Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1MaT
tag
Sziasztok új xbox one tulajdonos vagyok. Olyan kérdésem lenne hogy vásároltunk 2db Xbox One S konzolt.
Az eggyiket magamnak a másikat a fiamnak otthonra. A 2 konzol 2 különbözö helyen van. Jelenleg ott tartunk hogy van 1 db Szülöi Fő profil és 1 gyermek profil létrehozva. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom azt kivitelezni hogy a fiamnál lévő konzolon is elérhető legyen az összes tartalom és az enyémen is. Olvastam a Homeolás dolgot de nem teljesen értem ezt az egésszet örülnék ha valaki elmagyarázná érthetően. Azt mindenképp szeretném elkerülni hogy 2x kelljen megvennem minden játékot mert elég drága mulatság lenne de jó lenne ha tudnák a fiammal eggyüt játszani annak ellenére hogy nem vagyok mellette.Elöre is köszönök minden választ. Kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!
-
L1MaT
tag
válasz hitchins #91288 üzenetére
Teljesen érthető volt köszönöm szépen ! Minden tartalom az én fiókomba lenne természetesen vásárolva igen! Ezzel kapcsolatban egy másik kérdés.
(1gép ami a fiamnál lesz) A fiam xbox gépén az általad leirtak alapján kiválasztom hogy az az én home xboxom majd kijelentkezek ő belép a saját profiljával és ugye eléri az összes általam megvásárolt tartalmat mivel ö az én home xboxomon játszik. Ez eddig tiszta és rendben is van!
(2gép ami nálam lesz) Kérdés hogy az én xboxomon amin ugye nem lesz megjelölve hogy az az én saját home xboxom csak szimplan egy xbox lesz ami senkié, ezen én csatlakozom a saját profilommal én természetesen elérek minden tartalmat ugyan úgy mert ugye én vásárolok meg mindent de vajon a barátnőm vagy a (2gépen játszó család tagok) szintén elérik majd az általam vásárolt tartalmakat vagy ezeket így már ők nem érik el mivel ez nem az én home boxom lesz ?
Remélem érthető a kérdés
Vagy példáúl nem tartozhat az én profilomhoz 2db xbox készülék ?
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
Értem köszönöm a válaszokat!
Még annyi hogy feltünt hogy 1 év alatt 3x változtathatom meg a home boxom. Ez 365napot takar vagy minden adott évben 3 lehetőség van rá ? Elég sokszor probálkoztam és már nem enged váltani azt írja hogy 1 évbe ugye 3x lehet bla bla. Most ugye 4 nap múlva új év tehát akkor újra állithatom 3x ? Remélem igen!
-
-
L1MaT
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, van egy boxom otthon a lakásban net kapcsolattal mindennel. Ha vennék még 1 boxot amit hordanék magammal autóba lakókocsiba amibe akarom, működne a box net nélkül? Mondjuk úgy ,hogy a cipelős boxot időközönként haza viszem néha ráteszem netre töltők rá pár játékot és újra elviszem magammal. Tisztában vagyok vele ,hogy a single player,story mode ami ilyenkor elérhető lesz, nyilván nem multizni akarok net nélkül de ez így működhet?
A másik kérdés ha ez így ahogy leírtam működik akkor ,hogy tudom kivitelezni ,hogy a játékok mind2 boxon elérhetőek legyenek. Arra gondoltam a cipelős boxot jelölöm meg az én saját boxomnak tehát beállítom rá a home-ot így elvileg offline elérhetők a megvásárolt játékok . A másikon meg szimplán csak mindig beleszek jelentkezve otthon mivel ott mindig van internet. Újjabb kérdés az otthoni boxon amin bevagyok jelentkezve mindig, a párom eléri majd a tartalmakat a saját profiljával? Gondolok itt live ea acces stb ,tehát továbbra is osztom a profilom tartalmát a boxon vagy csak ha a home bevan állítva?
Vagy esetleg van mód arra hogy én az accontomhoz több xboxot jelöljek meg mint (my home box) mint tulajdonos?
Remélem érthető mit szeretnék sokat utazok és nem mindig van stabil net a közelben de jó lenne néha játszani kicsit ha van rá időm offline, előre is köszönöm a válaszokat.
-
L1MaT
tag
Jelenleg nem vagyok box közelben és nem igen találok pontos adatot neten. Valaki letudná írni hogy mekkora áramfelvétele van az Xbox One S - nek?
Inverterről szeretném üzemeltetni majd egy 19" monitorral és jólenne tudni hogy hány wattos invertert vegyek hozzá.
Van egy 300wattos jelenleg vajon az elbírja szerintetek? -
L1MaT
tag
válasz Hunt3r22 #93737 üzenetére
Ezt az xbox.com support oldalán írják:
"Az eredmények feloldásához és a pontszáma növeléséhez csatlakoznia kell az Xbox Live szolgáltatáshoz. Ha kapcsolat nélküli módban teljesíti egy eredmény követelményeit, akkor azt a legközelebbi csatlakozás alkalmával oldja fel a rendszer. Ha regisztrált az Xbox Live jutalmakra, akkor az eredmények feloldásával és a pontszáma növelésével jutalmakban részesülhet."
Én ezt úgy értelmeztem hogy offline játék után ha újra netre kapcsolódsz jóvá írja az addig szerzett achikat.
Mondjuk sose próbáltam
-
L1MaT
tag
válasz sut3kh #93741 üzenetére
Elég szomorú hogy az elit is ennyire elit, azért a sok pénzért Nekem a 2db Gow4 es limitedből az eggyik hasonlót csinál meg ha jobban rámarkolok recseg ropog szegény. A másik viszont rendben van. Én eddig úgy voltam vele hogy működik nem foglalkozok vele egyenlőre de bosszantó
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
válasz hitvanyalak #93845 üzenetére
Én mint újonc nem tudom mi tartozik ide, és mi nem, de körülbelül az elmúlt 2 hét alatt 5 kérdésem is volt és mind elveszett a fontos minden hír oldalon olvasható béta, vagy játék megjelenés és egyébb boxot játékot leminősitő esetleg garanciális problémákat boncolgató hozzászólások között. Most vagy komoly dolgokat kérdeztem amire senki se tudja a választ, vagy hülyeséget ami senkinek se fontos. A saját véleményem hogy itt mindenki azon rugózik ami kb minden friss híroldalon olvasható vagy olyan problémákon amik kicsi kutatás után 2 perc alatt megoldható. (Én is kérdeztem baromságot régebben, de 2 hét olvasás és egyéni tapasztalatok után rajöttem mire hol találok választ és sajnos nem itt) Itt csak a fecsegés megy. Persze én anno meglettem szólva, hogy miért nem itt ott olvastam vagy írtam, hogy merészeltem ide írni, de pl egy játék kibeszélése is miért nem a játékról szóló cikk alatt történik? Vagy ahogy írták ott az off topic a leminősitéshez stb
Szeretem ezt a lapcsoportot és a fórumot de más csoportokba olvasgatva más témákban (mobil, tv, PC) sokkal segítőkészebbek az emberek itt vígan elbeszélget mindenki egymás mellet. De ez az én (újonc xbox játékos) észrevételem, lehet savazni miatta én senkire se haragszom. Esetleg kellene több csoport xy erre xy arra vagy nemtudom -
L1MaT
tag
válasz birorichard #93882 üzenetére
Igen köszönöm a válaszod ezekre sikerült rájönnöm már
-
L1MaT
tag
válasz sugarforce #93884 üzenetére
Ebben teljesen igazad van és persze idegesítő és zavaró! Mondjuk ennek a másik oldalát is átlatom mikor először kezdtem kérdezni, írogatni azt se tudtam van olyan, hogy összefoglaló
A több topicot én úgy értettem, hogy hamár a gamepod úgyis cikkez az összes béta tesztről vagy xy játékról, megjelenésről azt szerintem a cikk alatti topicban lenne helyén való kitargyalni nem itt. (mint ahogy írtatok a Tv-s dolgokkal is a Tv-s topicba irányítanak) Átláthatóbb lenne az egész és tényleg a problémákra lenne kihegyezve nem egy pletyka chat csatiként működne ez itt. Az újonnan érkező is hamarabb olvassa át a tartalmat mert hasznos infókat talál és nem kell 2 év fecsegést kimazsolázni vagy ahogy írtad átgörgetni.
Félre értés ne essék nem a saját kérdéseim voltak most lényegesek csak 1 oldallal előrébb ment a vita arról mit szabad ide írni, és mit nem, és hogy valójában mire is van ez a csoport. Erre reagáltam a magam példájával és fejtettem ki a saját véleményem. Ettől függetlenül én fogok kérdezni a jövőben és fogom olvasni a topicot mert érdekel a téma!
-
-
L1MaT
tag
válasz akooos #96118 üzenetére
Ezzel mi is szívunk a családban de csak a gold live 360 játékok és csak az eggyik profillal. A sajátom érdekes jól működik a másikon meg ha neten bejelentkezek azt írja mindig letöltésnél(vásárlásnál), hogy próbáljam a boxon mert innen nem engedélyezett. Boxon próbálva ugyan ezt írja, hogy próbáljam boxon mert nem engedélyezett (szóval jelenleg ott az összes ingyenes gold live 360 játékot bukjuk mert istennek se szedi le és nem adja a profilhoz se) régebben hiába volt ingyenes vmi mindig pénzt kért érte idegesítő support lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
válasz Stauffenberg #96173 üzenetére
+ akkor már nincs is értelme konzolon játszani ha vki ennyire nem (tud, akar, szeret) kontrollert használni.
Legalábbis szerintem -
L1MaT
tag
válasz Stauffenberg #96306 üzenetére
Stauffenberg múltkor linkeltél egy Project cars irányítás beállítást, vissza tekertem de istennek se találom, elküldenéd újra kíváncsi vagyok milyen azokkal a beállításokkal.
-
L1MaT
tag
válasz Stauffenberg #96331 üzenetére
Köszönöm szépen a beállítást kipróbálom! A rezgés engem kifejezetten idegesít tényleg túlzás, szétrázza a kezedben a kontrollert Jó játék lenne ez de szokni kell és tényleg finomhangolni a dolgokat. Az tény hogy a valóságtól távol áll.
zsocy Én a gokartos részt alig vártam, hogy vége legyen de vicc a végefelé rájöttem a trükjére. Egyenesben padlógáz aztán kanyarnál meg a kanyar kezdete előtt fék ezerrel elrántod a kanyar ívre újra fék megint rá rántod és úgy tartod, aztán tolsz rá padlógázt kanyarodás közben és beveszi. Elég érdekes de működik. Azt vettem észre ha hirtelen rövid fékezés után kezdesz el kanyarodni jobban kanyarodik, amúgy meg szinte esélyed sincs bevenni mert úgy fordul mint egy uszáj
Azt hittem később jobb lesz aztán az a Ford Fiesta te jó ég hát szerintem a platós Ifa jobban vette az ívet mint az
A Renaultal megbékéltem az jó volt!
Most a Porschéval szívok marha finoman kell a gázt adagolni mert kilövi a kanyarban mint a rakéta azt keresztbe raktad egyből. Ellenkormányzás meg semmit nem ér sajnos De ez már legalább Kanyarodik!
De sebaj én azt mondom így legalább van kihívás
-
L1MaT
tag
Igen én is azt a kameranézetet használtam, érdekes mert minden autónál más kamera állás jön be
Rallyba a Sébastien Loeb rallyt próbáltam csak, abból is a Demót megnéztem mert nemrég akciós volt a játék gondoltam ha jó megveszem. Az első 3 kanyar után kiléptem és töröltem mert egyszerűen nem tudtam irányítani. Na meg az autó is úgy volt az úthoz tapasztva mintha lentről mágnessel húzták volna és mereven mozgott minden domborzaton. Elég érdekes volt a játék fizikája. Ehhez képest a Project Cars egy remekmű
Nem egyszerű szokni kell de élvezhető!Kormánnyal kíváncsi lennék mennyivel jobb egy két játék, majd talán egyszer beszerzek eggyet
-
L1MaT
tag
Forzaba melyik jobb a Horizon vagy a Motorsport? Vagy van különbség játékmenetben?
Gondolkodom a heti DWG-n mivel akciós az 5-6. -
L1MaT
tag
Én nemrég vagyok xbox one s tulajdonos (4 hónap) mellette van egy elég jó lenovo gamer laptopom. Amióta megvan a box én lapin nem játszottam. Ezt mind úgy mondom hogy évekig PC-n verseny szinten játszottam. Jelenleg munka és a kemény élet mellet viszont nekem kényelmesebb a TV elől elvenni a kontrollert és beülni a kanapéra játszani mint hogy görnyedjek a sarokban a PC előtt. Játékokat én bőven találok főleg hogy mindenevő vagyok szóval én tökéletesen megvagyok elégedve egyenlőre. Később esélyes hogy kisseb lesz az öröm és mivel már végigtolok sok játékot vadászni kell majd az új címeket de szerintem amire kilett találva és amiért vettem azt tökéletesen kiszolgálja. Nembeszélve arról hogy a családot is össze hozza pár közös játék a kanapén ezt a PC szintén nem tudja. A GWG címek közt én találtam mindig olyat ami letud kötni persze vannak jobbak ezeknél nyilván.
Szerintem ez a vita hogy ez jobb az jobb nagy hülyeség mert mind egyformán jó abban és arra amire kitalálták. Mindenki vegye és használja azt ami neki személy és igények szerint a megfelelő.
Szóval én nem értek eggyet veled de kinek a pap kinek a papné
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
válasz Rage47 #96462 üzenetére
Csak a horda módban aktív a dolog. Ott igen PC-s és boxos eggyütt tud játszani GOW4-ben.
Plusz infó: Aki nem játszott a Gow-al annak hogy tisztán lássa a helyzetet. A Horda játékmód úgy néz ki, hogy 5 fős csapatot alkotva kell megvédeni egy kiépitett bázist amit persze apránként ti építetek ki és hullámokba jön az ellenség (botok az az a gép).
Itt igazából nincs előny hogy PC vagy Box, egy oldalon áll mindenki és egymást segítitek. Megjegyzem a korai megjelenés óta játszom a játékkal mert limitedes a boxom és az a tapasztalatom, hogy mióta összerakták a 2 tábort örülök ha nem PC-s társat kapok egy egy meccshez mert azok 80% ban vagy idő előtt lelépnek (értsd akár a 2. körben már) vagy szimplán bénák. Érdekes de ez van Persze tisztelet a kivételnek
Nem találkoztam még igazán profi PC-s csapattaggal aki minden kör végén a toppon van és szinte mindent bedarál. Boxossal viszont elég sokkal
-
L1MaT
tag
válasz csikaszka35 #96496 üzenetére
Na ez meg nekem új Én hordazni szoktam zömében de mintha a gow oldalán hírben is úgy olvastam anno, hogy csak a horda lesz összefésülve. Akkor asszem rákell nézzek újra a versusra is
[ Szerkesztve ]
-
-
L1MaT
tag
válasz EmThor #96654 üzenetére
EmThor : "14e a Bf1 / Titanfall 2 bundle, ez elgondolkodtató"
Én múltkor kb hasonló áron vettem ugyan így a kettőt egybe. Kb 20 óra játékidő volt a 2 single story (TF2 különösen tetszett) és akkor ott van még a multi mindkettőnél.
Szerintem megéri!
1500 ft-ért a BF4 is jó ajánlat szerintem ha szeretnéd, hogy fixen meglegyen hiába, hogy régi egy doboz cigi ára vagy 4 kiló kenyér ki mibe mér
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
válasz Stauffenberg #96703 üzenetére
Ezekkel az Addon pakkokkal sosem vagyok tisztában a GOTY a Forza 5 esetében mit takar csak az alap játékot gondolom, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
válasz Trenew #96774 üzenetére
Ha folyamatosan cserélődnek majd a játékok minden hónapban azért érdekes lesz.
Példa : 1 éves Game pass előfizuval neki állok 3-4 játéknak elviszem valameddig aztán pont kirakják az adott játékot a game pass-ból és nézek majd bután, hogy ott a mentésem félig elvittem az 1 éves előfizum kifizettem aztán jaj de jó nekem vehetem meg a játékot.
Ha gyakran ki-be lesznek rakva a játékok akkor ez nekem ilyen trial jellegű dolognak tünik, kipróbálhatsz sokmindent de azért vedd majd meg ha hosszabb ideig játszani szeretnél vele.
Az EA access esetén ezt szeretem megvan az 1 éves előfizum és nyugodt vagyok ráérek játszani nem hajt a tatár.
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
Én arra lennék kíváncsi a Witcher-el kapcsolatban hogy a 3-rész is most akciós. A "The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition" vagy más néven Game of the Year Edition tartalmazza a létező összes kiegészítőt és egyben a magyar nyelvet is? Mert ha így van 7.500Ft-ért lehet befizetek rá.
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
Feltűnt a mostani GWD-ben, hogy akciós egy játék a (The Escapists) Xbox one verzió 1185Ft, x360 verzió pedig 987Ft. Ez, hogy működik? Ez a játék megjelent külön mindkét boxra? Mert ugye van a visszafelé kompatibilitás akkor lényegében én mint One S tulajdonos megvehetem az olcsóbb 360 verziót? Az is működni fog nálam?
Igazából maga a játék engem nem érdekel és a +200ft
se zavar. Nem hiszem, hogy emiatt mennék csődbe, csak már múltkor is láttam hasonló játékot és kíváncsi vagyok mi a különbség Vagy teljesen mindegy melyiket veszi az ember ugyanaz?[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
Ingyen játszható a hétvégén a Steep. Március 10-13.
Elvileg az alapjáték 50%-kal a Gold Edition 40%-kal olcsóbb lesz Xbox One-on.
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
Én is inkább a telefonos appot használom ha írkálni kell. Gyorsabb mint mindig kilépegetni a főoldalra pár percre a játékból míg megírod amit akarsz és jó, hogy közben látom a játékot is fél szemmel míg írok telon. (kevésbé lőnek agyon egy fps-be vagy hasonló) Maga a begépelés gyorsasága is így megoldott
-
L1MaT
tag
"Igen természetesen amit vásárolsz a jövőben és beszerzel Gold alatt az mindig a tiéd lesz és elérhető lesz bármikor!"
Javítás :
Elnézést a Gold játékok csak addig amíg a goldos előfizetésed él, de gondolom itt a home miatt kérdezted szóval ott ez nem sok vizet zavar[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
válasz Zizmand #97616 üzenetére
"Zizmand: És ha esetleg eladnám ezt a 14 napos goldot van ennek valami ára?"
Nincs ennek nagyon értéke sokan itt szokták feldobálni ingyen.
" debcamp: Azért az a FC4 +FCP bundle igen csak bukó.. külön is akciós az FC4 és a Primal is és úgy jóval olcsóbb, FC4 3.5k+ FCP 5k= 8.5k vs Bundle 12.5k .."
Ennyiért ráadásul majdnem a FC4 Gold és az FCP Apex is bezsebelhető külön külön 7165+6995=14160
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest