Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Én pont tegnap vettem 1 éves Goldot. Beírtam a kódot, meg is jelent az előfizetés. A PC-n nem láttam a fiókban, majd a konzolról is eltűnt. 45 percet vártam a chates ügyfélszolgálatra, mire elértem, újra megjelent a Gold mindenhol, de a Live nem működik most sem. Valami nagy kalamajka van pont karácsonykor.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Érdekes az XO teljesítményelosztása. Tegnap egy játék települt a háttérben, miközben egy filmet néztem hálózaton keresztül (DLNA), csak HD-s volt, nem full HD-s, ennek ellenére nézhetetlenül akadozott a lejátszás. Ha leállítottam a telepítést, tökéletes volt a lejátszás.
Nem a teljes képernyőn futó alkalmazásra kellene pakolnia minden teljesítményt, és nem a háttérben futó telepítésre? -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Dazsar #36137 üzenetére
Valószínűleg 100-110 Voltos tápegységet kaptál hozzá, és nem 100-240 V-osat. Pech, mert pl. a legtöbb notebookhoz, mobilhoz már univerzális 100-240 Voltos tápot/töltőt adnak, úgy tűnik Xboxhoz nem.
Venned kell egy új tápot idehaza, itthoni elektromos hálózatra.http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/system/about-power-supply
[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz appleGjuice #36826 üzenetére
Ha a zöld folyosón jössz át, bárhogyan is van csomagolva, megúszhatod, de persze szúrópróbaszerűen kikaphatnak, és akkor lesz anális vegzálás. Egyébként nem is a vám a vészes, hanem a 27% ÁFA, amit rápakolnak.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz gianni85 #36838 üzenetére
Igen, bizonyítani kellene. Nagyobb értékű áru kivitele esetén érdemes vámáru nyilatkozatot kitölteni kiutazás előtt, ami bizonyítja, hogy kivitted a cuccot. Ha megvan a cucc eredeti magyar számlája, akkor az is bizonyító erejű persze. Borotvákkal, kis értékű dolgokkal nem foglalkoznak.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Egy érdekes cikk:
-
Tesztelo.hu
senior tag
xbox.com-on egy szép kövér Server error fogad.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Csabi0415 #41378 üzenetére
Remélem lakásbiztosításod volt... Ha igen, akkor a kár annyira nem vészes, biztosító téríteni fogja, de ennek feltétele a rendőrségi jegyzőkönyv. A rendőröket nem hívtad ki? Nekik nem mondtad el, hogy így lekövethető a tolvaj? (Mondjuk nem lehet egy nagy lángész, ha még saját fiókot sem csinál...)
Neked egyébként sem az MS support sem a netszolgáltató nem fog adatokat kiadni, hogy nyomozhass. Nem is értem, miért nem egyből a rendőrséghez fordulsz, segíteni csak ők tudnak, és csak ők jogosultak eljárni. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Jovanny2 #41854 üzenetére
Miért kellene átvenni? Nálunk sokszor előfordult már, hogy a "kedves" megrendelő nem vette át (ráadásul a saját hibájából, elnézte az árakat), és visszajött a cucc.
Mit lehetne tenni vele? Beperelem, hogy nem vette át, amit megrendelt? Vagy kiszámlázom neki a szállítási költséget? Úgysem fizeti ki.Egyébként webáruházakra nem vonatkozik az "annyiért kell adni, amennyi ki van írva", mint a normál boltokban. Szóval simán mondhatják, hogy technikai hiba történt, nem adhatják oda annyiért, és ez teljesen jogszerű. Érdemes a témában olvasgatni a Tékozló Homárt.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Pickle Rick #41869 üzenetére
Nekem kb. ugyanekkora helyen van fél éve és semmi baja. Amúgy sem lehet, hiszen ha túlmelegedne, lekapcsol. Most kánikula van, az is indokolhatja a nagyobb hűtést, amitől hangosabb is.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Steven #44666 üzenetére
Nekem nem ilyen negatív a tapasztalatom, mint a többieknek, de persze messze áll a céleszközök tudásától. MKV-t tökéletesen lejátssza DLNA-n keresztül. Szinkronnyelvet lehet váltani, feliratot (egyelőre?) nem, külön feliratfájlt nem kezel.
Windows 10 megjelenésével ez nyilván jelentősen javul, hiszen a fejlesztők könnyebben tudnak rá fejleszteni (lesz Windows áruház, és az abban levő appok letölthetők majd One-ra is). -
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel, a XVII. kerületi Pesti úti Tescóban akciós a FIFA 15, 9900 Ft. 1 db volt még belőle ma este.
-
Tesztelo.hu
senior tag
F1 közvetítésben láttátok a hatalmas Xbox feliratokat a Lotus autóin és a versenyzők overállján? (Forza 6 miatt.)
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz sting2 #51515 üzenetére
Ez nem egészen így van.
Olyan, mintha azt mondanád, hogy egy 2000 kbites MPEG2 videó szebb, mint egy mondjuk egy 1700 kbites MPEG-4, holott az utóbbi jó kódolóval sokkal szebb lehet, mert fejlettebb kódolás, azaz kevesebb biten több részletet tud tárolni. Nem csak a sávszélesség a lényeg, rengeteg múlik a kódoláson.
Az MP3-Flac példa is teljesen sántít. Az MP3 egy veszteséges tömörítés, az emberi fül hallásgörbéjén alapul (elhagyja azokat a hangokat, melyeket elvileg nem hallunk), a Flac nem hagy el semmit, veszteségmentes tömörítés, olyan, mint a fájloknál a zip vagy a rar. A flac kibontásakor az eredeti digitális állományt, hangot, zenét kapjuk vissza, MP3-nál azonban nem. (A képeknél a JPG-PNG egy ilyen példa.)
A DTS és DD is veszteséges tömörítés. Az előbbinek valóban magasabb a bitrátája, de sokan vitatják, hogy ettől még jobban szólna. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz zsolti72837 #52067 üzenetére
Attól függ. DVD és Blu-ray igen, celluloid film nem.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Sidorovich #55527 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet, és még én sem jöttem rá a megoldásra.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz retesz147 #60709 üzenetére
Az első kettőre:
Külső HDD-ről bármilyen filmet le lehet játszani, amit támogat, 3D-t is.
Nem, semmilyen feliratot nem kezel (MKV-be beépítettet sem), sem hangsávot nem lehet váltani, az elsőt fogja lejátszani, ha több van:
[link]Valószínűleg ez változni fog, ha megnyitják a lehetőséget, hogy más is fejlesszen rá Win 10 alapú appokat, illetve az MS is ígért egy fejlettebb médialejátszót, de hogy mikor lesz ebből valami, azt senki sem tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Azon gondolkodom, hogy vajon mi értelme van a 0 Ft-os (pl. Games with Gold) játékoknál, hogy meg kell erősíteni a vásárlást. Baromi nehéz lehet egy "if-then" feltételt beépíteni, hogy ha 0 Ft a játék ára, akkor a megvásárlás után automatikusan "Köszönjük a vásárlást" ablak jelenjen meg...
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz zkas90 #68214 üzenetére
És akkor mi van, ha számlát kell adni róla? Hogyan jön ez a kérdés lényegéhez?
0 Ft-ért kapja az ember, nyilván nem fog panaszt emelni miatta, ha "véletlenül" kattintott a gombra. Sem az eladót, sem a vásárlót semmilyen hátrány nem érheti, ergo felesleges a megerősítés. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz #81556480 #70928 üzenetére
NTSC-PAL korlátozás semmiképpen sem lehet. Régen sem korlátozás volt, csak képszabványok, és az európaii tévék egy része (főleg a régebbiek) nem fogadták az NTSC jelet, ezért nem lehetett rájuk kötni a konzolt.
Ugyanakkor ezek analóg szabványok, HDMI csatlakozós digitális kimenetes cuccoknál nem léteznek. Legfeljebb annyiban, hogy az USA-ban 30 képet tesznek ki másodpercenként, EU-ban meg 25-öt, de az EU-ban árusított LCD tévék is tudják a 30 képes formátumokat, szóval ez nem lehet gond. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz RohamDroid #73998 üzenetére
Igen, analóg jelátvitelnél ez igaz is, de a HDMI teljesen digitális, sem a kép sem a hang nem romolhat (kivéve persze, ha hibás a kábel, de akkor akadozni fog a hang, vagy egyáltalán nem lesz, nem lesz "rosszabb" a hangminőség).
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Krissz1983 #76278 üzenetére
De, mindenki azt kérdez, amit akar, csak személy szerint én nem értem... Én, ha nem tudok valamit, beírom a Google-be, és ha az első 10 találatban nem találom a megoldást, akkor megkérdezem. Jelen esetben igen gyorsan, kb. 1 perc alatt megtalálható a válasz (ráadásul magyarul), akkor miért jó azt egy fórumba beírni, és adott esetben órákat várni a válaszra?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz András. #76350 üzenetére
Nálam is ugyanez volt, át kell váltani a fiók régióját magyarra (vagy, amelyik országban vagy) itt:
[https://live.xbox.com/hu-HU/AccountMigration][ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Egy ismerősöm (akinek van fiókja, de megvásárolt játékok nem tartoznak hozzá, csak játékállások) megkapja a tesója Xboxát (a fiókja nem ezen a boxon van). Van-e valamilyen mód (home-olás? vagy elég csak bejelentkeznie a fiókjával erre a boxra?) hogy az ismerősöm játszhasson a tesója játékaival, de megmaradjanak az ismerősöm játékállásai (így gondolom a fiók átadása nem ésszerű), és esetleg mi is tudjunk egymással játszani a közös (vagy csak az egyik fél?) játékokkal? Gondolom én, hogy az kellene, hogy az ismerősöm tesójával home-olok, az ismerősöm pedig egyszerűen csak bejelentkezik arra a boxra a saját fiókjával.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz assalkah #77204 üzenetére
Én vettem, de nem eredetit. Annyi az előnye, hogy nem kell a kontrollerrel szórakozni, ha pl. meg akarod állítani a filmet (mert ugye az egy idő után kikapcsol, mert nem használod, és be kell kapcsolni, majd utána állíthatod le a filmet, ami azért egy gyors vécére menésnél kicsit körülményes).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest