényeg hogy megjavult!
-
zsocy
őstag
válasz bulikavagyok #59455 üzenetére
Már napok óta tárazza itt mindenki a Szingapúri dollárokat
Vagy mi a LOL ezen? -
zsocy
őstag
Nekem épp most fut egy cserém, nem volt egyszerű, de rá lehet jönni.
Regisztrálni nem tudod a kontrollert külön, a boxot kell csak, az elég.
Ott az oldalon a tartozék cseréjét választottam, aztán csak kb ötvenszer rá kellett frissíteni amíg beengedett
Utána az adatok már nagyjából értelemszerűek, a jegy feladása után kb. fél órával jött is két levelem, az egyik a UPS-től, benne a szállítólevéllel és az instrukciókkal.Másnap (tegnap) el is vitte a futár, hamarosan kiderül hogy cserélik-e.
Az enyémen a bal analógnak volt baja, ugrott-akadt és lötyögött már, plusz a ravaszok feletti gombok is nagyon lötyögtek. Remélem ez elég nekik egy cserére.
-
zsocy
őstag
válasz n000rbi #61144 üzenetére
Szerintem semmilyen játék sem éri meg a garancia elvesztését, de te tudod. Amúgy tényleg bosszantó a hiba, de elektronikánál megtörténik. Legalább valószínű kapsz helyette egy újat.
Én is felhúztam most magam, nem megy a live, ráadásul ki is @szott a forzából verseny közben a drága... Még jó hogy nem endurance volt.
-
-
zsocy
őstag
Megjött a cserekontrollerem, újat kaptam, de ugyanolyan elsőszériásat mint amit beküldtem. Vissza már sima postás hozta, bubis borítékban, nem futár. Ha jól számolom karácsonnyal együtt kevesebb mint két hét volt a forduló.
Örülök, mert ez a kontroller most tökéletes, szép simán járnak a gombjai és az analógok is. Az MS garanciakezelése pedig példás.
-
zsocy
őstag
válasz zsolti72837 #62352 üzenetére
Ha a singapore-i pénzes feltöltőre gondolsz akkor az örökké jó. Kifizetted, nem fogják elvenni tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest