Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Vajon a jövőre megjelenő új MS konzollal kompatibilisek lesznek a XO játékok és letőlthetőek lesznek rá a játékok?
Begyűjtöttem már jó néhány ingyenes és akciós játékot, de lehet nem veszek és kihagyom a ONE szériát -
NoMagix
addikt
csak nem bírtam várni és vettem egy "új" 1 hónapos 500GB-s ONE S gépet, tegnap elkezdtem telepítgetni a játékokat és látom a Forza 5 több volt mint 50GB , jól gondolom, hogy hamar szűkös lesz az 500Gb tárhely
-
NoMagix
addikt
itt már nem gari vesztés nélkül lehet HDD-t cserélni úgy mint az E360-ban, ugye?
-
NoMagix
addikt
válasz szombatitomi #87955 üzenetére
Ne már, a Forza 4-ben metudták oldani, a 6-ban nem!
-
NoMagix
addikt
Megvettem az áruházból a Battlefront delux verziót, ott fehér rohamosztagos van a "borítón", de ami letöltődött a box-ra ott a sima lépegetős kép van, honnan tudom hogy ez a delux verzió?
Az áruházba pc-n belépve azt látom a deluxhoz írja, hogy már megvásároltam. -
NoMagix
addikt
válasz bulikavagyok #88004 üzenetére
oké, köszönöm!
-
NoMagix
addikt
válasz Stauffenberg #88053 üzenetére
Sebaj, 500Ft volt a sima és a delux között! Türelmetlen voltam!
-
NoMagix
addikt
válasz Stauffenberg #88072 üzenetére
nincs EA előfizetésem vagy nem kell ahhoz amit írtál
-
NoMagix
addikt
válasz Stauffenberg #88441 üzenetére
igen, én is oda szoktam vinni egy széket 1,5 méterre, ha egyedül vagyok itthon, akkor szoktam mészárolni is...
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
ezt csak nekem új? egyedi kontroller tervezés
kicsit húzós az áranorbi2010 (#88563) még csak egy hete van XO S a családban, bocs mindenkitől!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
basszus érkezett egy majd' 9GB frissítés a Battlefronthoz, így hamar betelik az 500GB-os HDD
-
NoMagix
addikt
válasz hackeeeee #88892 üzenetére
bocs, nem válasznak szántam!
Az enyém is halk, még! Remélem így is marad!
Főleg a 360E után, az egész szobában hallottam a hangját, az S-nél ha közvetlen a szekrény elé állok, akkor sem hallom, csak ha ráhajolok a gépre!
Simán lehet, hogy pár hónap múlva felerősödik a hangja, akkor nyugodtan lehet gariztatni![ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
2 profil van a gépünkön, tegnap email címeket és profilneveket cseréltem, a fiam profiljával betudok lépni ott látszódik az új email cím és minden rendben, az én fiókomba nem tudok belépni, mert kéri a jelszót, mikor megadnám ott látszik a régi email cím és nem fogadja el sem a régi sem az új jelszavam.
PC-n simán betudok lépni!
ilyenkor mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Nálunk 500GB-os az S, még van szabad 140GB rajta, van telepíthető 36 játék, de csak azokat rakom fel amivel sokat játszunk és jelenleg nagy kedvenc, így elég egy darabig, utána bevetem a külső HDD-m az is 500-as.
Az biztos, hogy a következő konzol a lehető legnagyobb HDD-s lesz.
A 360-as átlagos játékok után a OX játékok 5-8 de néha 10-szer nagyobbak, ezt nem vettem figyelembe a vásárlásnál! -
NoMagix
addikt
a 360E gépünk csak 4GB volt, raktam rá egy külső 3,5-es HDD-t, de mindig elfelejtettem bekapcsolni, később beleraktam a HDD-t, (ott még szerencsére egyszerű volt ez a művelet) így nem volt mit elfelejteni, de azt utáltam, hogy minden játéknál vagy műveletnél megkérdezte a mentés helyét!
Gondolom ez mit sem változott az XO gépeknél, ha külső HDD is van akkor jön a kérdés?
-
NoMagix
addikt
válasz bulikavagyok #89002 üzenetére
Köszi!
-
NoMagix
addikt
Ha már kontroller a téma, azt nem értem, hogy a karoknál miért nem tudták megoldani, hogy ne kopogjon a kar alján lévő kör peremén?!?
Vagy a karon vagy azon a peremen kellett volna valami puhább felület!
A másik ami néha zavar (általában FPS-nél), hogy emberke vagy bármi irányításnál nincs határozott egyenes, néha tekergek mint a gólyafos jobbra balra! -
NoMagix
addikt
hopp, érkezett egy 433MB frissítés a konzolra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest