Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz Chumlee #93816 üzenetére
Mi az az elég olcsó?
Halo MCC-t valami 1500-ért vettem, talán cdkeys-ről. Előtte még nem játszottam Halo-val, egy próbát megért, de nem lett a kedvencem. Az első részt se vittem végig.
CoD AW-t 4000-ért vettem lemezesen, kijátszottam, aztán 3500-ért elpasszoltam. Multiban már nem találsz játékost, a single viszont egész jó, azért megéri, még ha nem is túl hosszú.
F1-ből már kint az újabb. A 15-ös multija már a megjelenés hetében halott volt. Single részében meg 0 tartalom van. Még karrier mód sincs. Anno előrendeltem lemezesen... Legnagyobb melléfogásom volt. Pár ezrest érhet max. ez a játék is.
Másik kettővel nem játszottam, de a BO3-nál asszem csak 1 újabb CoD van, szóval olyan 7-8ezret biztos ér még.
-
Silεncε
őstag
válasz Chumlee #93850 üzenetére
A TPP attól függ, milyen szempontból állsz neki. Ha mint MGS ranjongó oltári csalódás, de ha mint átlag gamer akkor elég élvezhető. A lopakodás tökéletes, a mechanikái őrült jól ki vannak dolgozva. A látvány gyönyörű, 900p 60fps sziklaszilárdan tartja. A zenék elképesztően jól vannak összeválogatva. Viszont!! Történetileg a játék csak közepes (abból is gyengébb), a küldetések egy kaptafára épülnek (lopd el, öld meg, robbantsd fel, menekítsd ki), ebből van 40, mellé meg van 150mellékküldi, ami szintén ugyanez. Maga a terület hatalmas, az openworld nagyon adja, viszont egy idő után nagyon unalmassá válik a full steril környezet. Rengeteg fejleszthető cucc, gyűjtögethető mütyűrök stb.. Leginkább akkor éri meg, ha van türelmed hozzá + fogékony vagy a lopakodós, gyűjtögetős, kiváromapillanatot cuccokra. Van a játékban multi is, véleményem szerint semmit nem ér, gyakorlatilag semmi értelme, megöli azt, amit a single fölépít (lehetséges, hogy barátokkal másmilyen, én egyedül próbáltam, de egy rakás.... és a többi rajongónak is ez a véleménye). Ez az én szerény véleményem miután beletoltam cirka 100 órát.
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz Chumlee #94775 üzenetére
Ha van season passod, töröld le a dlc mapokat. Kifutott CoD-dal próbálkozol, már csak olyanok játszanak vele, akiknek csak az alapjáték van meg az alap pályákkal. Ha letörlöd a dlc-ket nagyobb eséllyel dob össze velük. Ha te is az alapjátékkal próbálkozol, nézd meg jó-e a NAT Type-od. Open-nek kell lennie a biztos csatlakozáshoz.
-
HF77
őstag
válasz Chumlee #95730 üzenetére
most éppen nincs...
háát ja, az árakról lehetne beszélni..ismerős lakik amerikában..ott még az utolsó csöves is lewis gatyában feszít..nálunk meg 25e-nél kezdődik...és mindenhol ez van..miért lenne ez alól kivétel a konzol?!zsocy: ha úgy árulják hogy refurbished bontatlan, akkor lehet rajta karc,egyebek..?
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Jovanny2
őstag
válasz Chumlee #96476 üzenetére
Csak megerősíthetem, hogy nagyon jó. Karácsony előtt vettem One S-re. Kinect nem macerás, csak az átalakító kell hozzá.
@EmThor: viszont a Wildlandsről nem értünk egyet. Tegnap játszottam két brigáddal is, és nagyon élvezetes volt. Neked mi a bajod vele?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
veterán
válasz Chumlee #96476 üzenetére
Nekem a 2015/2016 van meg ezekről tudok nyilatkozni. Nem rossz móka, de azt kalkuláld bele, hogy a benne lévő 40 szám nem nagy eresztés, hamar meg lehet unni. Szerencsére van JD Unlimited előfizetés, amiért ezerpárszáz forintért 1 hónapra, vagy sokezerpárszáz forintért akár 1 évre is hozzáférhetsz az online dalgyűjteményhez, amelyben az előző évi kiadások legtöbb zenéje, és azon felül még jónéhány benne van.
Ma reggel lőttem jófogásról egy 2017-es lemezest egy tízesért, a hét közepén megmondom, megéri-e megvenni, vagy inkább vedd át tőlem a 15/16-ot óccsóóé'!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Chumlee #97169 üzenetére
Semmi extra a Battlefront co-op, de szórakoztató egy rövid ideig.
Öcsémmel lejátszottunk pár kört, mikor karácsonykor átjött. A hangulat nagyon adja, de ez csak annyiból áll, hogy több hullámban jönnek a kőhülye botok, akik egyre nagyobbat sebeznek és lehetőleg élve ki kell bírni az utolsó körig.
-
icecube23
tag
válasz Chumlee #97257 üzenetére
havernál játszottam a gépen...nekem az uncharted is bejön, last of us, meg a 2017es felhozatal...horizon dawn, days gone, god of war, uncharted új része, detroit:become human(ami szerintem egyedülálló lesz a next gen konzol játékok között), death stranding, last of us 2...
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Chumlee #97497 üzenetére
Unityt vettem én is onnan 1-2 napja, első vásárlásom volt. Fél órán belül jött egy email, amiben kértek egy fotót érvényes képes igazolványról (igazolványszámot kitakarva), illetve egy papírról, amin az aznapi dátum és cdkeys.com felirat szerepel, majd jóvá is hagyták a vásárlásom. Gondolom az eszméletlen alacsony ár miatt így zárják ki a kereskedőket.
45 perc alatt lezajlott az egész a vásárlástól kezdve, szóval tényleg gyors a procedúra.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jovanny2
őstag
válasz Chumlee #98904 üzenetére
Telefonon megmutatod?
@bogyi: ezek szerint már kipróbáltad. Szerintem max. a pontosság függ a telótól. Mondjuk ZTE Geek 2GB RAMmal küzdött vele valamiért, de Note 4, iphone 6 meg S7 Edge röhögve viszi. Bailar a kedvenc nálunk. Az is izzasztó.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest